Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
Haaaaaaaaaaat en mindjart leesek a szekrol :)))
Belly ez joooooooo:)))))))
lehet hogy a bogyotol kesobb volt a fogantatas es azert jott meg anyukamnak is megjott :)))
Es nem talaltak engem sem a 8ik hetig :))) Jol elbujtam :))) el is szamoltak neki a terhesseget :))) csak o tudta pontosan hogy mar reg ott vagyok es nem akartak enki elhinni :S
Hétfőn mehetel vért adni az már a mai napot nem számolva 3nap!!Nőnie kellene vagy már jóval lejebb kénne lennie!!
Egyik ismerősőm sajnos velem egy idős terhes volt és a 7.héten elhalt a terhessége de nála befejezett volt!!Azt mondta a doki 2 és 6hét között kellene megjönnie a havijának mert a HCG akkor ürülhet ki teljesen!!De ott már majdnem 2hónapos terhesség volt!Majd azt mondta az ismim hogy megcsinálták nála a műtétet és rá 2napra már nem érzett semmit se!!A mellei se fájtak stb.
értem!
mindjárt beszélek is a laboros nővel hogy hétfőn vagy kedden újra megjelennék nála! jegyezze meg az értéket!
hát elvileg a hcg a beágyazódá megkezdésekor már elkezd termelődni, úgy tudom, de nem esküdnék meg rá!
viszont ha lelökődött akkor honnan van még annyi hcg? nem tudom milyen lassan ürül ez ki... fogalmam sincs...
Kérdeznék még párat meg még vagy 100-at de most rövid leszek:DD
A laboros csaj nem mondta hogy ez konkrétan a vetélés utáni HCGre szokott utalni a lelet vagy még a meglévő terhességre?Hogy írtad hogy szólt hogy hívd fel a dokit!!
szia Drága!
hát hamarosan kiderül! de ezt aztán soha nem gondoltam volna hogy a mensi 3. napján türelmetlen várkozás elé nézek... és reális reményekkel :))
most is émelyeg a gyomrom, de sztem ez már az izgalomtól van!
nem élem bele magam tényleg...
sajnos elég valószínű hogy nem maradt velem a baba, de a reményt meghozta az életembe az biztos!!!!
Bellyke bizzunk hogy nem a csokkeno hcg :)))
Nekem a verzesenl mar negativ volt es elotte volt halvany pozitiv ...