Fórumozás, de hogyan? (beszélgetés)
Nem hiszem , hogy szar napja volt , mert mindenki mással kedves volt akin egy vödör festék meg legalább 10 kg arany volt!Én orvoshoz mikor megyek nem szoktam sminkelni , meg túl sok ékszert felvenni!Ez egyszerűen csak fenthordta az orrát!Egy beképzelt.................................................................Inkább hagyjuk!Veled mi újság?
A főnöködnek igaza lehet!
Akkor gondolom megy a diétás ebéd is?
Cvitamin amúgyis megy, a homeos doki rendelte, napi 500mg Cebion cseppben...
De megfázva nincs, csak lázas, meg hasmenése van/volt. Tegnap du., meg ma reggel egyszer. És ennyi...
én meg gyúrok tovább vazze, mert a fejemre koppintanak...
Ki tudja előtte mi húzta fel, sztem nem neked szólt ez az egész. Egyszerűen s*ar napja volt.
Nna, felöltöztetem a kiscsajszit, és megyünk a gyógyszertárba... Ott is van egy homeos doki, de csak hétköznap délelőtt...
Szegényke! De hát én is elesett vok, ha lázam van. Hát még egy gyerek. C vitamin adhatsz neki ha van. Lassan én is elkezdem majd a gyerekeknek adni, bár még elég sok gyümit eszünk.
Ajjajj, One káromkodik...
Figyu, szerintem ne rágd magad rajta. Mindenhol vannk ilyenek, bár azt nem értem, az ilyen minek megy az eü-be dolgozni. A főnököm mindig azt mondta, hogy akinek nem tetszik, hogy emberekkel kell bánni, az menjen a szalagra 3 műszakba. Ott nem muszáj beszélgetni...
Köszönjük. Szerencsére nincs nagyon letörve, csak egy kicsit nyűgöske... De az se hatja meg, hogy lázas! Olyan édes! Itt kotyol mellettem a fotelben. Egész nap a "seggemben" van.
Ne is mond , ki tudnám egynémelyik k........................................................................................................................................................................!!!!!!!!!!
Még jó, hogy az orvos dönti el, hogy kit mire küld. Bezzeg egy 100 évestől nem sajnálják a teljes kivizsgálást. Nem vagyok öreg ellenes, de én is folyton azt tapasztalom, hogy a fiatalok nem lehetnek betegek.
Sylvi jobbulást!
Hát, nehezen fog válaszolni, ha nem online... :(
Hát tudnám ragozni a dolgokat még most is , de nem teszem!
Elolvastam a naplódat, hát, gondolom, nem erre számítottál... Ez olyan "tipikusan magyar" egészségügy...
Nem lettem okosabb a könyvecskémtől, úgyhogy írtam a homeos dokinknak. Remélem, ír valami okosat... És remélem azt is, hogy egyáltalán elolvassa, bár Skype-on írtam neki, elvileg észre kell vegye, de csak akkor, ha online... :S
Igen rossz lehet ilyenkor betegen hurcolászni!
Köszi... Csak az bánt, hogy le kell vele mennem a gyógyszertárba. Nem tudok elküldeni senkit...
Szegénykém!Nagyon sajnálom!Jó javulást neki!
Mindjárt elolvasom, csak keresnem kell valami homeobogyót a lányomnak... Hasmenése van és lázas. :'(
És jövőhéten még egy kör!Az aszisztens hulla bunkó volt, ne tud meg , hogy felmérgelt!Lehet az volt a baja , hogy neki nem adtam egy tizest mint a dokinak!+ mikor írta a vérvételes papírt azt mondta , hogy ezek milyen költséges vizsgálatok Ő nem is tudja , hogy kérhet-e ilyet a doktorúr!Én meg már azt kérdeztem magamban , hogy Ő a doki??????Nem hiszem , akkor meg mi a fenét dumál bele az orvos dolgába!
Ne haragudj , hogy nem írtam ide le mi volt a dokinál , de annyira hosszú volt az a nap , hogy örültem , hogy a naplómba le tudtam írni!
Nos, elég gyors a rendszerem: telt vagy 3 percbe és 5 próbálkozásba, mire elküldte az előzőt... :D
Ejj...kukucs :DDDD
El is köszönök, mert kiveszema fagyiból a sütni való husit, mire György hazaér, friss legyen a vacsi :D
Úgyhogy jóéjt!
Puszi
Szia!
Ööö... Azaz kukucs! :D
Hahó..én vagyogatok, de 10 után jön Gyurika haza és akkor már nem leszek...
Nno, ismét itt. Garamond, gonodolom, már nem vagy, gyerkőceid lecsaptak a gépekre... Azért gondolok neked szép estét, talán megkapod... :D
Van valaki???
További ajánlott fórumok: