Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is? (beszélgetés)
JÓl indult ez a nap, mert suhantam 20 percet az udvarunkon(a garázsban)!A közérzetemnek már e is jót tesz!
Köszi a szívélyes fogadtatást!
Hát nagyjábél első cél lenne, hoyg alapban kevesebbet egyek, mert gyakorlatilag olyan pocim, mint a mikor 5 hós terhes voltam(csak most nincs benne bébi):-)) szóval sokat eszem, és sokszor...
na, emellett 6 éve nem mozogtam...
no meg a mozgás fontos lenne belejönni, mert az hamar látszik, és erőt ad. Tudom, nem kellenek a kifogások, de nagyon nehéz összehozni ezt gyerek,háztartás, munka mellett.D emajd csak összejön!Majd ösztönözzük egymást!:-)
nekem is nagyon jó a zöldtea,amióta iszom világos a vizeletem,nincs annyi méreg a szervezetemben. szinte vízszínű a vizeletem. azelőtt mindig sötétebb sárga szine volt.
A zöldtea zsirégetö és vizhajto....igyad nekem használ:)
ja tudom hogy hülye kérdés, de a zöld tea mire jó? miben segít??
na jó ezt én értem:) de amíg lefogysz a régi ruháidba addig mit akarsz hordani??:))
ja és üdv az újjaknak:)
rowina, sokat légy kint a szabadba, sétálgass a fiúkkal,mert ha otthon van az ember a konyha körül sündörög. nekem nagyon jó ez a kerti munka, mert én is csak zabálnék, ha bent a házban lennék.
javasoft, előfordul, hogy stagnálunk, nem fogyunk. a lényeg, hogy kitarts. sajnos nekem is muszály erőt vennem, hogy ne adjam fel,mert több mint egy hete 79,9 és 80, 6 kiló között ingadozok.
sisssa,akkor mit szóljak én nekem -15 kiló kell még,hogy jól érezzem magamat a bőrömbe.
csajok, amúgy én mindennap megiszom 1,5 liter zöldteát.így biztosra tudom, hogy legalább 1,5 liter folyadékom megvan.
Szia Topi, üdvözlet a klubban!
Lényegében mi minden nap mától indulunk, úgyhogy hozzánk bármikor lehet csatlakozni::))
Mivel szeretnél fogyózni? Itt mindenki mást csinál. Van, aki jelenleg szétválasztózik, van aki egyszerűen csak keveset eszik, én jelenleg a 10napos diéta első napján vagyok!
A közös bennünk, hogy mozgunk, amit neked is szívből ajánlok. Valamit mindenképpen sportolnod kell, ha szeretnéd jólérezni magad a bőrödben!
Sok sikert és kitartást:)
Én csütörtök óta reductilt szedek, a 10miliset. Csináltattam a háziorvossal teljes vérképet, mert azt hittem a pajzsmirigyemtől nem tudok fogyni. Kiderült, semmi bajom...más lehet az oka. Az orvos tanácsolta a redet, hogy próbáljam ki.
Amúgy heti 4*van máfél órás edzésem, hétvégén meccs, minden reggel kb 20perc Alexandra torna, vagy ha ahhoz nincs kedvem sima felülés és súlyzó.
Szeptember óta híztam több, mint 10kg-t egy gyógyszernek köszönhetően és az nem akar visszamenni.
28napig kell szedni a tablettákat, ha végeztem elmondom az eredményeket!
Ó, csatlakozhatok?Nekem is akitartással van gondom....De azzal mindig!Tudom, mit kéne és nem kéne enni, tudom,mennyit kéne mozogni, csak ez mindig fejben van meg...Mire odajutnék, hogy torna, mindig elalszom.NA de akkor mától indulunk?Mert ha a sok kitartást összeadjuk, biztos skerül!
Ez melett még zöldteát és csalánteát iszom persze cukor nélkül,és az ásványvizembe mindig csavarok citromot ....nehéz de muszály leadnom azt a 13kg külömben még kövérebb leszek és azt nem szeretném.
Én sem szedek bogyokat csak keményen diétázom:pl ebéd 2 tolyás salátával vacsi meg semmi reggeli meg 2 grépfuit!És 40 perc kocogás!Most ezt csinálom nekem eddig bevált
Hékás CSajok,
szedjük össze magunkat!
Egyébként nekem ugyanilyen hullámaim vannak. Egyik pillanatban még úgy érzem, hogy a fogyás útján vagyok, másik pillanatban meg arra gondolok, hogy sose fogok tudni visszafogyni és még k..va messze van az a -8kg::(((
Sajnos a fogyáshoz az kell,hogy este 6 utána semmi, sok mozgás és az ételadagok csökkentése. Ezt addig kell így csinálni, amíg a kívánt súlyt el nem érjük (basszus, még de messze van) és utána lehet szintentartani azzal, hogy vacsi kimarad és továbbra is mozgás.
Sajnos csak az nem hízlal, amit nem eszünk meg!!!
Fogadjuk meg egymásnak, hogy most 1 hónapig kemények leszünk. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem eszünk finomakat, de a "dagasztó" ételeket kizárólag délig együk, vacsira semmit, vagy csak gyümölcs-sali és mozgás-mozgás-mozgás! Illetve mindenki úgy fogyózik, ahogyan szeretne!!
Május 29-én mindenki szépen magától beírja a kezdő súlyát (mait) és a majdanit. 1000%-ra biztos vagyok, hogy kisebbek leszünk és meglepődünk az eredményen::))
Jajj lányok!Miért ilyen nehéz fogyni???Bezzeg a kilók könnyen feljönnek:(
Jó de több mi?Azon kívül h este nem eszek meg tornázok?Bogyókat meg ilyeneket nem akarok szedni?Ha ez se elég akkor mi?
Én is probáltam ezt hogy reggelizek meg ebédelek aztán estére semmi,igazábol ez nálam csak sulytartásként vált be !Ahoz hogy fogyál ahoz több kellet nekem sajnos....
Én meg azon vagyok kiakadva csajok h tutira azt gondoltam egy ici-picit fogytam mert jobban éreztem magam mert talán 1-2 ruhám másképp állt rajtam,de ma felvettem egy nadrágot amit máskor is és az ugyanúgy áll.Az lehetetlen,hogy esténként nem eszek meg tornázok és nem fogytam semennyit se,ugye???Mit csináljak még?napközbe se egyek?Napközbe nem is nassolok meg ilyenek,csak reggelizek meg ebédelek.Ezt nem hiszem el,én is tiszta depis vagyok,nem akarom feladni,de nem igaz h 3 hét alatt semmmi....pedig az elején szokott megindulni.Ma veszek Zöld teát,hátha segít.Ma nem az én napom...pedig...aaaaaaaaaaaaa
Nekem sok ruhám jó lett ami szük volt vagy bele sem fértem,ez nagyon jó,nagyobbat én sem szeretnék venni!Lányok!Nem tudom mit csináljak magammal,most azért elég stresszes vagyok,és ez miatt is folyton ehetnékem van,szinte állandóan tömöm magam,ilyen már volt akkor híztam meg pár hónap alatt 8 kg-ot.Ezt nem akarom!Most már rosszul vagyok magamtól,mert nincs akarat erőm,ma eldöntöttem vége,muszáj össze szedni magamat,de vajon eléggé erős vagyok?10 órakor ettem,nem vagyok éhes,de már egyszer elkapott az inger enni kéne.De nem akarok nektek nyavajogni!Ígyekszem!Mert másképpen nem megy!
Szia!Én már iszom egy ideje a cickafarkot,és ezt félidőig majd a palástfűvet,ez állítólag erősíti a méhet,nekem ízlik mézzel,ittam 2 hónapig,a cickafark pocsék ízű de tényleg van benne valami,ugy néz ki 27 naposak lettek így a ciklusaim,remélem beáll erre.Na nem voltak olyan nagy eltérések,de így legalább biztosan pontos lesz.A csalán teát még nem probáltam.Köszi!kívánom,hogy nektek is mielöbb össze jöjjön a baba!
Szia. Ma reggel megjött. Anyum ajánlotta a cickafark teát és a csalán teát mert az beállítja és ha valami gyulladás van megszünteti. Így hát mától hőmérőzés és pg-53. Neked szurkolok hátha okés lesz minden!
Hát nagyon remélem 1 honap mulva már boldogok leszünk:)és vékonyak!
Sziasztok Csajok!
Ti miket nem tudtok- PG53 mikroszkóp::)))
Ha majd én is rászánom magam a babára, mindenképpen kiművelem magam. Mi a lényege ennek a mikroszkópnak??
Köszi SuperNatural (mi is a keresztneved?), de hüle vok és elvből nem vagyok hajlandó ruhákat venni, inkább VISSZA AKAROK FOGYNI A RÉGIEKBE!!!!
Anna, ne aggódj, el fog újra indulni a súlyunk lefelé!!!
Claudia, helyes a kitartás! 1 hónap múlva, majd megírjuk mire jutottunk, jó?:)
Ma kezdtem a 10naposat. ALMANAPOM VAN:)
Ha már nagyon nem bírom sikítok!!
Sziasztok!Nekem is nehezen megy ,de kitartok most 69 kg vagyok és 57 a cél!remélem 1 honap mulva közelebb leszek a célhoz!kitartás mindenkinek
jó reggelt mindenkinek!
én már több,mint 1 hete 79,9 kilón rostokolok, pedig azt hittem, ha elmúlik a mensim akkor már 78 kilót mérek. de sajnos még nem.nem adom fel,talán a hétvégére már megindulok és 1-2 kilóval kevesebbet fog mutatni a mérleg.
sisssa, nekem az vált be, hogy a hálószobánkba szem elé tettem azokat a halásznacikat,miniszoknyát ami még nem jön rám, a cél, hogy beleférjek, nem hetente, de 2-3 hetente megnézem melyik jó már és mehet a szekrényembe a hordható cuccok közé. a cél, hogy a nagy kupac ruhám befelé haladjon a szekrényembe. vannak nacik amihez már tényleg csak pár centi hiányzik, de van olyan is amihez 10 centi is kell, hogy összeérjen. nekem ez nagy erőt ad,mert azokat a nadrágokat /nyári/ kb utóljára 4 éve hordtam , 72 kilósan. most még 80 kiló vagyok, lestagnáltam, de a másik fórumon a 90 naposon , bíztatnak, hogy mindenkinek volt 1-2 hét stagnálási ideje.úgyhogy folytatom. a kerti munka lefoglal és nem zabálnék állandóan.
onikita, nekem is van ovulációs kalkulátorom ez a pg, nagyon jó, csak én a télen leejtettem és a mikroszkóp része bekrepált. néztem a gyógyszertáramba,ahová járok és ott 2300 ft. tesómnak is van, csak ő sajnos elfelejti használni.én kíváncsiságból vettem, még sajnos nem kell.de majd egyszer...
Szia.Nem tudom,hogy a fogyi kavart-e be de jó lenne érteni ezeket a dolgokat!Januárban-februárban nem fogyóztam és mégsem jött meg! Meg hát ki tudja van-e peteérésem!Majd veszek egy PG-53 mikroszkópot és az kimutatja ha van ha nincs.
ha ruhákkal van gondotok én tudok egy helyet. bár nem tudom merre laktok:( a molettruhabolt amiről beszélek pesten van,és még rám is van ott ruha, sőt még nagyobbak is.bár nektek asszem akkorákra nincs szükségetek:)
Teljesen együtt tudok veled érezni! Én december óta szinte ugyanabban a gatyában vagyok, a melegítőkön kívül, ami már gáz!!
További ajánlott fórumok: