Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Lecsós szendvics recept

A Lecsós szendvics hozzávalói:
10 dkg füstölt szalonna
4 db húsos zöldpaprika
1 nagy fõtt burgonya
2 db paradicsom
5 dkg reszelt sajt
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint só és törött fehér bors
12 szelet kenyér.


A Lecsós szendvics elkészítési módja:
A megtisztított vöröshagymát, a kicsumázott, megmosott zöldpaprikát, a füstölt szalonnát és a fõtt burgonyát együtt ledaráljuk, majd fûszerezzük a borssal, a zúzott fokhagymával és a sóval. Ezután hozzáadjuk a nagyon apró kockákra vágott paradicsomot, és a lecsós krémet rákenjük a kenyérszeletekre. Elõmelegített forró sütõben (vagy grillsütõben) szép világos sárgára sütjük a tetejét.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A lecsós szendvics elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook