Gázkonvektorral való fűtést hogyan érdemes használni, hogy meleg is legyen, meg költséghatékony is? (tudásbázis)
3. simple
2020. szept. 29. 22:37
Az a gazdaságosabb, ha egy állandó hőmérsékletet tartasz. Mindig újra felfűteni a lakást rengeteg energia.
2. vivo44 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. szept. 29. 22:31
Szerintem a leggazdaságosabb egy kellemes hőmérsékletet beállítani s ha hazamentek estére picikét feltekerni. Ugyanis egy hűvösebb házat hirtelen felmelegíteni több energia, mint folyamatosan tartalékon tartani. Nekem ez a véleményem.
2020. szept. 29. 22:06
Sziasztok. Engem az édekelne, hogy egy 60m2 lakásban lakunk 2-en, 3 konvektor van. Hogy lenne a legjobb mód fűteni? Ha állandóan menne mondjuk 3-as fokozaton 2 konvektor (3.at nem használjuk), vagy ha fel le tekergetjük? Ebben az lenne a gond, hogy nem szeretünk a hideg lakásba haza érni. Én az első módszert preferálom de fogalmam sincs, hogy úgy mennyit fogyaszt. Egyébként 12000 ft-ot fizetünk a gázra minden hónapban.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?