Frigid vagyok? (beszélgetés)
abból hogy csinálja,nem gondolod hogy egyszer megpróbálta és annyi neeeeeeem ........ tuti rendszeres.
Miből vontad le azt a következtetést, hogy rászokott?
semmi más gond NINCS csak az hogy rászoktál az önkielégítésre.
azt csináld!
hogy nem csinálod!!
és nem ,és nem ,és hidd el azután a pároddal is menni fog lehet több idő kell d menni fog
náluk ez már veszett fejsze nyele..
Csak aktusok során nem jutsz vele a csúcsra vagy egyébként sem? Gondolok itt az orális és a kézi ingerlésre.
Egyetértek. Fontos, hogy beszéljetek róla. Mondd meg a párodnak (bár szerintem ezt már az elején kellett volna), hogy számodra így nem jó. És azt is, hogy mit szeretnél.
probáljatok ki valami segédeszköt,vagy elöjáték félét,ha úgy sem megy nem biztos hogy bened van a hiba,de az is lehet hogy lelki eredetü a probléma.
Te irtad azt amit,ha valós: az alapján nem.
... erre majd akkor jössz rá, amikor találkozol az első olyan pasival, aki működésbe hozza egyszerre mindenedet... agyadat, testedet... de lehet, hogy soha nem találkozol ilyennel, nem lehet tudni...
most had ne írjam le min jár közben az agyam :P
Nem mindenki gondol éppen arra,amire kéne,hidd el!!!
Ha nem tudod vele ezt megbeszélni és azon megbántódik, hogy te nem jutsz el vele a csúcsra(és nem pedig bevet minden technikát és próbálkozik) akkor lehet, mégsem Ő az igazi. :/
na igen,lehet nem működik a kémia!
Na nekem pont ez az alapja a kapcsolatnak! :)
minden másban összeillünk, csak a szexben nem?
Miért Te mire gondolsz közben? ... ne izéjj már... jó esetben az agyam is kiürül, nem ám még fantáziálni meg kreatívgondolkodni. :DDD
mert nem illetek össze. Ha csak csiszolódásrl lenne szó, akkor fél év alatt rendeződött volna:)
de biztos, hogy magára venné, és nem akarom ezzel megbántani.
persze, hogy hozzáérek, és próbálok mindent beleadni.olyan rossz ezt még megfogalmazni is.
Így van,el kell mondani,és aztán együtt szépen lehet csiszolódni! :))
miért?mire gondolsz közben? :))
vagy olyankor te nem érsz hozzá,nem nézed?
Először is, ne titkold. Tudom, hogy kényes téma, de szerintem bármilyen terapeuta is azzal kezdené, hogy működjön kettőtök között a kommunikáció, hogy tudjatok a későbbiekben együtt dolgozni a helyzeten, mert szerintem a másik fél kizárásával nem megoldható.
Gyakorlat teszi.. vagy nemtudom:D majd csak eljön egyszer a nagy nap...
Akkor lehet, hogy nem vagyok elég kreatív közben.
Nem elég ellazulni!Ha nincs semmi fantáziád miközben csinálja,cseszheted!Ha csak simán elfekszel,és vagy mint a befőtt nem fog sikerülni!Gondolom,mikor egyedül csinálod,van valami fantáziád!Gondolj erre,csak tegyél annyit hozzá,hogy ott a párod,aki helyetted csinálja,és már menni is fog!Sőt vannak jó technikák,amivel könnyebben el lehet jutni a csúcsra!Mint pl:a mélyebb levegővétel,vagy valakinél a szorítós dolog!
A ciki akkor van,mikor előbb hagyja abba!na az a halálom :))))
Azt írtad, hogy szereted őt. De kívánod is a párodat?
Egyébként ha irányítanád, megsértődne? Szerintem valahogy játékosan irányítsd őt, hogy csinálja neked úgy, ahogy Te magadnak. Hátha.
Nálam sokáig az volt a gond, hogy elégedetlen voltam magammal, és nem bíztam sem benne teljesen, sem magamban (ezt abban a helyzetben nem ismertem fel, csak utólag, mikor változott).
Úgy érzem ő az igazi. nem tudok semmi problémát a kapcsolatunkban ami a hiba okozója lehetne.
Erre gondoltam én is az előbb.
de ő mindent jól csinál. én pedig nem érzem magam görcsösnek. nincs okom rá. ellazulok, ahogy tudok, de mégsem okés valami.
Ha egyedül sikerül, akkor a probléma inkább pszichés. Valami lélekgyógyászt kellene felkeresni, előszőr csak egyedül. Lehet persze, hogy később mind a ketten kelleni fogtok hozzá, de előbb legyünk túl az első lépésen.
Másrészt felmerül a kérdés: Valóban ő az igazi?
Attól még lehet ő aranyos, meg édes. Én is aranyos meg édes vagyok, de sajnos kevés nő számára voltam életemben én az igazi.
Talán nem engeded el magad eléggé ,szellemileg is ott kell lenni nem csak testileg ,vagy talán kevés az elöjáték ...szex közben is izgathatod magad a kezeddel ...:))
További ajánlott fórumok: