Fogyókúra verseny!!! Akit érdekel, írjon. (beszélgetés)
Sziasztok!
Én ma még nem sokat ettem, ebédre ettem kettő rozskenyeret téliszalámival, meg vmi borzasztó sajttal cba-s, legalábbis onnan származik, ennyi.
Ja, én ma úgy döntöttem előveszem a black magicomat, csak egy baj van, nincs meg a cd hozzá:(
reggel szendó, délben sali, vacsi majd valami zöldsgél
3mile-t csináltam...
jaaj az enyém is szokott
mondjuk most mamánál parkol a mérleg, így most nála akar mindig felállni
Muszűj volt száműzni, mert különben reggeltől estig csak rajta állnék
Hogyne:)
Azt hittem már mindenki el tette magát, csak az én gyerekem örjöng a digitális mérlegemen
Szép jó estét mindenkinek...
Élet?
Köszönöm szépen én is így gondolom. Csak a terhességem alatt nem festettem, különben előtte is szőke voltam..
Angoloztam, és vacsiztam..
Mindjárt megnézegetem, hogy ti mit eszegettek, hátha kapok valami ötletet és változatosabb lesz a menü :D!
Igen szőke. Miért?
Köszi: Ti is nagyon jól néztek ki :D! Most néztem..
:D
ez jóóóóó
7 éve....
Huhh, de fura, közelebb vagyok a 30...
megyek eret vágok....
Úgyis tussolni kellene...
Lányok, ki használ még itt polár órát?
No, majd holnap ki derűl.. Várom már....
jó sokat mozgok... utoljára talán 20 évesen ennyit...
jajjjj e rég volt
azt tudom, hogy az izom nehezebb, és ha izomlázad van, akkor valahogy jobban megkötik az izomszövetek a vizet, de ennek a pontos tudományos hátterét nem ismerem.
De szerintem a sok mozgás miatt, épülhetett az izmos, és emiatt lehetsz esetleg több!
De szerintem mivel ennyire figyelsz a kajákra és a sok mozgásra nem lesz ilyesmi! :)
:)
Köszi, mint TI....
a HÉTEN EDDid minden nap volt torna..
Egy kérdés.. Holnap mérlegelek. Az izom, habe van durranva, akkor lehetek annál több, mármint hog yaz miatt?
Egyébként sziasztok. megfőztem: Tárkonyos csirke raguleves, és öszibarakos csirkemell...
hmmmm... csak nem vagyok éhes:)
tornáztam is: 3mérföld ma kipipálva:)
pedig nem akartam még reggel, de bűntudatom lett
Ismerjük már egymást egy kicsit...
Szabiad mondanivalamit rolad, meg a párodról...?
Sziasztok!
Január 4 -én kezdtem a fonyit 3 kg ment le. Mozgás nuku még nem vettem rá magam. Atkins papa követője vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Pénzdíjas fogyi verseny....nézz be, ha érdekel
- Fogyókúra verseny 05.26.-tól
- 2012. július 18. - Fogyókúra reprise - Érdekel valakit?
- A Reduce Fat Burner segíthet a fogyókúrában? Vagy az is csak egy amolyan "csodaszer"? Ha valaki használta már, kérem írjon!
- Elkezdtem fogyókúrázni, és van otthon futógépem, az érdekelne hogy mennyit kellene használni naponta, hogy érjen valamit?
- A Class FM fogyókúra versenyt rendez.Állítólag Békéscsabán is lesz mérlegelés.