Fogyókúra januártól, ki tart velem? (beszélgetés)
A bodza is hajtja a vizet és még finom is.
Szuper, üdv köztünk! És üdv a többi Újnak is, örülök, hogy ennyien fogunk együtt szépülni és csinosodni a jövő évben!!
girl_power, Te milyen módszerrel fogyizol? És mennyit szeretnél fogyni?
ÉN!ÉN!ÉN!
márminthogy én is veletek tartok januártól!
Norbi duci tornáit nem próbáltad még? Én nekem is úgy ajánlották, mert rajtam is van 25 kiló (remélem nem több) és ekkora súllyal nem akarok ugrálni, mert nem is bírnám, meg a térdeim még jobban tönkre mennének.
Még én se próbáltam, majd jövőhéten, de remélem bírni fogom :))
Szerintem ha jobbat nem tudsz lehet egy próbát megérne Neked is nem? Hátha bejön :))
na ez jó, ezt én is akartam, de egyszerűen nem bírtam leerőltetni magamba azt a vizet, majdnem kihánytam minden kortyot.. Te hogy tudtad meginni?
Hát azért van itt, mert tudja ő is, és tenni akar elenne! Tehát nem tudom mi szükség sorozatosan felhívni a figyelmét rá, hogy milyen kövér.. Ennyi erővel nekem is mondhatnád, csak én szégyellem és nem teszek fel képet, ő legalább vállalja!
És még ha nem is bántásból mondod/játok, amit elhiszek, de ezek a szavak senkinek nem esnének jól. Nem vitatkozni szeretnék és értem a szándékot hogy Te/Ti sem, de már engem bántanak ezek a szavak, pedig nem is én kaptam. (még jó, hogy én nem tettem fel képet..)
A hasamtól meg a mellemtől. Mondom, lehajolni se tudok, futás is felejtős, meg ha ülök, akkor nem jó érzés hogy elémtornyosul minden, nem jó érzés ekkora súlyt cipelni. Nekem elég torna lemenni a boltba és vissza...
De az kemény ha nem megy. A hasadtól? Mondjuk közel 100san inkább csak apró mozgásokat lehet végezni gondolom.
Nembaj, a lényeg, hogy beláttad és tenni akarsz ellene, ez az első lépés! Meg lesz az, én tudom :)))
Szép is lesz, mert most lefogyunk, és bombanők leszünk :))))
Sok sikert Neked! Szerintem tedd ami Neked a legjobb :) Jó éjt!
Igen biztos. Csak nem neki kell cipelnie..
Babát még nem szeretnék, de erre is gondoltam. Meg nem csak a mellek miatt, hanem a hízás.
Gondolom a párod most élvezi hogy akkora melleid vannak. De! Gondolj bele ha babát vársz majd, és amikor szoptatni fogod! Nekem annó kb. 4-szeresére duzzadtak. Akkor Neked? Tényleg ne hallgass senkire csak a saját "józan" eszedre. Nem beszélve arról hogy mekkora fájdalommal fog majd járni...
Bocs csajok jó éjt, megyek pihenni. Ettől a fahéjas trutyitól amit vacsira kellett innom rosszul vagyok.
Tipikus,sz.tem sokan vagyunk ezzel így.
Igen, én is. Anyám volt az egyetlen aki közölte most, hogy milyen kövér lettem, párom meg mindig nyugtatgat, hogy nem is vagyok az.
Én mindig is tudtam, hogy híztam és, hogy kövér vagyok. Igyekeztem mindig tenni ellene, most az elmúlt 2-3 hónapba munkahely váltás miatt már nem jött össze de szerencsére nem jött vissza semennyi se, szépen stagnáltam.
Én is így vagyok ezzel, kövéren is szépnek látom magam,csak az egész alakos fotókon látom. De hajlamos vagyok a rossz fotókat azonnal törölni csak azokat tartom meg amiken csini az arcom. Be csaptam magam sokáig. Már nem eshet meg.
Nem véletlen nem tudok felülésezni.
Nem azt mondom, hogy nem vettem észre. Észrevettem, és egy ideig jó is volt. Csak az a határ amikortól már nem akartam, azt nem vettem észre. Vagyis inkább a jó szó rá, hogy nem foglalkoztam vele, nem érdekelt. Ha kihíztam egy ruhát vettem egy másikat és ennyivel letudtam. És így nehéz észrevenni, hogy összességében mennyit hízik az ember.
Én addig míg fogyóztam normálisan úgy fogytam, hogy reggelire ettem azt amit nagyon kívántam, ebédre főtt kaja, vacsira már csak sali meg ilyesmi és mellette heti 4-5ször tornáztam. Ezt tervezem én is Szilveszter után. Amúgy mozogni sosem szerettem, addig míg meg nem ismerkedtem a Zumbával :-)
De a ruhákon észre kellett volna venned, csak ezt nem értem, hogy úgy hogy nem vetted észre.
A nyilvános naplómba van mai kép rólam ha kíváncsiak vagytok.
Az a baj, hogy a napokban kezdek szembesülni, hisz idáig egyáltalán nem foglalkoztam a dologgal és magamon se láttam a változást. Most is csak éreztem, és így tűnt fel. Észrevétlenül jönnek fel a kilók.
volt idő mikor 2 hét alatt én is tudtam hízni 10-15 kilót. Azután egyszer glaubersós keserű vízzel csináltam egy kúrát, ne tudjátok meg milyen gumi szerű darabos le rakódások jöttek ki belőlem. Sporttal felgyorsítottam az anyagcserémet. Azóta ugyan azon zabálás mellet csak fél év alatt jön rám annyi.
Hát ma én még bekajáltam rendesen. :S Januártól tervezem. De nehéz lesz, alapból azt megszokni, hogy máshogy eszem, kevesebbet, azt meg pláne, hogy mozogjak, hisz nem szoktam, és alig tudok, 10 percnél többet nem bírok.
A melleid tényleg brutálisak :D És minden bántás nélkül mondom, hogy nagyon sokat le kéne adnod hasból is..
Értem én :-)
Hát akkor hajrá!
Min változtattál eddig? vagy majd csak januártól fogsz?
További ajánlott fórumok: