Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
minden rendben lesz, Bellyke! és akr így vagy úgy, ez nagyon jó jel.
Igen, amikor elvetéltem, az nagyon fájt, és elég alvadékos is volt a vérzés...
Azt is mondta a doki, h minden terhesség erősíti a méhet, akkor is, ha nem marad meg. Magyarul jobb az esélye a következőnek.
igen drága, hallom!
és most volt először ebben a hónapban hogy pé után is elég sokat akcióztunk... lehet egy későbbi petét kaptunk el???
uramatyám, lassan bekattanok...
felírta igen, de csak a pé után kellene szednem...
most a clostyt kell
hát micsoda helyzet ez... jajjjj lányok!!!!!
Én szerintem ez most is így van!!Belly most volt beteg is de viszont lehet a closty miatt két petéje termékenyült meg!!Az egyik baba nem tapadhatott meg vagy lelöködött de a másik még ott lehet!!!!!!!!
BElly hallod ezt?!:)))
hát nem is tudom, van még otthon 3 vagy 4 tesztem...
holnap még biztosan nem csinálok
két három nap múlva, ha baba van annyi idő alatt termelődik egyre több és az látható lesz, nem?
hát erősebb volt mint szokott és eléggé alvadékos volt...
és nagyonfájt...
az a baj nem is hülvelyi uh-t csinált... szerintem sem lehetne még látni...
jaj nem tudom :(
félek!!!!!
most beleélem itt magam aztán lehet hogy csak az elment baba jeleit látjuk :(((
de akármi is van, az mostmár 100% hogy volt valami! ennek örülnöm kell, és örülök is, mert nincs semmi bajom!!!
magyarul igen...
hát gyerekek, ezt soha meg nem gondoltam volna...
és ha most nem csinélom meg reggel azt a tesztet fogalmam sem lenne erről az egészről...
megőrülök...
Bellyke és én szívből kivánok minden jót és hogy ott legyen a baba komolyan írom ezt!!
De lenne egy kérdésem ami lehet nem tiszta de az én ismerőseim körében volt ilyen hogy két babád lenne és az egyik ment el?Mivel igy iker terhesség ezét a másik baba kicsike még!!Ez nem lehet??
mennyire volt erős a vérzés?
Igen, én is úgy tudom, hogy ezek a gyógyik nem hatnak a bábára, de egyébként az első 6 hétben semmi sem árthat neki, úgyhogy ne izgulj!
A terhességi hormonik viszont lssan ürülnek ki a szervezetből, ezért nem tudják pontosan mi van. A baba hüvelyi uh-n pedig csak 1 hetes késésnél mutatható ki.
csajok teljesen kész vagyok...
ezt már em az én idegeimnek találták ki...
beszéltem a dokival... azt mondta bármi lehet, de ha nincs baba akkor is még akár két három hétig is kimutatható vérből a hcg...
a clostyra azt mondta nyugodtan beszedhetem mert az nem hormon hanem az agyalapi mirigyre hat és nem tud ártani a babának ha ott van netán...
pár nap múlva csinálok újra tesztet, ha netán erősödik a csík akkor mondta hogy menjek vissza...
kész vagyok...
egyáltalán nem így képzeltem én ezt...
Szép napot a Hölgyeknek!
Csak besasoltam, és miket olvasok??? :DDDD
Hajrá Lányok, mindent bele!!! :o)
Halihó Lányok!
Nikiiiiiiiiiii, azonnal hívd a dokidat! Juuuuuuuuuujj, de jóóóó! (Itt táncikálok :D)
REMEGEK!!!!!!!!!!!!!!!
hívnom kell a dokit!!!!!!!!!!!
két tesztet csinált meg a nőci a labroban és nem kicsit pozitív!!!!!!!!!
azt mondta a nő hogy ez terhességet jelent!
nem bírom!
nagyon ideges vagyok!!!!
mit csináljak??????? a clostyt meg bevettem az előbb.... megőrülök mindjárt!