Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Gombás karfiol-tál recept

Gombás karfiol-tál recept

A Gombás karfiol-tál hozzávalói:
1 db karfiol
1 db póréhagyma
30 dkg csiperkegomba
3 evőkanál olíva olaj
1 késhegynyi őrölt bors
2 evőkanál szójaszósz
1 csokor snidling



A Gombás karfiol-tál elkészítési módja:
A karfiolt rózsáira szedve forró sós vízben megfőzzük (de csak annyira, hogy ne főjön szét), tálra rakjuk. A póréhagymát karikára vágjuk és az olajon pici sóval egy wokban vagy nagyobb serpenyőben megdinszteljük, - a gombát szeletekre vágjuk, s hozzáadjuk. Megszórjuk borssal, megöntözzük szójamártással. Pár percig rázogatva sütjük, ráöntjük a karfiolra és vagdalt snidlinggel megszórjuk. Barna rizzsel és joghurtos mártással tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A gombás karfiol-tál elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook