Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Igen, minden szervezetre másként hat.
Te mennyit szedsz belőle?
Na újra itt vagyok.
Én régen szűztea kapszulát szedtem, de nem szerettem,mert általában nagggyon hirtelen kellett elérnem a mosdóig és ez sok helyen igen kellemetlen tud lenni:)
Én most vettem pár napja azt a Naturlandosat, de még nem mertem kipróbálni. Akkor 2-3 nap után fejti ki a hatását? :)
Én egyébként a Picwi- narancsos-fahéjas teáját imádom!
A teremben 20 percet kardiózók (futás, bicikli, taposó, ellipszis vagy egy másik aminek nem tudom a nevét:)) aztán erősítek (belső és külső comb, csípő, mély hátizom, hasizom gyakorlatok...) aztán ismét 20 perc kardió...Ennyi, s ez általában belefér másfél órába.
Régen én is édesítővel ittam a teát és a kávét, de egyszer csak, mintha megundorodtam volna az ízétől, és azóta csak üresen tudom meginni mindkettőt.
Én vagy gyümölcsteát, vagy mate teát, esetleg borsmenta teát iszom.Szeretem őket nagyon:)
Na most picit büszke vagyok magamra, letekertem a 40 percet, amit tervbe vettem és nem lazsáltam el!! A tegnapihoz képest már ez is haladás. :)
Ti milyen teát szoktatok általában inni? Méregtelenítő, salaktalanító teákat vagy csak mezei gyümölcs, esetleg kamillateát? Korábban ittam naturlandos salaktalanítót, na az 2-3 nap után teljes nagytakarítást csinált.. :) Mostanában a kamillateára álltam rá, vegyítve fahéjas almással vagy egy bionetes méregtelenítő teával, így nem is olyan rossz, egyébként utálom az ízét.
Ez természetes:)Mármint hogy szívesen fogadunk:))
Miket csinálsz a teremben?
Én régóta nem kóstolgatok már főzés közben..De amúgy tényleg jól eltelít:))
Én üresen nem bírnék meginni semmit,nekem muszáj az édesítő...
Sziasztok!
Köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtok.
Úgy gondoltam, hogy 1200-1300 kcal között fogok enni.
Mozgás is van, már egy ideje járok fittnes terembe hetente 3szor, ha több időm van akkor többször:)
Az ivással van a legtöbb gondom, bár próbálok belehúzni, és minél több teát inni:) (üresen iszom)
Nem rontassz el semmit,sőőőt!!Adj magadnak 1hetet!!
Meglátod jó lesz!!!
Én 5x tornázok egy héten,és csak itthon,nem járok el,szóval,így is jóóó,hidd el!!!
Jaja, rajtad felbuzdulva már ma is megpróbálok többet enni, de tök rossz érzés, amolyan bűntudat-féle...:) Hülye vok, mi?!:) Csak félek, h. most a torna meg a lájtos kaja hatását nem rontom el a plusz kcal-okkal?:)
Az is igaz, h. az utóbbi időben már 1200-zal sem fogytam...asszem egy próbát tényleg megér!:)
Tornára hányszor akarok menni?
Szerintem az marad úgy, mint eddig: heti 3-4-5ször. Mondjuk ebből heti 2-3 a termi óra és a többi itthoni, bár most január 18-án lejár a bérletem és utána a februári fizuig valszeg nem fogok tudni újat venni, so marad az itthoni torna akkorra...
Hál' Istennek, neki is van munkája, egy másik városban, ami nagyobb, mint ahol én élek, de oda meg egyikőnk se költözne. :)
Most megyek és tényleg tekerek a szobakerón egy órát. :) Ha már nem jönnék, szép estét mindenkinek!
Na jól van ennek örülök:))
Remélem tényleg kipróbálod!Feleslegesen kár szenvedni,hisz,így is fogsz fogyni!!!
Mennyiszer akarsz egy héten menni?
No igen, az tény, h. amiket eddig mondtál, azok bejöttek...:)))
Aham, jó volt nagyon, az elején kicsit izzadtam, aztán már nem, de nagyon keményen megdolgoztatta a csajszi az izmainkat!:) Egyébként tökre bírom a lánykát, igazi kis energiabomba!:)
Nem kell feltétlenül gyümiből!!Hidd el nem lesz az gáz!!Én sem hízom ennyitől,egy-két hét próbát tényleg megér!Meglátod,h.fogyni fogsz!!!
Én mondom,nem volt még,h.nem így lett,igaz?
Láthatod a naplómban,h.nem csak gyümizek!
Jót edzették?
Hú, Vicus, most nagyon beültetted a bogarat a fülembe...!:)
1-2 hétig próbáljam meg az 1500 kcal-t? Csak úúúgy félek, h. hízni fogok...bááár...ha pl. főként gyümiből viszem be azt a 300 kcal többletet, az jó, nem?:)
Na, megjöttem, vtam a másfél órás kondi-alakformálón...jó kemény volt, de örülök, h. elmentem rá!:)
Mindjárt visszaolvaslak, látom, irkáltatok!:)
bocs, de én megnyugodtam, kari előtt 75.6 kg voltam, ma reggel 78.9 kg :S
nem csak én vok ilyen szerencsétlen :S
de együtt megcsináljuk!!!
most rohanok, este visszanézek
:))))))
Remélem majd csupa sikeres dolgokról számolhatok be! :)
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!