Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Grillezett csukafilé recept

Grillezett csukafilé recept

A Grillezett csukafilé hozzávalói:
1 kg csukafilé,
1 ek só,
2 ek olaj,
fél kk őrölt bors,
fél kk fokhagymapor,
2 lime (zöldcitrom).


A Grillezett csukafilé elkészítési módja:
A filészeleteket besózom, tíz percig a sóban hagyom, majd lecsepegtetem. Az olajat összekeverem a citromlével, belekeverem a borsot és a fokhagymaport és ezzel a keverékkel ecsetelem be a halakat. 5-6 óra hosszat lefedve marinálom. Ezután lecsepegtetem és kétoldalt grillezem.


Kategória: Halas ételek receptjei


A grillezett csukafilé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook