Fórumozás, de hogyan? (beszélgetés)
Még nem, az a pár megvan az agyamban. De van itt egy fórum, most oda is átírtam, hátha feléled, mert már vagy másfél hónapja nem írt oda senki... Vannak benne nagyon jó sztorik! :D
De már tényleg neki kéne állni... :S
Nagyon édi, néha megszoktam nézegetni a fényképét, aranyos, tényleg.
Nem szoktad feljegyezgetni az aranyköpéseket vhová? Mert olyan gyorsan elszáll ez az idő, aztán elfelejtődik majd az ilyesmi.
Ezt muszáj elmesélnem!!!
A párom már itthon van, Kiara lóg rajta. Már harmadszor rángatja a hűtőhöz, de már nem kap semmit. Most is bejött az apja, hívja a gyereket. Kiara nagy kegyesen bejön, megáll a szoba közepén, majd közli: Apa, pénz! :D
Nem korai egy kicsit??? :D:D:D
(Párom sokszor nem teszi bele az aprót a tárcájába és néha ki szokott potyogni a zsebéből. A gyerek tudja!!!)
Csatlakozom...
Csak tudod, dühítő, hogy itthon vagyok a gyerekkel, és ugyanolyan fáradt vagyok, mint mikor napi 12órában ügyfélszolgálatoztam...
dehogy sok, sőt kevés, attól függ, milyen napot hagyok magam mögött
néha nem is kéne felkelni...
Akkor én most húzok... le a lányommal a játszira. :D Legyetek jók, este érkezem!
ONE!!! Ha itt jársz, írd meg, mi volt tegnap! Szorítottam ám Neked!!!
Neeem vagy az. Az kicsit más.
A nyolc óra szerinted is sok(k)?
8 óra alvás? Én ahol leülök már el is tudok aludni!
Lehet, hogy narkolepsziás vagyok?
Értem én, hogy gőzmozdony, na de mi hajtja??? :D
Amúgy görögöt nem főztem bele... ;)
Én is mindjárt végzek, de aztán kezdődik otthon a második műszak.
Amúgy egyelőre úgy tűnik az őszi fáradságom kissé enyhült. Még mindig nehezen kelek, de legalább nem akarok napközben folyton ásítozni.
Há' me' az a neve, kedves Garamond! :D
Nem tudom... Ezt a nevet adták neki Knorrék...
Kell hozzá burgonya, meg darált hús, meg tejszín, meg alappor, meg elvileg feta a tetejére - gondolom ettől lesz görög. De én nem teszek rá. :D És nem is úgy csinálom, ahogy a recept írja, mert az én módszeremmel gyorsabb az előkészület.
Gőzöm sincs már, mennyiért vettük, mert még szombaton történt... Azóta hül. :D
Görög rakott burgonyát főztem. Nagyon szeretjük mindannyian. Már csorog is a nyálam... :D
Gőzöm sincs már, mennyiét vettük, mert még szombaton történt... Azóta hül. :D
Görög rakott burgonyát főztem. Nagyon szeretjük mindannyian. Már csorog is a nyálam... :D
További ajánlott fórumok:
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Álljunk meg egy szóra! Vagy ne? Fórumozás és a magyar nyelv..
- A fórumozás pozitív és negatív oldala(i)
- Pár ember igazi mérgező. A kinti fórumozásaikat elnézve...