Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Futással és délután 4 utáni nem evéssel lehet fogyni? fórum

Futással és délután 4 utáni nem evéssel lehet fogyni? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
67. torkos
2012. márc. 21. 22:13

na megint jól elírtam nem írja mindig a 3ast

javítom: 23:30-40 re ér haza hétköznap :D

nem hajnal 2re:D

66. torkos (válaszként erre: 65. - Kolli1987)
2012. márc. 21. 22:11

2Nagyobbik fiam2, éves,kisebbik 1 lesz áprilisban.

nekem fogalmam sincs, hogy mennyivel kezdtem a terhességet,de azt tudom elötte nyáron mennyi voltam.

Igen, ismerős a lelkiismeret furdalás. olvastam is valahol, hogy anyukákra jellemző, hogy alig várják, hogy elszabaduljanak a gyerek emllől, aztán ha sikerült, akkor meg lelkifurdalásuk van és alig várják, hogy haza érjenek.

Az én párom hétköznap ig dolgozik, akkor 2:30-40re ér haza, hétvgén plusz egy óra. És nem tudok elaludni úgy, hogy nem várom meg. ill. de tudok, mert volt már, hogy mikozben altattam a gyerekeket nekem is sikerült elaludni, de folyton felkelek, hogy hol van, haza ér-e épségben.

Főleg most, hogy bújik a fogy a picurnak, borzasztó éjszakáim vannak,ülve el tudnék aludni :) De szerencsére nekem olyankor már nem eszik párom, és amikor szabadnapos ő sem eszik 6 után, van egy kis pocak amit szeretne leadni, így gondolta csatlakozik :) állítólag munkahelyén is igyekszik megállni, de kétlem,hogy sok sikerre :) ami nem csoda egy szakácsnál.

Amúgy ez is csak addig rossz,míg hozzá szokik az ember. olyan2 hét és megy gond nélkül, sőt! nekem nagyon durva álmaim vannak ha ezt felrúgom, kisebb rosz, hogy nehezen alszom el, mert rosszul vagyok, de pl 2 napja hozott haza párom csokis muffint nekem.persze felfaltam2! Erre azt álmodtam, hogy 80kg-ot mutat a mérleg. Izzadva ébredtem :D

Az ismerős, amikor el kell dönteni, hogy alszol vagy eszel, nem egyszer döntöttem az alvás mellett én is!

És igen, nálunk is a gyerekek keze van a billentyűzet elállításában szerintem, mert ha a közelébe jutnak, akkor csépelik!

2012. márc. 21. 19:17

Torkos mekkorák a gyerkőcök? Az én lányom 16 hónapos. Igen ezt én se csípem amikor mondják, hogy nem leszel olyan mint szülés elött. Dehogyne sőt még jobb is. 3 2 kg-al vagyok most kevesebb mint amikor elkeztem a trhességemet, ráadásul nem is voltam ennyire fitt.

Én lovagolni járok amikor a párom itthon van és Apja lánya napot tartanak. :) Szombaton lesz a következő alkalom már alig várom. De ez olyan fura dolog, mert kész lelki ismeret fudalásom van ilyenkor és amíg oda tartok Páromon és a családomon jár az agyam. De szerintem ezt nem kell nekekd mondanom. :)

Én nem bírnám este 6 utáni nem evést. Párom későn ér haza 3/4 9 és fél 10 között és nem tudom megállni, hogy ne egyek vele. Meg aztán ő sem enne mert akkkor azt mondaná, hogy ő nem éhes stb. Sokat dolgozik és inkább pihenne és sajnálja az időt az evésre ilyenkor.

Semmi gond. Nálam meg a lányom szokott segíteni gépelni. :D Szoktam is nézni, hogy te jó ég miket írtam. :D

64. torkos
2012. márc. 21. 18:43
Amúgy bocs, ha néha értelmetlen 2eseket írok,begyagyult a billentyűzetem :D
63. torkos (válaszként erre: 62. - Kolli1987)
2012. márc. 21. 18:42

Én mondjuk nem érzem a cukiban, se a péknél hogy fel kelle falmon mindent. Én simán megállom édesség nélkül. Amit alig hiszek el, mivel szinte függő voltam. Na jó, még van, hogy rámtor a vágy ésa olyankor, mint valami vámpír hajton fel a hűtős és a konyhaszekrényt, de ez ritka szerencsére! :)

Én csak 6 után nem eszem. 2Ja és én is szoptatok még!

Én egyenlőre úgy érzem, amit a 2 fiammal mozgok az elég. 2Egész délelőtt takarítok, délután meg csavargunk :)

2Viszont majd ha tudom kire hagyni őket (lesznekl akkorák, hogy merjem ) akkor szertnék eljárni aerobic-ra vagy küzdősportra, latintáncra, szóval terveim vannak főleg az utóbbi érdekel mostanság nagyon! :) Hiszen, igen fogytam rengeteget,de izmos a karomat leszámítva nem vagyok! Ez pedig gáz! és utálom amikor azt mondják: "ugyanmár 2 gyereket szültél, ez normális! nem leszel soha olyan, mint szülés előtt"

hát igenis leszek! sőt! még jobb2! :D

2012. márc. 21. 16:56

Torkos nem gáz ám. Nem vagyok éhes. Már betudok menni a párommal úgy egy cukiba, hogy nem érzem azt, hogy azt a sok sütit meg kell ennem és a pékségesnél sem akarok minden áldott nap felfalni a kínálatot. Az első hónap volt nagyon nehéz amíg átállt a szervezetem erre. De nekem szempont volt az, hogy mindent egyek mert még szoptatom a lányomat. Ő az első a többit meg megpróbálom a mozgásal kompenzálni.

Én 4 után nem bírnám ki, hogy ne egyek semmit én olyan este 9 és fél 10 körül eszek utoljára. De akkor csak natúr joghurtot, kis zöldséggel, tojást bár azt minden formában. Illetve ez a puding szokott még olyankor lecsúszni. Nem vagyok éhes, de már nem is érzem azt, hogy jajj de tele vagyok nem bírok mozogni érzést sem és ez nagyon klasz érzés. :)

61. torkos (válaszként erre: 60. - Kolli1987)
2012. márc. 21. 16:49

Igen,az logikus,de annyira hihetetlen volt :)

én ezt amit Te csinálsz nem bírnám csinálni!

60. Kolli1987 (válaszként erre: 59. - Torkos)
2012. márc. 21. 07:37

Jó reggelt mindenkinek!


Ez nem is olyan butaság, hisz akkor kiegyensúlyozottá vált a táplálkozásod és mindent megkapott a szervezet. Én igaziból a diétám abból áll, hogy nem eszek krumplit, édességet, csak u1 es pudingokat és társait de azokat sem minden nap, nem eszek kemyeret., rizst. Mindenhez zöldséget eszem meg savnyúságot és figyelek, hogy a szénhidrát mennyiség mit megeszek olyan 150g alatt maradjon vagyis ne menjek főljebb. Bár, ha egy egy nap feljebb megy nem idegeskedek, mert minden nap mozgok is.

59. torkos (válaszként erre: 58. - Kolli1987)
2012. márc. 20. 23:06

Nos, ki fogom próbálni!

eddig is lassan ettem, mert gyerekeimmel együtt eszem, és az egyik most kezdett el egyedül enni,így nem akarom hamarabb befejezni, mint ő :)

és eszem ször, mert amikor a gyerekek eszenek én is eszem :)

ez a lassan evés nálam bevált nagyon! Egyébként egészségesebb is!

én diétázni képtelen vagyok!!!!!!!!!!

ez tény!

párom szakács! nem tudom ezen sírjak vagy örüljek ;)

szóval ő dolgozott sokáig egy reform konyhán, ahol házhoz szállítottak és a diétára meg cukorbetegségre, kandidára ilyesmire koncentráltak, na meg fogyni vágyók voltak még az ügyfelek. szóval főzött nekem olyasmiket baromi egészséges! olyanyira, hogy amint átálltam rá, teherbe is estem :) lehet gyagyán hangzik, de tényleg!

viszont képtelen vagyok sokáig olyasmit enni, egyszerűen nem csúszik le!

2012. márc. 20. 18:53

Szia Torkos!


Ápolonő a szakmám. Igaz sebészeten dolgoztam de tanultam diatetikát illetve most, hogy én is fogyizok utána olvastam a dolgoknak. A kistányér kisadag akkor működik igazán, ha kiskanállal eszel. Így van ideje az agyadnak tudatsítani, hogy eszel illetve amikor jó laksz. Mert sokszor van általába az embernek, hogy nagyon gyorsan eszik és mire tudatosul benne, hogy már jó lakott akkor már be is kajált. Ennek a módszernek pont az a lényeg, hogy lassan egyen az ember. Mondanám, úgy is élvezd ki az ízeket. Meg persze úgy lesz nagyon hatékony még pluszba ha naponta 4x 5x eszel így a szervezetednek mindig lesz energia utánpótlása, állandó marad a vércukor szint és ezzel nem lesz falási rohamok. Ezt már tapasztalat mert én is jókat tudtam enni és igen féltem a diétától, de igy remekül be tudom tartani.

57. torkos (válaszként erre: 56. - Kolli1987)
2012. márc. 20. 18:33

szakmai? az mit jelet?hátha tudsz ebben.abban tanácsot adni :)

ez a kis tányáron ki adag, biztos jól mutat, de nem tudom hogy nekem ez bejönne e, egy próbát megér! :)

viszont azt vettem észre(nem tudom lehet butaság), hogy mielőtt a "jóöreg látogató" érkezik meg tudnék enni egy lovat is. :(

tapasztalt már más ilyet?

2012. márc. 15. 07:43

Sziasztok!


Torkos ez minf szakmai iletve személyes tapasztalatom alapján mondom. Főleg a lassan evés és ráadásul az is jó ha kis tányéron kisadag étel vamn mert az jobban mutat. :)

55. torkos (válaszként erre: 54. - Kolli1987)
2012. márc. 14. 22:25

Igen, ez mind igaz!!!!!!!!!!!!!!!!

Én nem akartam elhinni, amikor azt hallootam, hogy "amikor azt érzed éhes vagy igyál, mert lehet, hogy csa szomjas vagy."

Nos én az a fajta ember vagyok, aki sajnos elég keveset iszik, ha nem figyel. És rájöttem sokszor nem éhes vagyok, csak szomjas!

Ez a lassan evés is okos dolog ám!

2012. márc. 14. 10:46

Sziasztok!


Ibolya nem tudom, hogy hogy szoktál enni de ha elfogadsz egy tanácsot akkor naponta 4-5x eszel keveset. Kistányérral kiskanállal és lassan. Adj időt az agyadnak, hogy tudatosuljon benne, hogy eszel és érzékelje, hogy elég. Illetve igyál sokat. Sokszor van, hogy a szomjúságot is éhséggel

jelzi a szervezet.

2012. márc. 13. 17:50
Ma kocogtam 70 percet. Büszke vagyok magamra. Már csak azt kellene betartani, hogy este ne zabáljam fel a fél hűtőt.
52. torkos (válaszként erre: 51. - Kolli1987)
2012. márc. 12. 22:58

az se rossz eredmény!

Én anno arra készültem az első terhességem alatt, hogy nem baj ha felszedek pár kilót,majd a szoptatással lemegy, mer tsokan mondták. Aztán csak lestem akikor nem akaer. Erre közölte anyukám, hogy Ő hízott szoptatás alatt.

Én nem mondaom, hogy híztam, de nem is fogoyk tőle sajnos!

Most a nagyobb fiam 2,5 éves a kicsi 1 lesz áprilisban.

2012. márc. 12. 19:52

Én most update szerint eszem és egész jó, mert 1 hónap odafigyeléssel lement 4 kg. Igaz minden nap tornázok. De még én is szoptatom a lányom igaz most már csak napi 1x.

Mennyi idősek a gyerekek?

50. torkos (válaszként erre: 49. - Kolli1987)
2012. márc. 12. 19:06

igen, ahogy mondod!

Ettem mindent, sőt! főleg szénhidrátot, mert szoptattam, de megjegyezem nem a szoptatás miatt fogytam, mert az első gyereknél nem sikerült a szopis fogyás dolog. Még tornával se!

Most csak 6 után nem ettem, a mozgés elhanyagolható volt! Másrmint nem mozogtam többet, mint amúgy.

Számolni számoltam a napokat, hogy mikor múlik már egl a gyerk hasfájása! :)

viccet félre téve nem számoltam, időm se lett volna, és nekem ez bonyi. amíg terhes voltam próbáltam, de nem volt sok sikerem vele.

Nekem eddig semmi fogyis módszer nem vált be!

2012. márc. 11. 09:45

Torkos te 5 hónap alatt 25 kilót leadtál???

Egy nagy gratuláció neked. Én még egy hónap alatt max 4kg adtam le. De én ezzel is megvoltam teljesen elégedve. :)

Enni mindent ettél, vagy számoltál valamit?

48. torkos (válaszként erre: 47. - Ibolya19710123)
2012. márc. 10. 23:25

picivel lejjebb írtam, hogy 5 hónap alatt több, mint 25 kg-ot dobtam le. Pontosan nem tudom dekára, mert kerültem a mérleget, csak ha muszáj volt akkor álltam rá, félig csukott szemmel :)

szóval 5 hónap, és tartom 6 hónapja, az a 3 kg is hipp hopp lemenne tudom, csak belelazítottam :)de jön a jóidő, amikor majd elő kell szedni a rövid nacit, meg lekerül a mellény is, az már ösztönözni fog újra :)

47. ibolya19710123 (válaszként erre: 46. - Torkos)
2012. márc. 10. 20:59
Mennyi időbe tellett mig ide eljutottál?
46. torkos (válaszként erre: 42. - Ibolya19710123)
2012. márc. 10. 20:57

Köszi, én már csak 3 kg-tól akarok szabudulni, na meg megtartani azt! :)


Mindenkinek sok sikert!

45. 4c1a787e8f (válaszként erre: 39. - Ancsa.szb)
2012. márc. 8. 07:19
Köszi drága, csak kibicelek, jelenleg nekem nem aktuális, meg azért némileg én is képben vagyok (évekig a TE-re készültem, sportoltam), de jövök még a TE utcádba egy pár év múlva, nincsenek illúzióim magamat illetően..
44. ibolya19710123 (válaszként erre: 38. - Ancsa.szb)
2012. márc. 7. 17:09

Köszi a választ és a biztatást, elgondolkodtató amit irtál a mindennapos futásról. Lehet hogy igazad van és nem kellene mindennap futni, elég lenne heti 3-4 alkalom.

Tavaly ősszel illetve nyár végén én is beleestem abba a hibába hogy futás mellett, szinte zabáltam, gondolva hogy ugyis lemozgom. Igaz hogy nem hiztam, de nem is fogytam. Most mindenképpen szeretnék fogyni, ugyhogy az étkezésre is odafigyelek.Megpróbálok Norbi szerint enni, most az elején inkább csak az update 1-es kajákat.

Nem nindig sikerül betartani, de azért igyekszem.

További szép napot, és mégegyszer köszi a választ, no meg a biztatást.Szia

43. ibolya19710123 (válaszként erre: 33. - Kolli1987)
2012. márc. 7. 17:01
Köszi a választ és a biztatást, nem szeretném abba hagyni, mindenképpen folytatom a futást, és a diétát is. Remélem nyárra lesz eredmény, majd beszámolok. További szép napot mindenkinek.
42. ibolya19710123 (válaszként erre: 31. - Torkos)
2012. márc. 7. 16:58
Köszi a választ, és további jó fogyást kívánok.
41. ancsa.szb (válaszként erre: 40. - Kolli1987)
2012. márc. 7. 16:00
Elküldtem üzenetben. :)
40. Kolli1987 (válaszként erre: 39. - Ancsa.szb)
2012. márc. 7. 15:39

Szia!


Engem ez a link nagyon érdekelne. :) Eltudnád nekem küldeni? Nagyon szépen köszönöm. :)

39. ancsa.szb (válaszként erre: 37. - 4c1a787e8f)
2012. márc. 7. 15:32

Beszélgetős tempó azt jelenti, hogy futás közben gond nélkül tudok beszélgetni. (Tehát nem sprintelek, hanem lassan futok.)


A zsírégető pulzustartomány egyénenként más (nem, életkor stb. függvénye), ezért nem írtam konkrét számot hozzá. Ha gondolod a kiszámításához tudok adni linket. :)

38. ancsa.szb (válaszként erre: 30. - Ibolya19710123)
2012. márc. 7. 15:29

Szerintem nem kell minden nap futnod, szüksége van az izmoknak pihenésre is. Én úgy osztom el, hogy H-Cs-Szo futok, a pihenőnapokon meg (ha van időm/kedvem) tornázgatok néha.


Június óta futok, de eleinte elkövettem azt a hibát, hogy azt hittem a mozgás mellett bármit ehetek. Igaza van annak a hozzászólónak, aki szerint a futás önmagában nem fogyaszt. Viszont ha az evésre is odafigyelsz, nagyon jó eredményeket lehet elérni vele.


Hogy a kérdésedre is válaszoljak: a látható eredmények hamar jelentkeztek. Kb 1 hónap után már feszesebbek lettek a vonalaim, aztán azt vettem észre, hogy kifogytam a ruháimat. Türelem, neked is menni fog!

1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook