Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
semmi gond Lanyok, menjetek csak! jol vagyunk minden okes;)
en meg itt leszek ha esetleg visszaneztek!
remelem Ti is jol vagytok, legyen szep napotok!
szép napot Neked is Teri, és én is drukkolok az újonnan induló projekthez :)
vigyázz magadra! puszi
Sziasztok Csajszik!
megprobalok interaktiv maradni...meg mindig carakodik ez a franya net!
teri, az en ferjem is igy reagalt a 2 nap termelodesre!!:DDD
Bellyke, most én is megyek. Örülök, hogy beszéltünk, jó munkát! Aztán nagyon-nagyon drukkolok!!
Puszi
:) Az biztos. :)))) De vigyázzál, nehogy megerőltezsd!
Köszi a drukkot, azért reménykedem....
Lányok sajna mennem kell, puszi mindenkinek, legyen szép napotok!
Igen, csak ott van az a dolog, hogy elvileg 2 nap kell a katonák termelődésére. Namármost ezt az én párom tuti nem várja meg. Már céloztam rá, mire kijelentette, hogy az nem lehet, ő aztán állandóan termel, sokat. :D Olyan cuki volt, igazi pasi.
Végül is, majd ráérünk csökkenteni, ha nem jön össze, addig nem eröltetem.
Igen, voltam párszor, megtanultam a legfőbb gyakorlatokat. Aztán rájöttem, az a legjobb gyógytorna, ha használom, de nem eröltetem. Tudod, pont a csuklóm tört nagyon ez gázos.. de azon belül szerencsém volt.
Nagyon drukkolok, hogy nálatok is mihamarabb legyen eredmény projekt-ügyben. :)
biztos hogy most is hamar sikerülni fog drága! ezek szerint nagyon szép pontos a ciklusod és könnyen eltaláljátok majd a pé-t! drukkolok hogy ne kelljen sokat várnotok!
köszönöm a drukkot, aranyos vagy, én sem mondok még most semmit, korai lenne :))
Tök szuper! :) Azért gyógytornásztatnod kell?
Velem semmi kül. Projektezgetünk, de most per pill. ha jön, akkor iszonyatosan örülnék neki, ha nem jön, akkor azt is elfogadom.
Igen, hamar összejött, meg is lepődtem, mert sokat védekeztünk naptármódszerrel előtte, ami ugye elvileg közel nem biztos... és akkor nem lett baba... ezért gondoltm, hogy biztos nem lesz hamar eredmény sem.
Tele vagyok pozitív energiával, izgalommal teli várakozással, nagyon jól érzem magam! Ja, és nagyn tudom értékelni, hogy két kezem van megint! Van hogy rácsodálkozok, hogy milyen jó, hogy újra egszséges...
Nagyon drukkolok most nektek is Bellyke, de előre nem szeretnék most babonából írni semmi többet. :)
Persze, hogy kellenek nekünk, nélkülük unatkoznánk. :)))))
Nekem is mennem kéne már, 17 perce ketyeg a munkaidőm. :)))
én is cak hébe hóba vagyok, nemsokára mennem kell vizsgáztatni és csak délután jövök vissza
hát ja, jó lenne vhogy figyelmen kívül hagyni a pasikat :)) na de lássuk be, kellenek nekünk :)
Szia Bellyke! Örülök, hogy minden rendben van. :)
Itt minden oké, már nagyon várom a mensimet, kb. a jövő hét elejére, hogy megint elkezdődhessen a projekt. :)
Szióka, vagyok, csak próbáltunk.
Olvastam, hogy jobban vagy. Néha a pasikat figyelmen kívül kell hagyni, mert megőrülhetnénk tőlük. (persze tisztelet a kivételeknek, de én még nem találkoztam ilyen pasival.) :)))
szia Teri!
kb fél órát vagyok még, utána el kell mennem, nem is leszek gép előtt!
köszönöm az üzit, jól esik hogy gondoltál rám!
megoldódott már a probléma és szent a béke :)
hogy vagy?
szia Murmur!
mizujs?
vagy még, vagy már lekéstelek?