Gerincferdülésért jár pluszpont a felvételinél? (tudásbázis)
erre mindig azt mondom:
vannak egyenlők és egyenlőbbek :))
és hogy ment át az anatómia vizsgán Budaynál??????
ő nem a toleranciájáról híres
inkább nem írom le, hogy most hogyan jellemeznélek. Nem érdemled meg még azt sem, hogy rosszat írjak rólad. No comment ez a hozzászólásod!
..és valószínűleg inkább azért csúsztál le, mert ugyan egészséges vagy, és a családod tanult, de te nem.
nyilván nem értfogy!
hanem félrediagnosztizált!
a diplomamunkámban én is említek egy ilyet: személyesen ismertem, műegyetemre járt éppen, mikor találkoztam vele....kisegítő iskolát végzett
Jujjj!
Testnedvet olvastam!:)))
Örülök, hogy míg mások szenvednek a pontokért, valaki így oldja meg. Szegénységi bizonyítvány kiállítva. Szánalom egy csöppet.
Az meg, hogy én egy nem csóró, de tanult családból származom, egészséges vagyok a f**tse érdekli. Nem kell neki a pont. Annó emiatt csúsztam le... És igen, azért mert a sok "nyomorék" bekerül, de minek... úgy se végzi el... ahhoz tanulni is kéne már...
pl. sérült valaki, értsd: fogyatékos. de ezt inkább ne akard. ..de biztosan fent van az OM oldalán, illetve a szülőin biztosan elmondják. Nálunk elmondták. Ja, akkor is kapsz, ha a szüleidnek nincs meg a 8 általánosa. Vagy, ha teherbe esel.
szerintem mindezeknél jobb a tanulás. ugyanis országos versenyekért is jár, meg nyelvvizsgáért is
szellemi fogyatékosság, egyes testi fogyatékosságért
felvi.hu fent van, vagy ha megvetted a felvi könyvet, abban is le van írva
Döntöttél már, hogy hova adod be a jelentkezésedet?
miért járna betegségért???
én még ilyet nem hallottam
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- A gerincferdülésről
- Olvastam, hogy a hátrányos helyzetűek kapnak pluszpontot az egyetemi felvételinél.Mi számít hátrányos helyzetnek?