Fogyózz velem együtt és segítsük egymást!!! (beszélgetés)
A ruháon nagyon érzem a fogyást.95,3kg vagyok,minen eredményem jó,csak a vádlim erősödött 2 hét alatt 1 cm-t,így valamit ki kell találnom!
Gratulálok a sikeredhez!Csak így tovább!!!Örülök a jó hangulatodhoz!Szerintem így jobban fog menni a fogyi,hogy többen csináljátok!
Centikben hogy állsz? A ruháidon mennyire érzed hogy fogytál?
Engem ma nagyon nagy megtiszteltetést, öröm vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg hogy mi ért. A sógornőm azt mondta hogy hű de csinos vagy, mennyit fogytál eddig összesen? Hát mondanom sem kell hogy az államat a padlóról szedtem össze. Ő egy nagyon csinos, dekoratív csajszi, aki akár példakép is lehetne, de én meg nem néznék ki jól olyan vékonyan :-D Úgyhogy ma tiszta jó nap volt!
Anyukámék meg beleegyeztek (ez hülyén hangzik, inkább örültek neki) hogy vegyek kardió gépet, ami ugyan nem olcsó, de remélem hogy hatásos. Majd kiderül. Ha minden igaz akkor holnap fogjuk megvenni párommal. :-D
A hét másik pozitív dolga, hogy a főnököm ma felhívott, hogy ma estére nem kell mennem dolgozni, mert sok a plussz órám, és sokan vagyunk beosztva mára, így nem kell ma éjszakáznom.
Ez a hét maradhatna ennyire pozitív.
Jah és arról ne is beszéljünk,hogy a kolléganőimmel fogyiversenyt indítottunk, amiben úgy fest hogy 15en fogunk részt venni. Az nyer aki október 1-től december 1-ig a legtöbbet tud fogyni. Ha nem is nyerek akkor is jó buli lesz, meg jó lesz a húzóerő a melóhelyen is :-D
Az,mert megéri!Sokkal szebb a világ soványan!!!Én egyre jobban érzem magam!!!Találj valami megoldást,mert ez így nem jó,hogy így alakulnak a dolgok!Ne haragudj,ha kicsit csípős voltam!!!
Puszi!
Sajnos nagyon zűrös volt ez a hét a melóhelyen.Már annak is örültem ha haza tudtam mászni. Mozgás a melóban töltött rohangálást leszámítva nem volt, a diéta meg abból állt hogy nem volt idő enni. Vissza is jött 2 kiló, de majd megint nekiállok küzdeni, mert muszáj!!!
Veled mizujs?
Merre jártál?
Egyre jobban kezd kihalni a fúrum.Sajnos!
Sziasztok!
Én is visszatértem.
Hogyan érzed,be tudod majd ott tartani a diétát?
Többiek hol vagytok???
Az jó meló! :-)))
Hajrá én bízok benned!!!
Szia
pontosan nem tudom mennyiről indulok de majd mérni fogok.Minőségellenőr leszek
Na szóval!
Az elipszis trainer eltört. Helyesebben a tengelye adta be az unalmast, úgyhogy holnap elviszik megjavítatni, de kapok helyette másikat. Röpke 4 napba telet nekik ezt eszközölni, de nem panaszkodom, mert egyébként meg rendesek.
Remélem az is ilyen jó lesz.
Sziasztok!
Elnézést hogy sokáig nem jelentkeztem, nagy volt a hajtás a héten. A diétát próbálom tartani, nem túl nagy sikerrel. A mozgást viszont fel kellett függesztenem, mert sajnos a bérelt trainerem elromlott :-( Ma jönnek megnézni. Remélem javítható.
Veletek mizujs?
Gratula a munkához!!!
Gratulálok!És mit fogsz dolgozni?
Mennyivel kezded újra a diétát?Nem bántásból kérdezem,csak én ahányszor újra kezdtem mindig többel futottam neki a kihívásnak!
Sziasztok!
Sikerült melóhelyet találnom és vele együtt hétfőtől indul a diétám is.
mell: 135 (-2cm)
derék:135 (-1cm)
csípő:125 (-1cm)
Kíváncsian várom az eredményeket!
Szerintem nem baj az,ha néha engedsz magadnak,csak ne történjen meg minden nap!:-)
Gratulálok!
Én a múlthéten visszaszedtem 1.1kilót, de mára megint lement 0,7kiló. Pedig tegnap még el is engedtem magam, mert munkahelyi buli volt, és természetesen ott muszáj volt sütit enni, meg a bográcsgulyást sem szabadott kihagyni. Centiket nem tudok, de vszinűleg ma még megmérem magam, és közlöm az eredményt.
Bocsi nem tudtam írni,mert tegnap reggeltől estig suliban voltam.96kg volt az eredmény,de a cm magáért beszél!!!Pl.a combomból 2 cm ment le,de mindent leírtam pontosan a naplómban.Nagyon buzog bennem a fogyni vágyás és tudom most nem adhatom fel és nem is fogom!
Te hogyan állsz?
Sziasztok!
Ki hogy halad? Én sehogy:( Megállt:((
Mostanában én is pozitívan állok a fogyókúrához, főleg mióta azt az elhatározást tettem hogy egyszerre csak keveset fogyni, és nem akarok 3hónap alatt megszabadulni 50kilótól. :-)
Most megpróbálom rávenni párocskámat hogy sétáljunk egyet.
Sziasztok
Ne csüggedjetek!!!Ha mindent betartotok akkor nem lehet baj!!!Huh mostanában teli vagyok pozitív gondolatokkal!
Tényleg mindenkinek jó hétvégét és sok mínusz kg!!!
További ajánlott fórumok:
- Lelkes és kitartó fogyitársakat keresek!!! Segítsük egymást!!!
- 10-, 20-, 30 kg-ot szeretnék leadni! - segítsük egymást!
- Hétfőtől jobban odafigyelek a kalória bevitelre, amikor lehet számolom is.ki tart velem?segítsük egymást
- Egészségesebb életmódra váltók gyertek beszélgetni - segítsük egymást!
- Kevés az akaraterőm, de nagyon szeretnék lefogyni! Ha Te is segítsük egymást!
- Segítsük egymást a fogyásban!