Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Gombás csorbaleves recept

Gombás csorbaleves recept

Elkészítési idő 60 perc

A Gombás csorbaleves hozzávalói:
50 kg csiperke gomba
szeletelve
1 fej vöröshagyma aprítva
2 szál sárgarépa reszelve
negyed cikk zellergumó reszelve
1 db kápia paprika apró kockára vágva
2-3 gerezd fokhagyma zúzva
1 kis doboz tejföl (1,5-2 dl)
1 db tojás sárgája
1 kisebb csokor friss kapor vagy petrezselyemzöld
Ízlés szerint: só
őrölt fekete bors.


A Gombás csorbaleves elkészítési módja:
A vöröshagymát, a zellert, a sárgarépát, és a paprikát olajon megdinszteljük, rádobjuk a gombát, hozzáadjuk a fokhagymát, majd felengedjük vízzel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és készre főzzük. Besűrítjük tejfölben elkavart tojássárgája keverékével, majd megszórjuk az apróra vágott kaporral és tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A gombás csorbaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook