Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Nívea: Még meg gondolom, az biztos, hogy jobban járnék anyagilag, több időm jutna edzésre,és direkt fittnes és szénhidrát szegény kajit rendelnék.
Ja és természetesen tartjuk benned a lelket:)
Meglátom még, ja és a kcal is oda van írva a kaják mellé, nálam ez jó pont:)
Javasoft: Boldog Szülinapot!:)
Belestem a naplódba:):)Jók a képek:)
Megjött az uram, mennem kell, de reggel jövök!
Jó éjt Mindenkinek! Puszi!
Nem is vagy hájas rajtuk! kicsit sem! Csak hasonlítsd össze a képeket!
Csináltam Neked a naplómba egy picike meglepit, ha arra jársz :)
És nem feledkeztem meg a Drága Javasoftról sem!!! Csak Téged külön rublikában szeretnélek felköszönteni!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!
Örülök, hogy jól sikerült a buli tegnap!
És néztem a naplódat! Tök csini vagy már! Szerintem látszik, hogy fogytál!!
Pusza!
Helló Csajok!
Tudom, ma el voltam tűnve :D De nekem is ez volt az utolsó szabadnapom. Holnaptól jön a munka. Remélem a gyerekek el lesznek foglalva a karácsonnyal még, így nem lesznek olyan rosszak.
A héten megyünk megkérdezni a lakást, hogy kiadják-e. Megtudtam, hogy van lakbér, olyan 10e körül lesz, a lakás 1+2 félszobás. De nekünk bőven elég az. Mivel gyerek sincs, így lehet egy dolgozószobám is :) Már csak el kell érnünk, hogy megkapjuk :D Hát....nem tudom.
Drenaa! Szerintem sok egy picit az az 1500 kcal, nem fontos annyit enned. Lehet, hogy a többieknek bejön, az nem biztos, hogy neked is. Úgy egyél, ahogy jónak érzed!
Cicabarát! Elég rizikós rendelni a kaját, bár szerintem ezektől nem fogsz hízni, hisz általában olcsó kaják vannak, amik nem hízlalnak annyira. Meg ugye a változatos étrend. Szerintem nem is igazán az ebéd az, ami árt, hanem a vacsora. Én így vagyok vele.
Acska! Nyugalom! Én is így vagyok vele. Ma teletömtem magam egy csomó hízlaló kajával: hasábburgonya, rántott hús, kenyér, gesztenyepüré tejszínhabbal, mogyoró, szaloncukor... már nem sorolom tovább. De! Holnap kezdem a 90 naposat! Sajnos most egyedül, de nem baj.Majd Ti tartjátok bennem a lelket :D Ugye???
Tök jó, hogy beiratkozol fitnessre :D Majd mesélj, hogy milyen!
Marissza! Én is csináltam sokszor a vizsgahalasztást a fősulin, de sajnos mindig eljön a vizsga ideje. Tanulj keményen! Már nincs sok hátra! Meglesz az! Ügyes vagy Te nagyon!
Vicus! Neked nem is tudom mit írjak most :DDD De azért egy kicsit körmölök Neked is :D Pusszantlak :D
Jééé, de össze vissza írtam:)
Tehát ha a nem fittnes adaggal nagyon jól laktam, akkor sztem a fittnes adag pont elég lenne:)
Én rendeltem egyszer tőlük, és az adag kiadós volt, sőttt, bár az nem fittnes volt, tehát mondjuk azzal jól laknék sztem.
Ezt az algás cuccot én is olvastam az egyik honlapon:D
Én gondolkodtam már rajta régebben, de aztán arra jutottam, h. az nekem nagyon kevés lenne...mármint az adag:) No meg eléggé finnyás is vok, így jobban járok, ha én készítem el, amit eszek:)
Viszont tény, h. mi is sokat járunk vásárolni...:S
Most bnőm rendelt meg jövő 7től kezdve vmi algás vagy moszatos vagy mittóménmilyen kajákat...nem normális!:) Ja és ő van vagy 54 kg...na jó, lehet, h. már 56 is...:P Nem értem, minek... Mondtam neki, h. rendszeres tornával meg kisebb odafigyeléssel simán lemenne...
Hello!
Van köztetek olyan aki étel futártól rendeli az ebédjét?
Tartható vele a fogyókúra?
Gondolkodunk a párommal,mert így iszonyú sok járunk vásárolni, és sosem áll meg a bevásárlás 5000 alatt:(
Hú, lányok, mondjátok, hogy hülye vagyok, de nem megy nekem ez az 1500 kcal-os kajálás...mármint...nem érzem azt, h. fogyiznék (ez miért lenne baj?!?!?:)), ráadásul úgy érzem, fullosan tele vagyok, dagad a hasam...Olyan, mintha egyfolytában bűnöznék...:S
Tudom, nem vok ép, de szerintem holnaptól visszatérek az 1200 kcal-ra...
Az én párom is ilyen...ha azt mondja, max. 5re itthon van, ez általában este 8-at jelent...:S Elég idegesítő, de neki pl. abszolút nincs semmi időérzéke...el is késünk mindenhonnan... De ahogy elnéztem, neki az egész családja ilyen, indulás előtt még rengeteget tudnak pepecselni... Kezdek beletörődni:)
De ne idegeskedj, addig legalább csinálhatod a saját dolgaidat!
Én pl. most lenyomtam 20 perc RR hasat, hogy nyárra lapos legyen...:)
Juj, én is...nagyon is!:)
Hát, nagyon kíváncsi leszek...egyelőre egy hetet adok magamnak...kivi vok!:)
Na most megyek, beteszem a mosást, aztán lenyomok vmi hasizmozást, aztán neki kell állnom az óraterveknek..:S
Sziasztok!
Javasoft!Nagyon nagyon boldog szülinapot Neked:))
Drenaa,de jóóóó,én tudtam!!!:))Örülök,h.megfogadtad a tanácsom:))Pár nap eltelik és nem lesz az olyan sok!Meg ha így is fogysz miért ne ennél többet,nem?Én legalábbis imádok enni:))
Idáig takarítottunk párommal,hulla vagyok...
Sziasztok Lányok!
Örülök, hogy mindenki ilyen jó hírekkel szolgál!:)
Képzeljétek, vasárnaponként szoktam takarítani az irodában, de hát ugye hétvégén nem vagyunk nyitva:)
Erre valaki vagy 3szor kopogott, csengetett,meg telefonált is....
Már nagyon elegem volt, de nem nyitottam ki, kicsit félek is ilyenkor, mi van ha egy félőrült:D:D
De hál istennek mire végeztem nem volt ott senki:)
No, hát megmondtam én, h. jó év lesz ez a 2010-es!!!:)
Hamarosan a terveimet is leírom a naplómba!:)
Tisztára be vok zsongva!:)
De óratervezni akkor sincs kedvem...:S :)))
Csajok, csajok, képzeljétek!!! Most kaptam emailt a suli gazdaságis csávójától vagy könyvelőjétől vagy ki a tökömtől és csupa jó híreket írt nekem!!!!:)
Jó, azt még nem tudja, h. idén kapunk-e bérletet vagy kajajegyet (nekem eddig bérletet adtak, persze nem 100%-ban, de párom idénre kért nekem a saját melóhelyén egész éves bérletet, annyira édes!:)), de ez most így anniyra nem is fontos, mert kiderült, hogy:
Ugyebár október-november-december hóra kevesebb fizut kapok, mert már nem jár az adójóváírás, ezen még anno háborogtam is, ha emlékeztek!
Most meg azt írta a csávó, h. idéntől (vagyis a februárban kapott fizumtól kezdve) kapok majd jóváírást havonta, ráadásul többet is pár ezerrel, mint eddig!!!!Vagyis több lesz a fizum!!! (Jó, nem olyan nagyon sokkal, de nekem már ez is hatalmasat számít!!! Képzelhetitek milyen a tanári fizu...páran tudjátok is:))
Plusz állítólag májusban is még visszaigényelhetek mánit az államtól!!!:)))
Bocsi, ha kicsit uncsi vtam, de én ennek most annyira de annyira örülök!!!!:)))))))
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!