Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Halszelet pikáns bundában recept

Halszelet pikáns bundában recept

A Halszelet pikáns bundában hozzávalói:
8 szelet hal
1 púpos evőkanál fűszerkeverék (delikát v. virgin)
1,5 dl kefir
5 gerezd préselt fokhagyma
1 késhegynyi őrölt bors
1 késhegynyi őrölt kömény
1 mokkáskanál piros arany
1 db citrom
1 evőkanál citromlé
finom liszt
2 db tojás
olaj
5 dkg reszelt sajt


A Halszelet pikáns bundában elkészítési módja:
A halszeletek mindkét oldalát megszórjuk fűszerkeverékkel és egy órát állni hagyjuk. A kefirt elkeverjük a fokhagymával, borssal, köménymaggal, piros arannyal és citromlével. A masszában darabonként megforgatjuk a halszeleteket, majd lisztbe, utána felvert tojásba mártjuk, forró olajban kisütjük, azon forrón reszelt sajttal meghintjük és mindegyik szelet közepére citromkarikát helyezünk. Rizs- vagy burgonyakörettel tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A halszelet pikáns bundában elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook