Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Gombás csorbaleves recept

Gombás csorbaleves recept

Elkészítési idő 60 perc

A Gombás csorbaleves hozzávalói:
50 kg csiperke gomba, szeletelve, 1 fej vöröshagyma aprítva, 2 szál sárgarépa reszelve, negyed cikk zellergumó reszelve, 1 db kápia paprika apró kockára vágva, 2-3 gerezd fokhagyma zúzva, 1 kis doboz tejföl (1,5-2 dl), 1 db tojás sárgája, 1 kisebb csokor friss kapor vagy petrezselyemzöld. Ízlés szerint: só, őrölt fekete bors.


A Gombás csorbaleves elkészítési módja:
A vöröshagymát, a zellert, a sárgarépát, és a paprikát olajon megdinszteljük, rádobjuk a gombát, hozzáadjuk a fokhagymát, majd felengedjük vízzel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és készre főzzük. Besűrítjük tejfölben elkavart tojássárgája keverékével, majd megszórjuk az apróra vágott kaporral és tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , júl. 2. 17:32
A gombás csorbaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook