Főoldal » Klubok » Főzőcske klub - Receptek, ötletek, tippek, fortélyok

Főzőcske klub - Receptek, ötletek, tippek, fortélyok (nyílt klub)

Ezt a klubot mindenki olvashatja, de csak a klubtagok írhatnak bele.

Szeretnék csatlakozni ehhez a klubhoz!

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
17044. Briell14 (válaszként erre: 17041. - Forrest2010)
2015. júl. 11. 19:23
Az én nagymamám is csinált ilyet. Ő tükörtojással ette. :)
17043. Briell14 (válaszként erre: 17042. - Forrest2010)
2015. júl. 11. 19:21

Nekem is ott van. És láttam, hogy van egy hozzászólás, de amikor beléptem, akkor meg nem láttam. Azért raktam a pontokat, kötőjeleket.

Utána már láttam a hsz-eket. Nem tudom mi volt az...

17042. forrest2010 (válaszként erre: 17038. - Briell14)
2015. júl. 11. 14:03
Én beraktam a kedvencekbe ezt a klubot is , így rögtön látom , h jó ideje nem járt itt senki :)
17041. forrest2010 (válaszként erre: 17033. - Baffi556)
2015. júl. 11. 14:01

Végülis a savak könnyítik a tésztát.... de ezt még sose hallottam , h a főzővízbe , de kipróbálom . Én a hajtogatottba + ha néha kenyeret sütök , annak a tésztájába szoktam .

Viszont szoktam szárazon pirítani tésztát , 1-1 adagot / aztán , ha kihült a szárazon pirított , üvegbe tárolom felhasználásig , elég sokára pirul meg , mert vastag fenekű serpenyőbe + még a vaslapot is aláteszem és nagyon pici lángon pörkölődik / olyan jó kis íze van a pirított tésztának ! h érdemes kipróbálni , utána csak annyi forró lével engedem fel , h fel is szívja a tészta , lehet kicsit utánapótolni , ha még nem puhult meg , v egy alaplét csinálok és azzal engedem fel , v pl pörköltszafttal .......a lényeg , h felszívja az összes lét , nem kell szűrni , öblíteni és isteni fini !

17040. magko
2015. júl. 11. 13:06
Ezt én is kipróbálom.
17039. baffi556 (válaszként erre: 17038. - Briell14)
2015. júl. 11. 12:56
Érdemes kipróbálni, mert tényleg jó :)!
17038. Briell14 (válaszként erre: 17033. - Baffi556)
2015. júl. 11. 10:19

A sok pontocskát, meg kötőjelet azért raktam, mert sosem láttam az utolsó hozzászólást. Nem értem ezt a klubot...


Ezt én is ki fogom próbálni! :)

17037. Briell14
2015. júl. 11. 10:18
...
17036. Briell14
2015. júl. 11. 10:17
.
17035. Briell14
2015. júl. 11. 10:17
---
17034. Briell14
2015. júl. 11. 10:17
----
17033. baffi556
2015. júl. 10. 19:15

Sziasztok :)!

Hallottam egy nagyon jó ötletet, és úgy érzem meg kell osztanom Veletek :)!

Nem tudom, ki, hogy van a tésztafőzéssel, és annak fortélyaival?! Mát én is próbáltam mindent, olajos víz, zsírt, olajat, a megfőtt tésztára (:......hát egyik sem az igazi, viszont hallottam, hogy tegyünk citromsavat a főzővízbe és jó lesz :).

Nos, kipróbáltam és tényleg jó :)!


Azóta bármilyen tésztát főzök, mindig teszek bele!

17032. magko
2015. márc. 9. 05:27
Paradicsomos gombócot főztem krumplival.
17031. Briell14 (válaszként erre: 17030. - Vaczila)
2015. márc. 4. 20:40
Azért szeretem, mert tudom, hogy mi van benne. Szerintem finomabb a házi, mint a bolti kenyér. Magokat is lehet belerakni, ki mit szeret. :)
17030. vaczila
2015. márc. 4. 18:57
Én is szoktam kenyeret sütni, bár elsősorban magamnak csinálok "reform" kenyeret, a család inkább a bolti fehér kenyeret eszi.
17029. Briell14 (válaszként erre: 17028. - Magko)
2015. márc. 4. 13:15
Ha kelt tésztát tudsz és szeretsz sütni, nyugodtan próbáld ki a kenyeret is. Én is tartottam tőle az elején, de az első finom házi kenyér után elmúlt minden "félelmem". :)
17028. magko
2015. márc. 4. 05:00
Még nem sütöttem kenyeret.Kelt tésztát igen.
17027. Briell14
2015. márc. 2. 22:09

Na... jól elvagyok magammal. :D

Akkor Ti is írjatok most már valamit! :DDDD

17026. Briell14
2015. márc. 2. 22:08
Persze, hogy ezt begépeltem, már látom. :DDDDD
17025. Briell14
2015. márc. 2. 22:08
Furcsa ez a klub... Sosem látom az utolsó hozzászólást, ha megnyitom. Ha csak odakattintok, hogy klubjaim, akkor látom ki szólt hozzá, ha megnyitom, akkor mégsem az utolsó hsz-t látom.
17024. Briell14
2015. márc. 2. 22:04
Készülök már végre sütni egy kenyeret.
17023. Anyagi
2015. márc. 1. 17:01
..
17022. Briell14
2015. febr. 10. 21:44
Ma kivételes napom volt. Nem főztem semmit. Meghívtak ebédre, utána meg a fiam vacsorára. Talán az életben nem volt még ilyen egybeesés, hogy egy nap alatt kétszer "potyáztam". :)
17021. Briell14
2015. jan. 31. 12:23
Finom babgulyást főztem ma. Imádom! :) A fánkot még csak most sütöm...kicsit megcsúsztam. :D
17020. Briell14 (válaszként erre: 17019. - 062b6b05a2)
2015. jan. 21. 19:53
Rendben! Ezt megbeszéltük! :)
17019. 062b6b05a2 (válaszként erre: 17018. - Briell14)
2015. jan. 21. 14:27
Hàt ezt akartam kihozni belöle...hogy hivjál meg egy halászlére...én meg téged meghívlak egy jó erdélyi kajára...amit akarsz megkészítem!
17018. Briell14 (válaszként erre: 17017. - 062b6b05a2)
2015. jan. 21. 12:53
Vagyis...muszáj találkoznunk! :)
17017. 062b6b05a2 (válaszként erre: 17016. - Briell14)
2015. jan. 21. 11:06
Örvendek hogy sikerült a sütés!!!Képzeld én még soha nem ettem halászlét...nálunk nem készítik és valahogy idegenkedek tölle...azért egyszer csak megkóstolnám!
17016. Briell14
2015. jan. 20. 21:43
Ma finom halászlét főztem. Átpasszíroztuk a halat, jó sűrű lett, picit csípős, ahogy kell. Bagetteket sütöttem hozzá. :)
17015. Briell14
2015. jan. 16. 16:56
Csak ma sütöttem meg a savanyú káposzta-ágyas hurkát-kolbászt a Hot-penben. Isteni lett! :)
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook