Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Mindenkinek szép napot kívánok! Indulok a munkába. Majd este jövök, ha kész van a mézeskalács :)
Pusza!
köszi :)
Itt is fehér mindenk, nagyon tetszik. Már hetek óta ezt várom, hiányolom. :) Nagyon örülök neki. Lassan azért el lehet menni kocsival is, ha van téli gumi rajta. Én örülök a hónak :) És nincs annyira hides sem.
Na képzeljétek! Most vettem rá a páromat, hogy tornázzon velem :D Kíváncsi vagyok, hogy tényleg megteszi-e értem :) És nem fogunk ma vacsorázni sem :D Lehet, hogy karácsonyig visszamegyek 66 kg-ra?? Olyan jó lenne! Drukkoljatok!
Jó reggel Lánykák!
Látom ma senki sem depis :)
Itt alig van hó. Tegnap esett egész nap, de mégsincs olyan nagy, hogy hóembert lehessen építeni vagy akár szánkózni lehessen. Simán elsétálok a munkába seggreesés nélkül :D Tegnap a gyerekek hanyattvágódtak, ahogy leléptek a zebrára a járdáról :D Minden autós nevetett :D Én is :D
Drenaa! Egész jó eredmény ez a 67,3! Szerintem büszke lehetsz magadra! Még akkoris, ha másnap visszamegy 68-ra. De elérted ezt a súlyt, és tudod, hogy fog az menni lentebb még! Ne legyél szomorú! Én 68,6 voltam ma reggel is. :S Bár mit csodálkozok, ha zabálok?! :D
Reggel úgy becsípődött a derekam, hogy nem bírok a jobb lábamra rálépni. Annyira fáj. Nyilal az egész derekamba, lábamba. Nagyon sz@r! :(( És 1 óra múlva munkába megyek :S
Már úgy várom a karácsonyt! Izgulok rendesen :D Mint a gyerekek.
Én is fogok sütni, de nemigen diétásat :D Raffaello golyókat, mézeskalácsot sütök. Anyukám pedig valami diósat, és szalagóriás túrósat. Azt hiszem leszek 70 felett, ha vége az ünnepeknek :(
A parodtol?
En egy albumot kapok karacsonyi kepekkel.
Azt mondta haza sem hozza, hanem viszi a laborba eldugja es szenteste mikor megyunk haza a templombol megy csak utanna, hogy ne keresgeljem a lakasba.
Az édesítős süti nálam sem lesz probléma! Sok mindent már azzal készítek! :)Én kinder bueno szeletet fogok csinálni! Mindjárt ki is számolom a kalóriáját! Kíváncsi lettem rá! :)
Rendben, megbeszéltük! :)
A cukrot le akarom valtani edesitore es mar ezzel megsporolok tobb ezer kcalt. Valami kokuszot akarok, turost es valami barna lapos kene, de azt meg nem tudom mi lesz.
Januarban csinalhatnank egyutt a dietat:)
Én is mondtam Vicusnak hogy szerintem nálam is a zöld diéta lesz januárban, mert ezt nem fogom bírni! Oké hogy lassú fogyás, na de ennyire?! Na mindegy!
Milyen diétás sütiket fogsz készíteni?
En is pont igy vagyok, mar augusztus otta. Tobbmindent probaltam mar, de semmi sem segitett. Januarban megcsinalom a zold dietat.... hatha majd az belenditi...
En azert eszek sutit, de amit en keszitek azt dietasan fogom.
Csak mosolygott. Szeritem felig aludt meg azert nem mondott semmit. Mondtam neki miutan beparkolt, hogy na ott ul egy ideig a kocsi. Csak annyit mondott, hogy ha le van takaritva mehetsz....mondom ah inkabb nem, ki tudja mikor erek haza.....
Na meg annyit mondott meg, hogy o mondta, hogy hivjak egy taxit, ha nem tudok hazajonni:)))
Sziasztok lányok!
Drenaa! Egy cipőben járunk! Nekem is hol le megy pár deka, hol visszajön... Tegnap lement 40 dkg, mára már fenn is van! Komolyan mondom megőrülök! Én már tényleg azon gondolkodom, hogy nekem nem lesz karácsony, egy darab süti nem fog lecsúszni a torkomon, mert a fogyásom fontosabb! Csak az a baj ezzel, hogy ismerem magam, és tudom hogy úgysem lennék rá képes! Mikor lesz már január???
Jó reggelt csajok!Alszotok még? Én már egy ideje nem :-S Azt álmodtam még mielőtt csörgött volna az órám hogy elaludtam :-) Fogyi?Hát nem is tudom mit írhatnék,tegnap nem volt túl jó vacsim szóval... ez van.Ma kéne tornázni majd,remélem lesz hozzá erőm.
Szépen esett nálunk is a hó de baromira csúszósak az utak meg a járda :-S nem szeressem!
Jo reggelt!
Itt nagy ho van. Az este, azaz ejjel a tombhaz mellett megalltam a domb kozepen es nem tudtam felmenni, ugy csuszott. Felhivtam a parom, mar aludt, hogy vigye fel a kocsit. Ott is hagytam ma a parkoloba es jottem busszal. Egyaltalan nincs letakaritva az ut.Feltem, hogy este megint keson erek haza es nem tudok felmenni a dombon.
Sziasztok LÁnyok!
Mizu?
Én ma 67,3 kg vtam, aminek akár örülhetnék is, ha nem az lenne a tapasztalat, h. másnapra újra 68...a fene sem érti, miért ingadozik így már másfél hónapja...:S
Vigyázz az úton magadra! Remélem minden rendben lesz!
Frankfurtban van. Csak 10 napot lesz sajnos. Jöhetne tovább, de siet vissza a kedveséhez :(
Majd otthonról jelentkezz! Pusza!
Egészen biztosan! :)
Jó készülődést!
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!