Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Füstölt csülök zöldséges savanyúkáposzta ágyon recept

Füstölt csülök zöldséges savanyúkáposzta ágyon recept

A Füstölt csülök zöldséges savanyúkáposzta ágyon hozzávalói:
1.5 kg füstölt sertéscsülök
1 kg vecsési savanyúkáposzta
6 gerezd fokhagyma
12 szem fekete bors
60 dkg burgonya
30 dkg vöröshagyma
6 babérlevél
só, majoranna, pirospaprika, fehérbors, borsikafű - ízlés szerint


Füstölt csülök zöldséges savanyúkáposzta ágyon 1.Füstölt csülök zöldséges savanyúkáposzta ágyon 2.Füstölt csülök zöldséges savanyúkáposzta ágyon 3.Füstölt csülök zöldséges savanyúkáposzta ágyon 4.


A Füstölt csülök zöldséges savanyúkáposzta ágyon elkészítési módja:
A csülköt 3 gerezd fokhagyma, a fekete bors kíséretében hideg vízben feltettem kuktába főni. Amikor felforrt, takarékra vettem, és 1 órán át főztem. Az átmosott káposztát beleterítettem egy tepsibe, ráraktam a babérleveleket. A nagyobb szeletekre darabolt burgonyát, vöröshagymát egy tálban összekevertem a fűszerekkel, majd vegyítettem a káposztával és meglocsoltam a csülök főzőlevével. 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütöttem a zöldségeket. Kivettem a tepsit, rászeleteltem a húst a zöldségekre (a csontokat is rátettem). Meglocsoltam a maradék 3 gerezd összezúzott fokhagymával összekevert főzőlével, és további 20 perc alatt készre sütöttem.


Kategória: Egytálételek receptjei


A füstölt csülök zöldséges savanyúkáposzta ágyon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook