Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Hát ez érdekes kérdés...gyerekkoromban duci voltam. Elkezdtem karatézni és lefogytam, formálódtam, középsuliban tartottam az 55-58kg, rendszeres edzés mellett.
Aztán az edzést abba kellett hagynom eü probléma miatt, akkor olyan 62-65között voltam....aztán kb. 3 éve lefogytam 58kg-re, és miután összejöttem a párommal, elkezdtem dolgozni, ellustultam, és 74 lettem....
Ennyi a történet:)
Tulajdonképpen már tudom, hogy a legfőbb probléma az volt, hogy nem tudatosan fogytam, és nem becsültem meg amikor lefogytam. Már tudom, hogy tartsam meg a súlyom, és tudom hogy fogyjak le...
Nekem nagyon bevált a kcal számlálás:)
Jaj,dehogynem ma nagyon belecsaptam...minden pékségben vettem valamit,ami útba esett,és 30-40dkg-okat...
Kellett most a lelkemnek,de már bánom persze...csak miért kellett ennek a rohadt mérlegnek feljebb mennie...???Nem is ettem tegnap bűnöset,na de tudom,azért az össz kcal sok volt,és nem is tornáztam.Szóval megérdemeltem,tudom.
sztem ha annyira bajod van magaddal, eleg csak formasodnod nem fogyni.
De hat akinek Bekemne az idallja:)))
Na most jól elpirultam...tök zavarban vagyook.....
Jaaj,olyan aranyos vagy:)))
Összefog ám a ruha,hidd el van még honnan.
Köszi a biztatást:)
Hát igen, ez a 7 kg is úgy ment le, hogy odafigyeltem, számoltam, de túlságosan nem erőltettem meg magam:)Meg úgy vagyok vele, hogy soknak tűnik még az a 12 kg, de 4-5 hónap alatt szerintem lemehet, és mi az 4-5 hónap ahhoz képest, hogy utána egy életen át csini leszek:)
Hülye kérdés, de a hátad nem szokott fájni miattuk?
Én eddig összesen, december óta 7 kilót fogytam, de már látom és érzem a melleimen, hogy fogytak...pedig megmaradhattak volna:(:)
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!