Fórumozás, de hogyan? (beszélgetés)
Na, akkor jó éjt Nektek is!
Bocsi, kicsit lassan tudtam begépelni a sztorit...
Ja, amúgy pont beestünk volna a rendelés végére, ha:
Miért is ne, fél 3kor kezdődik a Thomas, sebaj, ha közben felöltözünk, akkor még pont elérjük a 15.05-ös buszt. Elkészültünk, rohanok le a lépcsőn Kiarával a kezemben, mert idő volt. Kirontok a lépcsőházból, nyargalás a járdán, majd a járdakanyarnál meglátom, hogy a busz ott áll a kettős kanyarban, még kifelés sem ment, mellette vagy 20-30 ember...
Ja, azt tudni kell, hogy a mi buszunk nem körjárat, a mi megállónktól 4re van a fordulója, utána jön vissza.
Leraktam Kiarát, mondván ennek fújtak. Odamentem egy nénihez megkérdezni, mi történt, ő mesélte:
A busz befordult a 2 kanyar közül az elsőn (kb. egy szóló - nem csuklós - busznyi út múlva ott a köv., mindkettő kb. 90 fokos, de a 2 közötti út is ívelt egy kicsit), ekkor jött szemközt az autó. Ahelyett, hogy megállt volna, befordult. A busz már nem tudott megállni, hiába fékezett. A busz oldalát nem láttam, de az autó baljáról a fele festés lejött...
Kérdeztem a sofőrt, hogy jön-e mentesítő busz, vagy csak a következő menetrend szerinti (fél óra), de azt mondta, csak az utóbbi.
Ennyi idő alatt meg leértünk gyalog is, pedig Kiara egyelőre nem készül távgyaloglónak...
Ha nem lett volna az a baleset, pont beestünk volna a rendelés végére, de így sajna nem...
Bocs érte de roszzul köszöntem el!
Szép álmokat , repdeső bogarakat!
:DDDDDDDDDDDDDD
Hajrá-hajrá... :D
Örülünk, hogy legalább néha feltűnsz! ;)
Ja, nem... Már a sarkon voltunk, úgyhogy megvárt... És meg is vizsgálta a kisasszonyt. Minden rendben vn, semmi baja...
Csak azt sajnálom, hogy mivel most elkéstünk, majd vissza kell mennünk. Pénteken azt mondta, hogy ma megcsinálja a 2éves vizsgálatot is. Így viszont vihetem vissza generálra 1 hónap múlva... :S
Délutános volt, de a rák se gondolta volna, hogy csak 12.30-15.30 között van rendelési idő...
Mikor Kiara megszületett, még itt volt a szomszédban, aztán elköltözött. Aztán egyszercsak a keddi rendelés átköltözött délutánra. És gőzöm se volt róla, hogy ilyen korán vége is...
Úgyhogy most kaptam egy rendelési időről szóló papírt... :D
Kiarának semmi baja. Ma mentünk vissza a dokihoz, mert mondta. Na, az de ciki volt!!! Felhívott, hogy hogy vagyunk, én meg halál nyugodtan közöltem, hogy mindjárt odaérünk. Erre közölte, hogy már vége van a rendelési időnek...
Úgy égett a fejem!!!
További ajánlott fórumok:
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Álljunk meg egy szóra! Vagy ne? Fórumozás és a magyar nyelv..
- A fórumozás pozitív és negatív oldala(i)
- Pár ember igazi mérgező. A kinti fórumozásaikat elnézve...