Fogyjunk együtt mozgással és helyes táplálkozással! (beszélgetés)
Helló csajok,sajnálom hogy rosszul indult a nap...és a tegnap estét is Java...:((
Ez a kémkedős dolog meg..Hát nem semmi:((Micsoda szemét banda..
Jo reggelt csajok!
Hat java tudom milyen szar, van h en is kicsit jobban erzem magam aztan, masnap meg 2szer akkoranak latom magam. Ez hangulat fuggo,ha rossz kedved van mint ma (parod,munka..)ezert.
De gondolj arra h zubazol es legalabb csinalsz vmit nem csak sirankozol mint sokan jaaaaj mekkora vagyok. En ha elkeseredek mindig erre gondolok bassza meg heti 5napot tornazok, nem zabalok ,ilyen vagyok nem mindenki szulethet jo alakunak..
Acska:neztem az anyagokat, szep nyariak, milyen foli lesz belole?
Garázsnak mondják magyarúl is.
Nem volt eddig csak szeretne.Tegnap óta.... eddig eszébe se jutott.
:)) Nekunk nincs riasztonk egy kocsin sem, de vannak ilyen megszalottak, hogy van garazsuk(magyarul nem tudom), van riasztojuk es meg akarnak olyan kormanyblokkalot is tenni.
Meg is csinaltatta vagy csak szeretne? Azert kidobott penz szerintem...a ferfiak is olyan jol ratudjak beszelni egymast sok hujesegre...
össze.Az egyik ajtót a kocsiba nem lehet zárni,vmiért rossz az a kis motor,kikéne cserélni.Nos eddig arról volt szó kifogjuk cserélni és úgy max 12ezerbe kerül majd.Erre tegnap azzal jött hogy a szerelővel néztek egy tök jó automata zárt amihez riasztó is van és összhesen szereléssel együtt 25ezer lenne.Úgy volt hogy megbeszéljük de mivel neki nem tetszik hogy én most sajnálom erre a 20ezret így bevágta a durcit és hozzám sem szólt.Még jó hogy úgy volt megbeszéljük.... :-S
Én meg már mióta halogatom hogy pl bekéne adni az állampolgárságit ami 20,na meg hónapok óra nem veszek melltartót mert sajnálom rá a pénzt mert csak Triumphot szeretek venni.Ja arról nem beszélve hogy fodrászhoz is már 3 hónapja megyek...
Azokat a progikat tudom,volt olyan a gépemen de már nincs mert véletlenül kinyírtam.Adawaret telepítettem fel mert lassú volt a gépem,gondoltam tele van kémprogramokkal így mivel az is kémprogram volt azt leamortizálta...
arról tudtam.Az egy dolog hogy felrakják a gépedre de kötelesek elmondani ha figyelnek,törvény szerint így kell. az a progi már tuti nem él a gépemen és ezt az egeres dolgot nem értem.
Vajon miert vizesedsz? En is szoktam, de nem tudopm mitol:(
Paroddal osszevesztetek, vagy miert volt ez este?
Jó reggelt.Pocsékúl indult a ma reggel.Csörgött a telóm de közbe azt se tudtam hogy mi van...Utána felöltöztem de úgy éreztem megfojt a felső így lecseréltem egy ingre.Na abba is ugyan annyia felrobbanok,katasztrófa...Eleve úgy ébredtem hogy felvagyok puffadva de most még jobban az vagyok.Hát ma nagyon nem érzem jól magam a bőrömbe,tök dagat vagyok,eddig is az voltam,nem tudom miért éreztem magam jobban tegnap.Úgy érzem csak hízom és hízom...
ráadásúl volt egy elszólása a főnök fiának ma reggel.Bejött a konyhába mondani az anyjának hogy miért mozdította meg az egerét mert az nem hiába volt úgy beállítva ahogy...Most meg arra következtetek hogy megint kémkednek utánam és kezd ebből rohadtúl elegem lenni,főleg ha úgy csinálják hogy én nem tudok róla mert az törvénybe ütközik.Szóval elegem van.
Jaaaaaaaa,párommal meg tegnap úgy feküdtünk le hogy hátat fordítottunk egymásnak mert látni sem akartam,úgy hogy este elalvás előtt se puszi se pá....
Pocsék,pocsék ez a nap....
És nem értem ezt az egér dolgot...Acska nincs vmi jó tipped mi a fenéért nem lehet megmozdítani egy egeret?
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Segít a jóga valamint a Pilates együtt a fogyásban, megfelelő táplálkozás mellett?
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!