Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
jajj, nekem se lenne szabad, tényleg... de akkor is!
ok, hívom is, Neked most nem szabad izgulnod :)
Én is úgy tudom. Tűkön ülök már.
:) drága vagy Teri! köszönöm!
én is úgy tudom hogy pozitív irányba nem szoktak tévedni a tesztek...
max 10 perc és hívom a labort!
addig bírjuk ki :))
remélem épségben megérkezik, van benne egy kis meglepi is, amiről én sem tudtam először :))
remélem örülni fogsz neki és este már "koktélozhattok" :))
ja, és a doki biztos látta volna uh-n, ha ciszta okozza... úgyhogy az is kizárt.
Annyira drukkolok, Bellyke! szinte visszatartottam a lélegzetemet, úgy figyeltem, amikor a naplódat olvastam! És azt is olvastam, h a halvány csík is csík... nem hazudik.
Én is izgulok:-)
Remélem délután mire hazaérek ott a csomi:-) Szomszédbácsi szokta átvenni őket:-)
Puszi érte:-)
szia Drága!
percek múlva :S
izgulok!!!!!
mizujs? nem kaptál már esetleg csomagot???
Bellyke! Mikor telik le az 1 óra?
Szép nevek mind, én mindig szerettem a nevem, bár biztos mást adnék neki, fiúba viszont nekem is a Péter a favorit, meg a Bálint, de ez a Péteremnek nem tetszik.
Ha több baba is lesz akkor is biztosan meg fogod állni a helyed!!!
ahogy lesz, úgy lesz a jó. :) Most az a lényeg, hogy fészkelgessék magukat, pihengess, a többi nem számít. :) Én örülnék, ha ikreitek lennének... mondjuk kettesek. :)
Én meg az öcsémmel!!!Mikor 2.-os középsulis lettem akkor költöztünk szét!!!
a Veronika nekem is nagyon nagyon tetszik!!!!
de páromnak nem...
Igazad van, tudom, ezek csak kifogások, mert biztos kicsit berezelnék ha több baba lenne, félnék, hogy nem állom meg a helyem, de persze bárminek örülni fogok, csak legyen baba.
Én inkább a menszire készülődök mint mindig akkor nem ér csalódás!!!
Még nincsenek. Nekem nagyon tetszik a Veronika, a Vera viszont nem annyira, úgyhogy meggondoljuk még. Az Adrienn is nagyon szép név. :) Ha fiú, akkor szerintem a párom után Péter lesz.
én is egy szobában voltam a bátyámmal és nem lettem lelki beteg:)
Én is mindig csak arra gondolok, hogy sikerült a fránya prolaktint visszaszorítani!!!Szóval ennek így kell lennie és kész!!!!!
Sokszor belegondolok abba, hogy ha most sikerült akkor talán már a jövő hónapban lesz pocaklakóm és ilyenkor olyan jó érzés tölt el ami leírhatatlan és hihetetlen!
Hát remélem, hogy valami jót jelent.
Figyu, cicmic. Én 53 négyzetméteren nőttem fel az öcsémmel, és mindketten boldog emberek vagyunk. Sőt kamaszkorunkban voltunk 45 nm-es másfél szobás albiban is...
Az utóbbi hónapokban nem vettem észre!Csak mikor abbahagytam a fogigátlót utána lévő 1-2 hónapban volt ilyen de nem 1 héttel a nem várt előtt!De lehet, hogy hamarabb fog jönni a Bromo miatt!
2 szobás, 54 négyzetméter, de akárhányan is vannak pár évig lehetnek egy szobában a gyerekek.
Mindent megoldunk.
Neveitek vannak már?
Elhiszem, hogy kíváncsi vagy! Biztos eredményes volt a kezelés, és hamarosan semmi nem állhat a babó útjába. :))
Ennyivel előtte is szoktál görcsölni?
így is kell. :)
Mekkora a lakásotok, egyébként? Pont azt beszéltük a barátnőimmel valamelyik nap, hogy régebben az emberek nem cináltak akkora ügyet belőle, hogy mekkora a lakás. :) Persze ideálisabb a nagyobb, de koránt sincs akkora jelentősége, szerintem.
További ajánlott fórumok: