Fullmoon01 és mások (beszélgetés)
Sziasztok, végigolvastalak benneteket (köszi illangónak a fórumra irányításáért!), én is jelentkezem, mint károsult, 5930 Ft-ot utaltam a nagy semmire..
Mikor rájöttem, hogy gáz van, írtam a teszvesznek, érdemes a válaszukra egy pillantást vetni:
TeszVesz címzett: nov. 10.
Kedves Felhasználónk, oriza09!
Köszönjük, hogy az ügyben felvetted velünk a kapcsolatot!
Valóban sokan kerestek meg minket a felhasználóval kapcsolatban. Sokan kérték, hogy adjuk ki a károsultak elérhetőségeit, hogy közösen tegyenek feljelentést az elkövető ellen. Ezt azonban a TeszVesz nem teheti meg.
Az ilyen ügyekben a bevett eljárás, hogy mind a TeszVesz, mind a felhasználók egyenként megteszik a feljelentést a lakóhelyük szerint illetékes rendőrkapitányságon az aukció oldalát és az értesítő e-mailt kinyomtatva. A rendőrségnek foglalkoznia kell az üggyel, függetlenül az értékhatártól.
Ezért kérünk, Te is tereld hivatalos útra az ügyet! Együttműködésed előre is köszönjük!
Üdvözlettel:
A TeszVesz Csapata
Véleményem szerint sokkal rugalmasabban és segítőkészebben kellett volna a teszvesznek viselkednie velünk, hogy pl. ne ilyen underground-módszerekkel kelljen erre a fórumra idetalálni elérhetőség hiányában!!
Különösen azért, mert mikor 2006-ban a vaterán volt egy nagyobb méretű csalássorozat, arra reagált a teszvesz és nagyképűen közölték, hogy hát az ő rendszerűk tuti kiszűri a csalást és a csalókat..haha. /A cikket nem merem belinkelni, nehogy szabálytalan legyen, da ha a gugliba beírjuk, hogy "teszvesz csalás Dobra Péter"(az ügyvezető), akkor kijön első találatként./
Nem is tudom, ez azért elég hirtelen jött.
remélem csak vaklárma, mert nem érzem úgy, hogy én már megint szülni szeretnék..tudom kevesebbet súroljak...:D
nu jó éjt nektek!
Várom a fejleményeket holnap:)
Dolgozzatok rá:D már nem kell vigyázni:D:D
Figyelj akkor még nem igazán fogja fel ,nekem vigyázni kellett inkább mert azt hitte a nagylány --13 hónaposan--- hogy játék és mindig húzni akarta maga után:)
Csak a kezdet a nehéz!
Meg ez a sablon nem szabad kivételezni:)
Jó poén volt...rengeteget röhögtem...
:D:D:D amúgy ja, van benne valami:)) Pillangóbaba mennyire örül majd, az egy érdekes kérdés:D
Apa biztos érzi a lényeget:D
Mondaná az egyszeri asszonyka "Jó mag jó talajban gyorsan fakad"...:D:D
Töltöttem fel képet! Sajnos most csak ennyi van, majd bővítem!
Puszi mindenkinek, most elköszönök! Holnap jövök!
Sziasztok!
figyeljetek lehet mégis lenne esélyünk ha ti is dobtok egy sms-t nekik NEM!!!!!! emelt díjas!
Csak azzal a szöveggel hogy foglalkozzanak az üggyel Engem hívhatnak 06-20/4772621
De bárki megadhatja a számát plusszba
Ahová küldeni kell az sms-t az a :06-30/300-00-00
Gondoljátok át
Boros Lajos
sajnos erre már a fennálásunk rövidsége miatt nem nagyon lesz időnk
Ezt kaptam válaszba:(:(
Sziasztok! Lenne hozzátok egy nagy kérésem! Kérlek az alábbi linken szavazzatok a kislányomra, így talán lesz egy kis reményünk, hogy neki is szép legyen a karácsonya! Ne haragudjatok, hogy magán jellegű kéréssel zaklatlak titeket! Nagyon köszönünk minden szavazatot!
Szia,
nagyon köszönöm,megkaptam,nem így képzeltem,de végül is mindegy.......én ma nézelődtem a teszen,és olvasgattam a játékokra a kérdéseket,amit nagyon furcsálok az az,hogy rengetegszer írta hogy nincsen belőle,különösnek találom,hogy nem beszélt rá mindenki mindenre,bár ez azon a tényen,hogy egy sz...csaló nem változtat semmi
megtudni melyik oviba vagy suliba járnak gyerekei azokat csak hordja nem?és ott kifogni
Tanácstalan vagyok ....
Sziasztok, csatlakozom hozzátok, én 10000 ft- ot utaltam el neki, nagy boldogan, hogy ilyen olcson lesz a kislányomnak zebrája, még egyezkedtem is hogy nem várna e a fizetésig, de azt írta, hogy sok a megfigyelő az aukción nem tud várni, én b..., pedig leütöttem, hogy mindenképpen kell és megszereztem rá a pénzt, "kedvesen" megjegyezte hogy rendelhetek mást is mert nagy a zebra doboza és belefér más is nincs plussz postaköltség, sokat gondolkodtam és néztem a termékeit, de végül másra nem licitáltam hála az égnek.
Írtam neki most a hotmailes címre, várok 2 napot és én is feljelentem!
Én nem hiszem el hogy bevitték volna...
de azt sem hogy ennyire nem érdekel senkit hogy mit tett ez a nő
A rádióban qwa nagyot csalódtam:(
Már nem tudom mit tehetnék:(:(
szomorú.....
én is elköszönök fárasztó napom volt zsong a fejem beveszem a csodavitaminomat és elteszem magam holnapra! holnap is csak este tudok lenni ki kell pucosítanom a kéglit termékbemutató lesz nálunk ha kellek a 06202162316-os számon elérhetek
jó éjt mindenkinek! Anita
csajokkal nézegetük egymás feltöltött képeit látom neked még nem volt időd feltölteni képet,így legalább így megismerjük egymást!
gondoltam hogy ikva utcai címem nem lehet elcsipni biztos bujkál valahol,előbb utóbb kiugrastjuk a nyulat a bokorból!
Jó éjt csajok!!!
Kislányomnak 39fokos láza van, elaludt, de biztos nehéz éjszakánk lesz....
Reggel találkozunk, aludjatok jól...
További ajánlott fórumok:
- A Mások, akikkel a "normális" társadalom nem tud mit kezdeni...
- "Aki mást gyűlöl, az mindenekelőtt magát utálja. Másokban utálja, amit magában megismerni fél".
- Megítéltek néha másokat a helyesírásuk alapján?
- Te felajánlod a szerveidet a halálod után? Mások életéért!
- Ingyen segítség másoknak!
- Néha azon kapom magam, hogy mások halálán gondolkodom. Ez miért van?