Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! fórum

Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)

8441. cb82b220ce (válaszként erre: 8440. - Cicabarát21)
2010. jan. 3. 22:03
Köszi :-)
8440. Cicabarát21 (válaszként erre: 8434. - Nívea)
2010. jan. 3. 21:12

Nívea: Még meg gondolom, az biztos, hogy jobban járnék anyagilag, több időm jutna edzésre,és direkt fittnes és szénhidrát szegény kajit rendelnék.

Ja és természetesen tartjuk benned a lelket:)

Meglátom még, ja és a kcal is oda van írva a kaják mellé, nálam ez jó pont:)

Javasoft: Boldog Szülinapot!:)

Belestem a naplódba:):)Jók a képek:)

8439. cb82b220ce (válaszként erre: 8437. - Nívea)
2010. jan. 3. 20:24
Már láttam is.Köszi szépen,aranyos vagy :-)
8438. Nívea
2010. jan. 3. 20:22

Megjött az uram, mennem kell, de reggel jövök!

Jó éjt Mindenkinek! Puszi!

8437. Nívea (válaszként erre: 8436. - Cb82b220ce)
2010. jan. 3. 20:22

Nem is vagy hájas rajtuk! kicsit sem! Csak hasonlítsd össze a képeket!

Csináltam Neked a naplómba egy picike meglepit, ha arra jársz :)

8436. cb82b220ce (válaszként erre: 8435. - Nívea)
2010. jan. 3. 20:07
Szia!Köszi szépen,aranyos vagy.Hát....én azokon a képeken hájas disznónak látom magam.
8435. Nívea
2010. jan. 3. 20:03

És nem feledkeztem meg a Drága Javasoftról sem!!! Csak Téged külön rublikában szeretnélek felköszönteni!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!

Örülök, hogy jól sikerült a buli tegnap!

És néztem a naplódat! Tök csini vagy már! Szerintem látszik, hogy fogytál!!

Pusza!

8434. Nívea
2010. jan. 3. 20:01

Helló Csajok!

Tudom, ma el voltam tűnve :D De nekem is ez volt az utolsó szabadnapom. Holnaptól jön a munka. Remélem a gyerekek el lesznek foglalva a karácsonnyal még, így nem lesznek olyan rosszak.

A héten megyünk megkérdezni a lakást, hogy kiadják-e. Megtudtam, hogy van lakbér, olyan 10e körül lesz, a lakás 1+2 félszobás. De nekünk bőven elég az. Mivel gyerek sincs, így lehet egy dolgozószobám is :) Már csak el kell érnünk, hogy megkapjuk :D Hát....nem tudom.

Drenaa! Szerintem sok egy picit az az 1500 kcal, nem fontos annyit enned. Lehet, hogy a többieknek bejön, az nem biztos, hogy neked is. Úgy egyél, ahogy jónak érzed!

Cicabarát! Elég rizikós rendelni a kaját, bár szerintem ezektől nem fogsz hízni, hisz általában olcsó kaják vannak, amik nem hízlalnak annyira. Meg ugye a változatos étrend. Szerintem nem is igazán az ebéd az, ami árt, hanem a vacsora. Én így vagyok vele.

Acska! Nyugalom! Én is így vagyok vele. Ma teletömtem magam egy csomó hízlaló kajával: hasábburgonya, rántott hús, kenyér, gesztenyepüré tejszínhabbal, mogyoró, szaloncukor... már nem sorolom tovább. De! Holnap kezdem a 90 naposat! Sajnos most egyedül, de nem baj.Majd Ti tartjátok bennem a lelket :D Ugye???

Tök jó, hogy beiratkozol fitnessre :D Majd mesélj, hogy milyen!

Marissza! Én is csináltam sokszor a vizsgahalasztást a fősulin, de sajnos mindig eljön a vizsga ideje. Tanulj keményen! Már nincs sok hátra! Meglesz az! Ügyes vagy Te nagyon!

Vicus! Neked nem is tudom mit írjak most :DDD De azért egy kicsit körmölök Neked is :D Pusszantlak :D

2010. jan. 3. 17:28

Jééé, de össze vissza írtam:)

Tehát ha a nem fittnes adaggal nagyon jól laktam, akkor sztem a fittnes adag pont elég lenne:)

2010. jan. 3. 17:14

Én rendeltem egyszer tőlük, és az adag kiadós volt, sőttt, bár az nem fittnes volt, tehát mondjuk azzal jól laknék sztem.

Ezt az algás cuccot én is olvastam az egyik honlapon:D

2010. jan. 3. 17:02

Én gondolkodtam már rajta régebben, de aztán arra jutottam, h. az nekem nagyon kevés lenne...mármint az adag:) No meg eléggé finnyás is vok, így jobban járok, ha én készítem el, amit eszek:)

Viszont tény, h. mi is sokat járunk vásárolni...:S

Most bnőm rendelt meg jövő 7től kezdve vmi algás vagy moszatos vagy mittóménmilyen kajákat...nem normális!:) Ja és ő van vagy 54 kg...na jó, lehet, h. már 56 is...:P Nem értem, minek... Mondtam neki, h. rendszeres tornával meg kisebb odafigyeléssel simán lemenne...

2010. jan. 3. 16:58
Most látom vagy fittnes és szénhidrát szegény étel is:)
2010. jan. 3. 16:50

Hello!

Van köztetek olyan aki étel futártól rendeli az ebédjét?

Tartható vele a fogyókúra?

Gondolkodunk a párommal,mert így iszonyú sok járunk vásárolni, és sosem áll meg a bevásárlás 5000 alatt:(

2010. jan. 3. 16:17

Hú, lányok, mondjátok, hogy hülye vagyok, de nem megy nekem ez az 1500 kcal-os kajálás...mármint...nem érzem azt, h. fogyiznék (ez miért lenne baj?!?!?:)), ráadásul úgy érzem, fullosan tele vagyok, dagad a hasam...Olyan, mintha egyfolytában bűnöznék...:S

Tudom, nem vok ép, de szerintem holnaptól visszatérek az 1200 kcal-ra...

8427. cb82b220ce (válaszként erre: 8422. - C229098973)
2010. jan. 3. 15:47
KÖsziiiiiiiiiii
2010. jan. 3. 15:47
Na felraktam egy jó pár képet :-) a naplómba.
8425. 337ac1489c (válaszként erre: 8424. - 8fe4afaa5f)
2010. jan. 3. 15:23

Az én párom is ilyen...ha azt mondja, max. 5re itthon van, ez általában este 8-at jelent...:S Elég idegesítő, de neki pl. abszolút nincs semmi időérzéke...el is késünk mindenhonnan... De ahogy elnéztem, neki az egész családja ilyen, indulás előtt még rengeteget tudnak pepecselni... Kezdek beletörődni:)

De ne idegeskedj, addig legalább csinálhatod a saját dolgaidat!

Én pl. most lenyomtam 20 perc RR hasat, hogy nyárra lapos legyen...:)

2010. jan. 3. 14:50
En mergembe ossze ettem fut fat, foleg a sok szaloncukrot. Azt mondta parom, hogy 1kor jon es meg nincs itthon, mindjart 4 ora. Hivott, hogy mar uton van es furdik aztan mehetunk ahova akarok. Miert ilyen fontos az a ... foci?! Ujra es ujra csalodok miatt, pedig mindig tudom, hogy ugysem fog hazajonni mikor mondja....
8423. 337ac1489c (válaszként erre: 8422. - C229098973)
2010. jan. 3. 14:43

Juj, én is...nagyon is!:)

Hát, nagyon kíváncsi leszek...egyelőre egy hetet adok magamnak...kivi vok!:)

Na most megyek, beteszem a mosást, aztán lenyomok vmi hasizmozást, aztán neki kell állnom az óraterveknek..:S

2010. jan. 3. 14:37

Sziasztok!

Javasoft!Nagyon nagyon boldog szülinapot Neked:))

Drenaa,de jóóóó,én tudtam!!!:))Örülök,h.megfogadtad a tanácsom:))Pár nap eltelik és nem lesz az olyan sok!Meg ha így is fogysz miért ne ennél többet,nem?Én legalábbis imádok enni:))

Idáig takarítottunk párommal,hulla vagyok...

2010. jan. 3. 12:55

Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy mindenki ilyen jó hírekkel szolgál!:)

Képzeljétek, vasárnaponként szoktam takarítani az irodában, de hát ugye hétvégén nem vagyunk nyitva:)

Erre valaki vagy 3szor kopogott, csengetett,meg telefonált is....

Már nagyon elegem volt, de nem nyitottam ki, kicsit félek is ilyenkor, mi van ha egy félőrült:D:D

De hál istennek mire végeztem nem volt ott senki:)

2010. jan. 3. 12:49
jajjjjjjjjjjjj de fáj a fejem még mindig.
8419. 337ac1489c (válaszként erre: 8418. - Marissza)
2010. jan. 3. 12:05
Húú, hát átérzem...:S
8418. marissza (válaszként erre: 8417. - 337ac1489c)
2010. jan. 3. 11:59
Nekem meg el kéne kezdeni tanulni! Úgy volt hogy 6án lesz az első vizsgám, de azt is inkább leadtam. Úgyhogy majd 13án lesz. ÁÁÁÁÁ, de nincs kedvem hozzá...!
8417. 337ac1489c (válaszként erre: 8415. - Marissza)
2010. jan. 3. 11:55

No, hát megmondtam én, h. jó év lesz ez a 2010-es!!!:)

Hamarosan a terveimet is leírom a naplómba!:)

Tisztára be vok zsongva!:)

De óratervezni akkor sincs kedvem...:S :)))

8416. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 8414. - 337ac1489c)
2010. jan. 3. 11:55
Ez jo hir! Minden kis penz szamit! Foleg, ha pluszban jon:_)
8415. marissza (válaszként erre: 8414. - 337ac1489c)
2010. jan. 3. 11:51
Alig kezdődött el az új év, és mindenki sorolja itt a jó dolgokat! Mi lesz itt még ezután! :) Őszintén örülök minden jónak, ami Veletek történik! :D
2010. jan. 3. 11:49

Csajok, csajok, képzeljétek!!! Most kaptam emailt a suli gazdaságis csávójától vagy könyvelőjétől vagy ki a tökömtől és csupa jó híreket írt nekem!!!!:)

Jó, azt még nem tudja, h. idén kapunk-e bérletet vagy kajajegyet (nekem eddig bérletet adtak, persze nem 100%-ban, de párom idénre kért nekem a saját melóhelyén egész éves bérletet, annyira édes!:)), de ez most így anniyra nem is fontos, mert kiderült, hogy:

Ugyebár október-november-december hóra kevesebb fizut kapok, mert már nem jár az adójóváírás, ezen még anno háborogtam is, ha emlékeztek!

Most meg azt írta a csávó, h. idéntől (vagyis a februárban kapott fizumtól kezdve) kapok majd jóváírást havonta, ráadásul többet is pár ezerrel, mint eddig!!!!Vagyis több lesz a fizum!!! (Jó, nem olyan nagyon sokkal, de nekem már ez is hatalmasat számít!!! Képzelhetitek milyen a tanári fizu...páran tudjátok is:))

Plusz állítólag májusban is még visszaigényelhetek mánit az államtól!!!:)))

Bocsi, ha kicsit uncsi vtam, de én ennek most annyira de annyira örülök!!!!:)))))))

8413. marissza (válaszként erre: 8411. - Cb82b220ce)
2010. jan. 3. 11:49
Lehet van benne valami! De erre ma még ne gondolj! Csak töltsd el nyugisan az utolsó napod! Ezzel nem érdemes elrontani!
2010. jan. 3. 11:48
Na megyek,reggelizek egy kis tortát :-D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook