Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Tonhalsaláta recept

Tonhalsaláta recept

A Tonhalsaláta hozzávalói:
fél fejes saláta,
3 nagyobb retek,
2-3 paradicsom,
1 csípős paprika,
1 lilahagyma,
1 doboz tonhalkonzerv,
1 doboz tőkehalmáj konzerv
só, olívaolaj, citromlé


A Tonhalsaláta elkészítési módja:
A salátát összetépkedjük, a retket és a paradicsomot kockára,a paprikát karikára vágjuk. A hagymát vékonyra szeleteljük és egy kicsit besózzuk, állni hagyjuk. Egy tálban összevegyítjük a hozzávalókat, tetejére tesszük a halat és a májat. Meglocsoljuk olívaolajjal, citromlével, épp csak beleforgatjuk a zöldségkeverékbe. Hűtve fogyasztjuk, lehet pirítóst is mellé adni.

A halról az olajat papírtörlőn itatom fel.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A tonhalsaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook