Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
jó éjt Niki:))
holnap tuti találkozunk
puszmák
Gabi
én 5 ember munkáját látom el 8 órában!
és ki nem carja le a munkahelyemen?
tudod örülök, hogy sok a munkám, bíznak bennem és megpróbálom a lehetőségekhez képest pótolhatatlanná tenni magam
ez van
Puszika neketek lánykák, álmoska vagyok, meg tv-zni szertnék, pihizni.
Szép álmokat és jó éjt és szép csütörtököt!!
Jóccakát Drága! Remélem lesz valami akció, csak, hogy jobban érezd magad!
Tegnap az ő barátai voltak itt!Jó nagy kupi lett!ma meg halál nyugodtan net.pókerezik(az új dili)!Csak annyit kértem,hogy törölgessen amíg mosogatok mert annyi van,hogy nem fér be a csöpögtetőre minden pohár!Erre kijelentette,hogy megint dilis vagyok!Mondom nincs kedvem megint egyedül házimunkát csinálni,erre azt mondta akkor ne csináljam!Majd elviharzott edzésre!Hát köszi szépen!
Szia, minden jót, és jó éjszakát!!!:))))
Ja képzeljétek ma még több feladatom lett a cégnél, fasza, a pénz meg nem változik, igazságtalanság, annyit kapok nettó órabért mint az alkamis nyugdíjas bácsi, akinek nincs felelőssége se, nekem meg igen. a könyvelésben is, az apeh felé is és a vpop felé is, sürgősen le ülök a főnöknőmmel beszélni, de ne hogy a két szék között a pad alá esek!!:((
Lányok én is elköszönök, megyek fürödni, hátha lesz vmi... eléggé szúrkál a petefészkem, lehet tényleg kéne esélyt adni...
puszi mindenkinek!
Édes lehet a cicud. Gondolom hiányzik a tánc. Még mindig sok a munka?
Lányok tudtok vmit a sárgatestről? Meddig marad meg, mikor szívódik fel ha nincs terhesség, ha létrejött akkor megmarad ugye, mert hormont termel!?
szép estét neked is drágaság, vigyázz magatokra! várom ám a sztárfotót a bébiről :)
puszi és köszi a bíztatást :)
Jól van, ahogy érzed! Remélem, hogy sikerülni fog clostyval neked is!
Remélem nem ilyen nagy a baj, csak most vagy nyügös picit, de helyre fog jönni. Mi a baj a pároddal?
Ok,köszi!:o)
Megyek Én is Csajszik!Mindenkinek szép estét és sok babót!!!Drukk-drukk!:o)
:) ez eléggé hasonlít az én mostani esetemre :)
nagyon bízom benne hogy nálam is eredményes lesz! de ha nem is az első akkor majd a második, sokaknak a második jön be :)
cicu jól van, sokszor megnevettet :)) tánc tegnap lett volna, de megint túlóráztam így sajnos nem tudtam menni...
mi a baj Timi?
mit csinált az urad, amivel így megbántott és feldühített?
na de jó, még egy reménysugár nekem :)
tényleg nagyon alattomos ez a baci.. de mostmár szerencsére minden rendben, nemsokára megszületik a gyönyörű picikéd! és ugye emlékszel hogy megígértem neked az elején hogy minden rendben lesz :)
nekem is sikerült az első Niki és nálam akkor tényleg semmi sem volt, csak szex a 9. vagy a 10. naptól a 14.-ig
Igen én is gondoltam erre, DE most már megcsinálom az Imrénél a clostys hónapot és az UH követést, és ha nem alakul semmi, akkor júliusban elmegyek hozzá ez 100%
Hát nem!Nem vagyok ma túlságosan feldobva!De majd elmúlik!Csak kicsit kezd tele lenni a tudatom a drága párommal!Már nem tudom mit tehetnék!Asszem valamit nagyon eltoltam már az elején!Már késő bánat!
jó éjt Dorcika, vigyázz magatokra!
Nagyon helyes! Cicud hogy van? Tánc volt?
Szia vigyázz magatokra!!!
Nagyon helyes! Cicud hogy van? Tánc volt?
Igen az első után sikerült és a mikroszkópon kívül semmi nem történt(uh,lh teszt-re gondolok).
Dehát jókor voltatok együtt,úgyhogy ne aggógj!:o)
Streptococcus egy alattomos dög.Semmi jele és mégis ilyeneket csinál...Mindeketten kaptunk gyógyszert és én kúpot is,aztán elmúlt.Majd szülésnél kell figyelni rá,kapok közben antibiotikumot,mert a babát is megfertőzheti.Kis genyó.
Nyelvvizsga lesz.
na helyreállt a béke végre mindenkinél:))
További ajánlott fórumok: