Furcsa hányinger hetek óta (beszélgetés)
azt mondod, 8 éve meddő vagy.... ehhez képest több, ide vonatkozó vizsgálatot el se végeztek: se inzulin-rezisztencia, se pajzsmirigy...
valaki elég sokat mulasztott ebben az ügyben.
kenyér, pizza... mind üres szénhidrát
tartalmasabban kéne táplálkoznod
jaj.... nem is a cukorról van szó, hanem az inzulinról
én megnézetném!
és miért nem vizsgáltatod meg akkor az inzulinod?
ezek összefüggenek egymással!
Na ez az! Még az inzulinomat sem vizsgálták soha.
Általában sós kajákat. Leginkább vajaskenyér, pizza, gyros. Egyébként édességet nem igazán fogyasztok amúgy sem. Havonta egyszer megkívánok egy csokit és az kimerült a bonty-nál.
Egyébként volt, hogy 3 napig csak vajas kiflit tudtam enni. Ja... és salátátá bármilyen mennyiségben. Pritaminpaprikát csak úgy magában megsózva, és az uborkát is, de az már visszajön.
Köszönöm mindenkinek! Holnap kiderül, hogy baba van-e a dologban. Ha nem, akkor utána fogok járni mindennek.
Minden nap tanul valamit az ember... :) Köszönöm! :)
viccelsz??? rengeteg!
a pm rossz működése bizony meddőséget okoz
Ha nem jön meg reggelig, akkor megígérem, hogy tesztelek.
Azért kételkedem csak a terhességben, mert a melleimnek semmi baja. Nekem mensi előtt meg szoktak duzzadni, és fájnak is. Párom imádja a mensi előtti időket, mert egy számmal nagyobb melltartót kell olyankor felvennem. Most semmmi bajuk.
és azt nem mondták, hogy a PM baj is okozhatta??
most, hogy azt megoldották, simán teherbe eshetsz!
Nem tudják, hogy miért nem lettem terhes az elmúlt 8 évben. Volt mindenféle kivizsgálásom... egyedül pajzsmirigyet nem néztek soha. Azt most én derítettem ki egy fizetős vizsgálaton, mert gyanús kezdett lenni, hogy szó szerint zabálok, és nem hízok, sőt néha fogyok.
Beigazolódott. PM túlműködés, ráadául egy 3 cm-es göb is volt a bal lebenyben. A PM-em bal felét teljesen eltávolították emiatt. Benőtte az egészet a göb. (Ez már a műtét közben derült ki.)
Volt már petevezeték átjárhatóságim, closty kezelés, eü kaparás, 2naponta ultrahang pé időben, stb. stb. SEhogy nem sikerült. Azt mondták, hogy még valami alattomos autoimmun betegség lehet az okozója (ellenanyagtermelés, stb.), de ahhoz még sok vizsgálatra lesz szükség, hogy kiderítsük.
a pajzsmirigy-probléma rendezése a meddőséget is rendezhette!
tesztelj!
Ha "rendbe tettek", lehet elmúlt az a gond, ami miatt eddig nem jött a baba.
Nekem az első terhességemnél fogantatás után még 3x volt meg ugyanúgy, mint előtte. Egészséges, 4 éves fiam van.
Járj utána, bármi legyen is az oka, ki kell deríteni!
Bizony,nekem is fájt tőle a hátam,derekam,állandóan hányingerem volt.... :(
Ha meg pajzsmirigygondjaid is vannak,az csak rá tesz.Jellemzően hasra megy a hízás tőle.Most már én is tudom.
Az sem rossz ötlet... hiszen annak is ilyen tünetei vannak. Sajnos kolleganőmnek ez a baja, szegény már csontsovány. :(
Én viszont hízok... pedig feleannyit eszem, mint műtét előtt... mégis. Bár azt is a hasamra, és oldalamra... :( Kezdek aránytalan lenni...
amúgy családtagnak ugyanez volt:
kiderült, hogy epekő- ki is vették
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Szoptatás közben hányinger!?
- Étvágytalanság, minden kajától elkap a hányinger, de miért?:S