Gusztustalan vagyok mert....... (beszélgetés)
Jajj!!! Jól van, akkor most már bevallom hogy HAZUDTAM MINDVÉGIG.
Nem látom magam szépnek. Csúnya vagyok. Mindenhogyan, mindenhonnan.
Elnézést a megtévesztésért, csak szihológiai (egészségemre) felmérést végeztem. Leszűrtem a következtetéseket, köszönöm mindenkinek a részvételt.
Elkészítem a jelentést az eredményekről és átküldöm Kubinak.
Mondtam én :DDDD
dislike-t még nem kaptál???? Mert ezek után az jön :DDDDDD
Na ezért jobb keseregni :(((
Leírtam hogy szép vagyok, kutya nem foglalkozik velem azóta :((
Bezzeg ha azt írtam volna hogy gusztustalanul randa vagyok, akkor kapom a buzdító jeleket (nemistudomhirtelen milyet, mondjuk felfelé mutató hüvelykujjat, meg napocskát, meg szivecskét, meg ilyesmit), meg a "jajjdehogyisvagy te csúnya, szééééép vagy....
Megéri őszintének lenni?
Nemhát.
Ilyen érzés, amikor a Tanítvány túlszárnyalja a mesterét? :DDD
elégedett, beérett a munkám gyümölcse, ha őszintén írod, akkor a lelkem is mosolyog! :)
Pontosan Tesó, erről van szó. Tényközlés és kesergés nem szinonimák.
Mit csináljak a villával, másra nem tudom használni, nem eszem tésztát, a húst meg nyersen, ökölbe szorítva!:D
Ismerős érzések, még a villát is érzem! :)
Értelek...
Azért a villa talán nem kellene :DDDD
Én nem szoktam keseregni. Csak tényeket jelentek ki mosolyogva :DDD mégis mindig letolnak :D pedig a kesergésnek és a tényközlésnek semmi köze egymáshoz :D hát nem???
Szóval, közlök, tényt. SZÉÉÉÉPPPP VAGYOK!
Kész. Slusszpassz :D :DDDD
Na, olia? ?? Elégedett vagy???? :DD
Szerintem ez belső küzdelem kell maradjon, önző dolog ezzel házalni állandó jelleggel.(Írom ezt úgy, hogy ma kb. 50 bejegyzést írtam már róla. Ennyit a szavahihetőségről.:DD) Számomra a legellenszenvesebb emberi cselekedetek egyike a nyilvános kesergés, BTK-ban lenne a helye. Nem olyan rossz dolog az, hogy egy beszélgetésből nem derül ki a másik nyomora, sőt, szerintem ez büszkeség kérdése is.
Nem tudom emlékszel -e a Veszedelmes Viszonyok című filmre, a klasszikusra Glen Close-al, aki a vidám társasági csevegés közben rezzenéstelen arccal viselte, ahogy az asztal alatt villát szúrt a kezébe. No, én éppen ilyen vagyok, na nem az értékrendemben, hanem az érzelmek palástolásában, jó volt a tanítómesterem. A villa edzésben tart.:D
Csinálsz egy titkos naplót és ott megcsodálunk! :)
Mi is szeretnénk! :)
Nekem is!!!!!!!!!!!
És Gyöngy nagyon szép, láttátok?:))
Én má' öreg vagyok, de voltam szép, igenis!
Gondoltam, tennék fel pár képet, csak nem tudok, meg titkosan kéne.Kellene. Szeretném. DDD
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Szomorú vagyok, mert...
- Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Boldog vagyok, mert.......
- Lefogyok!! Mert édesanya és feleség vagyok!