Fogyókúra verseny!!! Akit érdekel, írjon. (beszélgetés)
Nekem ma jött meg:(((
De én eddig sem nagyon tornáztam...
Mondjuk a babakocsi toli is annak számít:)
Lányok, amikor nektek megvan akkor is tornáztok?
Engem nem visz rá a lélek most a tornára.
Álohá:)
Edoka naplójában van, hogy mit kell neki elküldeni(adatok cm, kg, mennyi akarsz lenni)
Üdv közöttünk:)
Szia
Engem érdekelne.Milyen feltételeknek kell megfelelni,mikór indul stb?
-én
+itt
Nagyon úgy néz ki. Megnéztem a hsz-it 80%ban oktat.
szeretem az okos embereket
Bocs, további jó birkózást!
Üdv: FT - már itt sem vagyok.
Jó lenne, ha kezdenél leszállni rólunk. Szinte ahol megjelensz, ott oktatsz....
Itt nincs rá szükség...
Vagy minek jöttél? Kérkedni a nem tudom én milyen danoddal (nekem erről a joghurt jutott eszembe)...
Szóval, szerintem itt az ideje nem minket oktatni, hanem keress valaki mást rá.
pusza
Most már én sem értem...
FT
Köszi, aranyos vagy.
De tényleg! Teljes jogos a kis felháborodás.
Egyébként 3. danos aikido mester vagyok, EB ezüstérmes. Bocs, tényleg nem arany.
Soha nem tudtam, mi az, hogy küzdeni...
Hogy miért írtam be?
Segíteni az olyan elvakult embereknek, akik kevesebb energiával is töbet érhetnének el a fogyókúra területén.
Ezért "lebarmolni"...?
Te magaddal nem vagy rendben, kislány!
Te nem tudod, hogy hol a kijárat!
Üdv: FT - és tényleg, szívemből kívánom, hogy eredménye legyen az igyekezetednek.
baba :)
nekem is megvan a kis diétám, bár ez már inkább életmódváltás, mondjuk van amiről pl. nem tudok lemondani, de ezért jó a kcal számlálás. kaptam 1 levelet vkitől, aki olvassa a naplómat, hogy szerinte el kellene hagynom a zsemlét és inkább tk barnakenyeret kellene ennem. még mikor először elkezdtem a kcal számolást, tök begajdultam, tk barna kenyér, zabkorpa stb....na most erről annyit, h hha tk kenyeret reggeliztem, minden alkalommal (jó esetben még induláskor) kijött belőlem. nem vette be a gyomrom kora reggel.... persze aki írt nekem, ezt nem tudta, ezt csak arra írom, h szerintem nincsen rossz módszer, én is azért pl étolajat lecseréltem olivára, nem eszek rántott dolgokat (max 2-3 havonta 1x), a lisztet is nagyrészt tk-ra cseréltem. nem eszek chipset, se más ilyen jellegű nasit.1 hónapban max 1x iszok üdítőt, az is light kóla.nem használok se kávéhoz, se teához, se natúr kakaóporhoz cukrot. de ha nekem ahhoz van kedvem, h egyek egy szelet csokit, vagy reggelire mondjuk lekváros táskát egyek, sztem belefér. nem fogok magamtól megvonni semmit, mert akkor nem bírnám csinálni, mert nem lehet 1 életen át. egyszerűen beleépítem az 1200ba, akkor max nem vacsizom, vagy csak kevesebbet, vagy nem uszizok stb.
szóval ez inkább életmódváltás. amikor nem számoltam kcalt, ezeket akkor is betartottam.
na már nem is tudom mit akartam ebből kihozni, nagyon fáj a fejem :(
Pontosan azért van nekem is erőm fogyizni, mert tudom, hogy mások is végig kísérik és nem szeretnék én lenni az aki feladja...
Próbálkoztam már többször is diétával, aminek az lett a vége h este jól telefaltam magam, de immár 5 napja bírom:)
Még ha most abbahagynám(ami nem fog bekövetkezni), sem lenne bűntudatom, mert tudom h valamit elértem..
És a csajok bíztatása is sokat számít nekem:)
Mivel nem ismerjük egymást, így "őszíntébbek" is vagyunk.
És a párom is dícsér folyamatosan:)
Ez nagyon sok erőt ad ahhoz , hogy leüljek vagyizni és jóízűen jóllakjak 1 db tojással és 3 szelet sonkával.
Ennyi...
Köszönjük Tibor a hozzászólást. De mindenkinek a saját döntése , hogy milyen fórumhoz csatlakozik és kikkel ossza meg tapasztalatait...
Egymás hibáiból is tudunk tanulni.
Nekem bevált a diétám. Ennyi.
ja és még annyi, hogy az ember társas lény. 20-an könyebb fogyni, mint egyedül bíztatva magad. mondjuk nekem nem titkolt szándékom (ne utáljon ezért senki pls, mert én bírlak titeket, bár nem nagyon ismerek még senkit), hogy igenis én nyerjek, mert valahogy ha tudom, hogy mások is figyelik a fogyásom, nincs pofám leereszteni :) és természetemből adódóan nekem (saját magam miatt, nem mások ellen) fontos a győzelem, h bizonyítsak magamnak.
Ez még FischTibnek...
További ajánlott fórumok:
- Pénzdíjas fogyi verseny....nézz be, ha érdekel
- Fogyókúra verseny 05.26.-tól
- 2012. július 18. - Fogyókúra reprise - Érdekel valakit?
- A Reduce Fat Burner segíthet a fogyókúrában? Vagy az is csak egy amolyan "csodaszer"? Ha valaki használta már, kérem írjon!
- Elkezdtem fogyókúrázni, és van otthon futógépem, az érdekelne hogy mennyit kellene használni naponta, hogy érjen valamit?
- A Class FM fogyókúra versenyt rendez.Állítólag Békéscsabán is lesz mérlegelés.