Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül fórum

Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül (beszélgetés)

❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯
2010. aug. 3. 18:10

sziasztok!

ma 19 éve, hogy összeházasodtunk... Tehát az egyikünk 19, a másikunk 1 híján 20... Nem ios igen sikerült eddig semmit sem dolgozni, megint nagy a meleg, meg jöttek apósék, az én szüleim telefonon köszöntöttek... Aztán véletlenül beállítottak a férjem násznagya is, habár ő elfelejtette, hogy milyen nap van. Igaz, neki most már nincs mega felesége, eléggé viharos volt a válásuk, de most van neki újabb párja, vele jöttek beszélgetni... Ilyen nap is kell...

Reggel voltam a mamával a mammográfián, és a technikus csodálkozva kérdezte, hogy hol voltunk eddig??? Mondtam, hogy csak most avatot be minket a beteg. Az eredményt most nem tudták leolvasni, mert az egyetlen orvos, aki ehhez ért, most épp szabadságon van... De a technikus arcáról azt láttam, jó lenne sietni. Elvittük a képeket egy sebészhez, ő is azt mondta, hogy valószínűleg nem jóindulatú a daganat, de csak biopszia után tudják majd megmondani. Azt meg leghamarabb a jövő héten lehet levenni. Mondtam, hogy nyaralni mennénk, ajánlja-e, hogy maradjunk, mert ugye ez a legfontosabb most, de azt mondta, hogy meg tud várni 10 napot a dolog, ha már egy éve (szerinte több is) folyamatban van. Nem mondhatom, hogy nyugodt vagyok, de a férjem is azt mondta, hogy ne mondjuk le a nyaralást, elvégre a mama erős még (de szerintem inkább erősnek mutatja magát...). Szóval el fogunk menni, de ha hazajövünk akkor folytatjuk a kivizsgálásokat.

Evésileg úgy ahogy rendben vagyok, habár ma ch nap van, és az előbb bedobtam pár falat héjában főtt krumplit.

Estére rostélyost sütünk a házassági évforduló alkalmából. Utána megpróbálunk kürtős kalácsot sütni a parázs felett, most keresek hozzá receptet.

Szép napokat

2010. aug. 3. 08:13

Jó reggelt!

Visszaolvasva szembesültem azzal,milyen slendriánul írtam tegnap...a meleg?...vagy az a furcsa nevű német kisfiú??? :-))-ismeritek a viccet? :-)

Sipu-Gondolom téged ez nem vígasztal,de tegnap nekem is össze-vissza napom volt,árnyéka sem volt annak mint amit eltervezetem...

Nem tudom feloldhatjuk-e a "nem beszélünk....-ról"dolgot,de tegnap olyan finom stíriai metéltet készítettem,hogy csak azt hallottam a konyhából amikor a férjem megkóstolta:mmmmm...mmmmmmmmmm...:-)

Csináltam hozz rumos tejsodót is,annak a lábasát meg a fiam nyalogatta ki...valószínűleg ezt a kombinációt felveszem az étlapra!

Úgy néz ki könyvelőt váltunk...semmi baj a régivel,csak egy kedves barátunk felesége is könyvelő lett az évek során,a nővérével együtt dolgoznak és havi 8ezer Ft-tal kevesebbért vállanák el mint a mostani,ez éves szinten majdnem 100ezer,ami ugye nem mindegy!A leendővel tegnap beszéltünk,az eddigivel ma fogunk tárgyalni.Kicsit izgulok,görcsbe van a gyomrom,mégis csak majd 15 éves sikeres együttműködésről van szó,de a mocskos anyagiak annyi mindenbe beleszólnak...

Sipu-szorítok Neked hogy sikerüljön a rizsdiéta is és a ruhavásárlás is!

Megyek,szép napot mindenkinek!

I:

947. sipumsipum (válaszként erre: 946. - A44109caaa)
2010. aug. 3. 07:20

szia Nyanyó!

kedves tőled, hogy utána néztél, de nem hiszem, hogy tovább vezetem a naplót...

feladtam, mint annyi minden mást is az evéssel fogyózással kapcsolatban... ez van...

belevágok én ebben a rizsdiéta, aztán majd lesz vmi :)

tegnap találtam a turiban végre egy nem fekete ruhát, ami úgy ahogy jól is állt, tetszett a szabása... bár egy hasszorító elfért volna alatta (az mindig elfér)

de annyira vörös volt, hogy mindenkinek feltűntem volna :D

úgyhogy inkább nem azt választottam...

úgy néztem ki, mintha én lettem volna a menyecske... :)

a következő "feltöltés" szeptember elején lesz... hát nem tudom.. addig is majd bőszen járok a boltba, hátha akad vmi nekem való!

(megyek ma is)

2010. aug. 2. 08:44

folyt........hát úgy látom ,ha azt szeretnéd hogy mások ne láthassák,akkor "titkos napló"-ként kell létrehoznod.

Egyébként törölheted az egyes bejegyzéseket-mint amikor én tépkedtem a lapokat a füzetemből...bár csendben jegyzem meg,akkor azt tanácsoltátok nekem hogy ne tegyem,mert abból is okulhatok,látván mit hogy mit csináltam rosszul...:-)a titkos naplóval két legyet üthetnél egy csapásra-rajtad kívül senki nem olvashatja,te azonban mindent dokumentálsz feketén-fehéren...ill.színesen..nagyon tetszik a külalakja a naplódnak!

Megyek dolgomra!

Kellemes hetet mindenkinek!

Ancsa-jó készülődést!

2010. aug. 2. 08:38

Sziasztok!

Ancsa-gratulálok a fogyásodhoz!nagyon ügyes vagy!!

A leendő megrendelőmmel már beszéltem telefonon,személyesen nem tudom sikerül-e találkoznunk mert nagyon messze lakunk egymástól,de valahol kettőnk közt félúton összefuthatunk ha kész a munka...de nem akarok még ennyire előre szaladni...

A fesztiválos lehetőség megbízható forrásból jön,bár egyelőre szervezés alatt van a rendezvény,az időpont módosulhat,de nem gondolom hogy elmarad...én is óvatos vagyok!

A férjem ilyen "majdnem2dolgokra szokta mondani: majdnem-lőtt nyulat még nem ettem...én is így vagyok vele..de reménykedem hogy végre lesz valami pozitívum!

Sipu-jó hogy ilyen mozgalmasak a napjaitok!Nálunk mostanában lapos a társadalmi életünk főként azért mert körülöttünk mindenki nyaral,jön-megy,mi meg maradunk...de hát ez az év ilyen...cél a talponmaradás!Az is valami és célként sem semmi...pozitív vagyok!

Pár ellenőrzést már én is megértem még bölcsődevez.helyettes koromban,meg az előző cégünkkel is,de soha semmi nem volt amire utólag,de csak utólag azt mindtam volna hogy jogosan idegeskedtem,mert mindig kiderült hogy semmi vész..persze..valamit mindig találtak,találnak,de ha becsületes a cégvezetés és korrekt a könyvelés akkor nagy baj nem lehet!

A publikusságra vonatkozóan a napló szerkesztésénél ha jól tudom van egy olyan választási lehetőség ami ezt szabályozza.Pontosan most nem emlékszem,de rögtön megnézem Neked!........

2010. aug. 2. 07:17

Ancsa,

remélem minden rendben lesz a nyaralásotok alatt Görögországban is!

már én is alig várom, hogy lent legyünk anyunál :D

már csak 2 hét és ott lehetünk!

ahogy most nézem az időjárás előrejelzést, klassz időnk lesz... se nem túl meleg, de azért nem is olyan hideg, mint az elmúlt napokban!

ami kicsit aggaszt, hogy a cicalányom vemhes és még mindig nem szült meg... :S

talán majd a héten!

na, megyek, készülődöm, indul a nap! :)

2010. aug. 2. 07:12

sziasztok!

nem, nem tűntem el, csak kicsit sűrű volt a hét, meg a hétvége is...

míg a főnököm Svájcban volt áruért... engem megleptek a vámosok... utálom az ellennőrzéseket... úgyhogy az rendesen kikészített, lefárasztott...

valószínüleg vmi miatt majd megbüntetnek minket, hiszen olyan nincs, hogy ne találnának vmi szabálytalanságot - annyi mindennek kell megfelelni, hogy egyzserűen nevetséges... és szinte lehetetlen... csak míg egy nagyobb cég röhögve kifizeti a büntit, addig egy olyan kis cég, mint mi bele is rokkanhat, úgyhogy rendesen féltem egészen addig, míg Balázs haza nem jött... ő azt mondta talán nem olyan nagy a baj, ez némileg megnyugtatott...

egy hónap múlva újítják meg a szerződésemet, remélhetőleg...

péntekre bejelentkeztek Péter húgáék - mióta megvan a lakás folyton meglepnek minket ;) de ez nem baj :D

aztán szombaton meg barátainknál töltöttük a napot... tegnap délután estünk haza...

nem sokat pihentünk most sem - talán a jövő héten, de akkor meg Péter munkatársai akarnak házavatózni nálunk... remek...

Ancsa,

azalatt, hogy nem publikussá tenni azt értem, hogy ne nézhesee meg más :)

de azóta nem is írom... úgy érzem hízni kedztem... bár lehet, hogy csak a mens.-tól puffadt meg így a hasam?..

gratulálok a súlyvesztésedhez! nagyon irigykedem miatta ;)

én most a barnarizsdiétával "kacérkodom"... vmivel sanyargatnom kell magam... kicsivel többmint 1 hónap van hátra barátnőm esküvőjéig... és feszítenem kell :D

csak hát szeritnem a második napra elegem lesz a rizsből.. de azért megpróbálom...

Nyanyóóó!

de jó, hogy megtalálták az oldaladat és megrendelésed is lehet! jippi!!!

meg az is klassz, hogy ilyen gyorsan sikerült eladnod az elliptikust! gratula!

Maci,

én mindig crtl+c crtl+v-zek mielőtt elküldeném az irományom... persze nálam is előfordult, hogy elszállt a gép, de általában olyankor én marha ütök le vmi billentyűkombinációt, véletlenül kalimpálás közben... és pl. frissítem az oldat, vagy visszavisz az előzőleg látogatottra :D

na most gyorsan el is küldöm :D

2010. aug. 1. 14:28
Ja, az ismerőskeresőre csak akkor regisztráltam azért hogy rátok találjak, viszont egyéltalán nem emlékszem már a felhasználói nevemre és a jelszavamra sem... Bocsi, de ezekre már egyáltalán nem jut időm...
2010. aug. 1. 14:27

Sziasztok!

Nagyon örülök, mert ma reggel félve ugyan de mérlegre álltam, az eredmény 92,4 kg, ami azt jelenti, hogy 3 hét alatt picivel több mint 5 kg-tól szabadultam meg. Mégha nem is igaz, mondjuk csak 4 kg a fogyás, mivel akkor nem gyümölcsnap után mértem, akkor is elégedett vagyok, és folytatni fogom, esetleg a nyaralás idején nem, mivel ott nem akarok annyira külön étrendre kerülni.

Szóval most örülök... Persze gondolom, hogy az eredményhez a sok fizikai munka és a sok teaivás, meg szerintem a kávé is hozzájárul, mert kávé után nagyon jól elvagyok evés nélkül. De kávéból 3-nál többet nem iszunk egy napon.

A tengeren meg megpróbálunk majd nagyokat úszni.

Egy hét múlva már az égei tengerben lesz a lábunk.... Reméljük, addigra felhagynak a zavargásokkal. Végül is nálunk több évig nem lehetett a benzinkúton üzemanyaghoz jutni...

Icu, ez nagyszerű, ahogyan alakulnak az üzleti kapcsolataid. Csak arra vigyázz, hogy ne csak virtuálisan találkozz az üzletfeleiddel, próbálj minél előbb legalább telefonos kapcsolatba kerülni, hisz te is tudod, hogy a közvetlen kapcsolatot nem helyettesítheti az e-mail... Ugyanis valahogy nem árt meggyőződnöd az üzletfeled szavahihetőségéről, szakmai tudásáról, és ez közvetlen beszélgetés során szerintem nagyon sokkal könnyebben leszűrhető. Kicsit bizalmatlan vagyok, más dolog a neten fórumozni és megint más üzletet kötni. Biztosan minden jól fog végződni, ne érts félre, én neked szurkolok, de gondolom, hogy a fesztiválra megvarrt kollekcióért nem fizetnek majd, hanem reklám célra varrod majd meg őket, mi már tudjuk, hogy rengeteg munkával, így nem árt utánajárni, hogy az illető fesztivál valóban létezik-e....

Az osztálytalálkozó nagyon jó dolog, mi 5-10 évente találkozunk mindkét osztályommal, és több hétre szóló élmnyt nyújtanak, nem szólva arról, hogy ma az emberi kapcsolat a legnagyobb érték, íme máris egy üzlet összejött ebből.

De mi lesz veled elliptikus nélkül?

Sipu, remélem benézel hozzánk azért, nem vonulsz valóban vissza??? Maci, te is belevesztél a veteményesbe mint én szoktam???

A fűnyírással még tegnap sem végeztünk, mert a fűnyírónk nem hajlandó egyhuzamban sokat dolgozni... De azért lassan megleszünk vele.

Ma a vásárban vettünk egy nagyon szép fehér ruhát aprópénzért... Már régen vágyom egy ilyen vásznas anyagból készült hosszúra szabott ruhára, és ma rám mosolygott... Mondom, ha ideadják egy ezresért, akkor megvesszük... Erre csak 700-at kértek érte, ennyiért6 meg sem varrják... Tanítani is lehet benne a meleg szeptemberi napokon majd.

Üdv, további szép vasárnapot!

2010. júl. 30. 16:36
Hahóóóóóóóóóóóó...hol vagytok?????????
2010. júl. 30. 07:50

Jó reggelt!

Eladtam az elliptikust..egyik szemem sír,a másik nevet.Nagyon sajnálom,de a pénz most még annál is jobban jött!

érdekes volt a találkozás a volt osztálytársammal,ráadásul ő azok közé tartozik akivel a 8.osztály befejezése óta nem találkoztam...ennek épp 30 éve...:-O

Némi nosztalgiázás után megbeszéltük hogy össze kellene hozni egy osztályalálkozót,még sosem volt amióta kijártuk a sulit,ráadásul nem is volna olyan nehéz összeszedni a bandát mert az ismerőskereső oldalon ott az osztályunk kb.2/3 része,a többieket meg csak megtalálnánk valahogy...annyira felizgatott a lehetősége annak hogy találkozhatunk a régiekkel hogy éjjel 1/2 2 után tudtam csak elaludni...:-))

Apropó ismerőskereső....

Ancsa-ha gondolod kukkants fel oda ahol a régi helyünk után megtaláltuk egymást,bejelöltelek---:-)

Nos..megyek teszek-veszek,aztán varrok..

ja azt meg nem is mondtam hogy úgy néz ki mehetek egy hastáncfesztiválra a ruháimmal szeptemberben....egy kedves hatáncoktató csajszi ajánlotta fel,akivel szintén "azon az oldalon"ismerkedtünk meg,személyesen még nem találkoztunk,de hihetetlenül rendes,heti levelezésben vagyunk és reklámozzuk egymást egymás honlapjain...

Tényleg megyek!

Legyen szép napotok!

2010. júl. 29. 18:58

Sziasztok!

Icu, örülök, hogy beindul az üzlet! Lehet, hogy akkor lesznek időszaokok, amikor majd ránk sem hederítesz, csak varrsz, varrsz... én is nagyon szeretek, de sajnos nem jutok oda... Találok újabbnál újabb hobbikat... Glettelés, szobafestés, újabban gyümölcsösgondoozás... Eddig az öregek feladata volt, de át kell venni lassan, vagy eladni... De tudjuk, hogy rosszul esne nekik, így, míg ők élnek, marad a gyümölcsös, mi meg visszük a vele járó örömöket és terheket is... Holnap megint megyünk füvet nyírni ezzel sajnos nem az én, hanem a lányok zsírja ég már, ők nagyon szeretik nyírni, azaz sokkal inkább mint a hullott gyümölcsöket összegyűjteni. Aztán végre levisszük az öregeket is, mire kész lesz a nyírás,m meg összeszedjük a gyümölcsöket, addigra megfőzöm a bográcsban a babot csülökkel, kolbásszal, stb... Valamilyen salátát is rittyentek mellé, és szép ebédet rendezünk... Szóval ez a holnapi program... Most viszont annak szerettem volna utána nézni, hogy milyen arányban kell keverni a betonhoz a cementet a sóderral, mert kellene egy pár liternyi beton nekem most...

Kívánjatok jó munkát...

Melinda, nem irigyellek, hogy most nyáron is ennyit dolgozol... Én most teljesen kikapcsoltam az iskolai dolgokból, nem is annyira várom a nyaralást, mert ha onnan visszatérek, akkor egyenesen az iskolába vezet az út, és jövő júliusig nem igen lehet leállni... De most naggggyon jóóóó... Habár szeretek ott, és a a munkámat is, a tanulókat is szeretem, de nagyon jólesik a kikapcsolódás. És nagyon jól fog esni nemsokára a nyaralás is, aholo nem találnak rám a mindfenféle hobbijaima, sajnos még a verrás sem...

Üdv, szép napokat!

2010. júl. 29. 08:14

És a lényeg....úgy tűnik megvan az első megrendelésem a hastáncos ruhákkal kapcsolatban!A honlapomat találta meg a leányzó,így vette fel velem a kapcsolatot!

Nagyon örülök,talán beindul végre!!!

És jönnek ma megnézni az elliptikust,egy általános iskolai osztálytársam keresett meg hogy érdekelné a feleségét...remélem sikerül megegyeznünk!

Szép napot Nektek!

U.I.

Maci-nem sikerül???

2010. júl. 29. 08:11

Liluka-vannak itt fórumok erről a porról-keress rá,sokat írtak erről a lányok,egy időben olvasgattam!

(Én naív vagyok,hiszem hogy nem reklám....:-) )

2010. júl. 29. 08:09

Jó reggelt!

Ancsa-örülök hogy jól éreztétek magatokat a lagziban!:-))

Sipu-hogy érted ezt hogy "nem publikussá tenni"?Szó szerint-bár szerintem ezt tudod..:-),vagy átvitt értelemben.Ez utóbbi esetben nem tudom sajnos a választ,én is hurcolom a lekifurdalást sokáig ha olyat eszem amit nem kellene,de úgymond feltaláltam a spanyol viaszt...kanálban a mélyedést...stb.stb.-de mivel nem beszélünk a ...tudod miről...így csak ajánlom a naplóm utolsó néhány bejegyzését...;-)

2010. júl. 28. 14:17
PUSSZ!
majd talán később... de én is jókedvű vagyok, és boldog :))
ha hosszabbat akarok elszáll. :(
nem tudok írni
2010. júl. 28. 12:45

Sziasztok!

jelentem és itt voltam tegnap,teleírtam Nektek mindenféle "okossággal" :-)) az oldalt,és elszállt az egész,most ott kóvályog valahol valami virtuális ködben.

Ma meg nem volt se netünk,se tv-nk egészen eddig,már jelentkeztek az elvonási tünetek,de az Zzurram megoldotta,felhívta a szolgáltatót és csodák csodája-tényleg az!!!-1/2 órán belül helyreállt a rendszer!

Újra leírom majd a tegnapi,de most mennem kell hajat mosni mert kiugrunk a piacra meg anyuhoz,elöljáróban annyit hogy van egy kis pozitív fejlemény a dolgaimat illetően!

Most tényleg sietnem kell,de délután jövök!

Sipu-nálunk rosszabb idő van mint tegnap!Fúúúúúj a szél a fejem meg fááááj tőle...De a kedvem jóóóóó!!!

Puszi mindannyiotoknak!

I.

2010. júl. 28. 06:45

szia Ancsa!

én is próbálgattam nagymintás ruhákat... már az esküvőre természetesen... nálunk "nagy divat" angol turkálóból vásárolni :)

Angliából érkeznek a márkás cuccok, és te hozzájuthatsz 2-3ezer forintért ;) és szerencsére a nempilicka lányok is találhatnak ott magukra valót :)

kis túlzással, szinte minden cuccom ilyen helyekről van :D

azok a ruhák, amiben esküvőkre jártam, mind fekete... most szeretnék egy nem feketét :) ...

de az említett nagymintásokban nem néztem ki túl jól...

lehet, hogy most is az lesz a vége...

hát, megértem, hogy nem tudtál ellenállni a rétesnek :)

sajnos 1-2 napja nagyon sokat eszem ch-t... le kell állnom, mert rossz vége lesz :(

Nyanyó?

Melinda?

Maci??

merre vagytok? :)

tessék jönni és írni ;)

ma már jobb idő lesz, a kedvem is jobb :D

928. sipumsipum (válaszként erre: 930. - Liluka9)
2010. júl. 28. 06:39

szia.. szerintem ez félrement :)

(vagy reklám?)

2010. júl. 27. 21:11

Sziasztok!

Sipu, nekem a lagzira a ruhám nem sikerült valami jól, meg ugye több is vagyok,mint tavaly, így a képeken egyenesen rosszul nézek ki... estére konfekcióba öltöztem, az még elment. Tavaly kaptam az anyagot anyóséktól, eleve nem tetszett, nem szeretem a nagymintás holmikat, erre még a varrónőm 3 számmal nagyobbra szabta a mostani méretemnél is... Szóval nem mondhatom, hogy elégedett volnék.

A lagzi előtti napon elhívtak segíteni rétest szeletelni, amikor ugye gyümölcsnapom lett volna... Mondanom sem kell, nem görcsöltem az evés témán, simán megettem nagyon sok rétesvéget... Házi rétes, gyúrt tésztából... És ez így ment a lagzi napján is, meg a másnapján is (mivel megpakoltak minket maradékkal), csak a rétesen kívül mást is ettem... Tegnap névnap. De ma gyümölcsnap volt, nehéz. De talán túl vagyok rajta, és jó lenne reggel mérlegre állni. Ha eszembe jutna. Délelőtt apóssal vegyészkedünk, korán kell kelnem.

Jó hír, hogy a gyümölcsösben kezd érni a körte, így gondolom, hogy lesz mindig körte és alma az asztalon a következő hetekben. Szilvát is lehet már szedegetni.

Jövő szombaton indulunk a tengerre, addig nagyon sok dóg van a ház körül, amit el akarok végezni. Meg kedden a mamát viszem mammográfiára, hihetetlen, de nagyon gyorsan sorbavették. Mert azt mondta a doki néni, hogy hónapokról is lehet szó...

Liluka,a PYG porról nem tudom, hogy mi az...

Nálunk is lehűlt az idő, most kellemesen hűvös van. Nem mondhatni hogy fázunk, csak most pléddel takarózunk éjszaka, nem lepedővel, vagy anélkül, mint a múlt héten. Azt nem néztem, hogy hány fok van odakinn, de most este a kertben is nagyon jólesett a munka.

További szép napokat!

2010. júl. 26. 08:29

Te jó ég!!

SIPU-ne haragudj!Véletlenül nem olvastam át mielőtt elküldtem az irományomat és kisbetűvel írtam a neved!!

Az az igazság hogynem jó a "nagybetűvelakarokírni"-billentyű és rendszeres kicsivel ír akkor is ha naggyal akarok ezért kivétel nélkül kicsivel ír!

Szóval bocsi!

2010. júl. 26. 08:27

Jó reggelt!

sipu-ne mááááár....ne hagyj itt bennünket még csak ideiglenesen se!!

Inkább fogadjuk meg,hogy ezen a héten nem beszélünk kajáról...minden másról lehet,de kajáról nem!

Mert hogy én is itt vagyok ám naponta többször is és nagyon vacak lenne ha nem tudnék szólni senkihez!!!

Szóval?Legyen ez egy fekete-fehér-igen-nem játék-féle!!:-))...kaja=nem!

Akkor kezdem:

a hétvégét már pénteken elkezdtük,Nagykovácsiba kirándultunk délután,ugyanis anyuban megérett a gondolat hogy szeretne egy kiskutyát én meg hipp-hopp kerestem egy tacsi-bébit a neten,érte mentünk.

7 hetes,sárga kislány,egy tünemény...igaz a kezdeti nehézségek azért bejátszanak,éjszakai nyü-nyü-nyűűűűű,meg ide pisil-oda k..il,de idő kell ahhoz hogy megtanulja a rendet és levinni sem szabad amíg az összes oltását nem kapta meg!

Úgyhogy Lizi-ezt a nevet adtuk neki-jegyében telt a hétvég!

Remélem anyu nem adja fel,mielőtt szobatiszta lenne a kisasszony!

Szép napot mindenkinek!

2010. júl. 26. 07:21

sziasztok!

ahogy most kinézek az ablakon arra gondolok, hogy bárcsak kánikula lenne már most!!! mint egy hete...

mi az, hogy 15fok van????? TIZENÖT??

és ha hihetünk az időjárás-előrejelzésnek, akkor csak 19 fok lesz ma...

ennek megfelelően busszal fogok bemenni... nincs sok kedvem az áztató esőben, hidegben bringázni...

ráadásul mától 9re kell járnom - megint

úgyhogy elég nehezen indult a reggel...

hétvégén itt volt öcsém és a barátnője - sütöttem, főztem...

ennek megfelelően a szétválasztós étkezésnek annyi volt...

próbltam ügyxelni az adagokra, de ez sem sikerült túlzottan megoldani...

a naplót továbbra is vezetem, amíg bele nem kattanok...

a napokban gondolkodtam el azon, hogy vajon normális-e, hogy ennyire uralja az életemet az evés?...

már azon is gondolkodtam, hogy nem jövök ide egy ideig... hogy nem foglalkozom annyit ezzel az egésszel...

de hiányoznátok :)

szóval nemtom mi legyen...

szinte minden reggelemet itt kezdem...

majd lesz vhogy..

puszi

R.

2010. júl. 23. 08:06
Elnézést a sok helyesírási hibáért...kissé figyelmetlen vagyok ma reggel..:-)
2010. júl. 23. 08:05
tegnapi vendégünk ajánlata kb.az volt amire zamítottunk...nyugdíjelőtakarékosság+biztosítás,egyénre szabott éves díjfizetés,garantált kifizetés,mindezt 20-30 évre lekötve+munkalehetőség,ami megjegyezem esetleg még vonzott is volna,de elsődleges feltétele az,hogy megkösd nálunk a szóban forgó nembiztostásnyugdíjelőtakarékosságot:kb.250.000Ft-aug.1.-ig.szóval a kör ezennel bezárult...ja..és mivel mindkettőnknek jó volna így természetesen duplázódik az összeg..hhhhahhaa...:-))
2010. júl. 23. 08:01

Sziasztok!

Sipu-azt természetetsen elmondtam a gyerekeknek hogy ha vágunk,netalán,esetleg meg miegymás...szigorúan dec-jan-febr.jöhet szóba,időjárástól és pénzől függően.Más évszakban szóba sem jöhet az ilyesmi.

Tegnap viszonylag rendes voltam..azért írom hogy viszonylag,mert vacsira fehérje gyanánt szalámit ettem paradicsommal és aludt tejjel.Nem kellett volna. A mérleget ma reggel majdnem bevágtam a sarokba,pedig nem vagyok egy agresszív típus...

2010. júl. 23. 07:47

sziasztok!

böcsülettel vezetem a naplóm..

közben egy másik topikban azt javasolja vki, hogy akár 2 óránként is lehet enni 2öklömnyi adagot..

nekem nagyon nagynak tűnik a két öklöm együtt :D

eddig úgy 1 öklömnyit ettem...

pl a virsli mennyisége 1 öklömnyi - saláta dögivel... dehát a saláta nem "tömít", aki mást mond, hazudik :)

rettegek attól, hogyha 2 óránként ennyit eszem, hízni fogok...

ez már tuti beteges :(

vannak kilengések... tegnap pl egy túrórudi áldozatává váltam :D

de igyekszem

arra is nagyon jó ez a napló, hogy egyrészt nyomon lehet követni, mit eszik az ember, másrészt pedig ha vmit csak úgy bekapnék, hát rögtön eszembe jut, hogy na ezt akkor be kell írnom... és 2szer is meggondolom, hogy megegyem-e :D

(a túrórudi erősebb volt... :D)

csak az a "baj", hogy ezzel a módzserrel elég lassan fog menni a fogyás...

a sógornő-jelöltem úgy fogyott le 3 hónap alatt közel 10kg-t, hogy 1 óra után nem eszik ch-t, meg szoptatja is még a picit... és ő mondta, hogy az első két hónapban nem történt semmi... aztán szépen elkezdett csökkenni a súlya...

hát én nem vagyok "türelmes" az a legnagyobb baj.. :(

bár az is igaz, hogy ő a terhesség alatt is, meg utána is "szemtelenül" zabált...

és a zabálásból leállni mindig látványosabb...

én meg madáradagokat eszem, és a testem valószínüleg raktároz... remek...

Schy,

én is nehezen viselem a meleget, de visszasírjuk mi még ezt ;) amikor télen befagy a popink :D

azért vigyázz a klímával... tudod, hogy csak 5 fok különbségnek "illene" lennie a kinti meg a benti hőfokok között...

de nem akarok okoskodni...

csak én "félek" a klímától, mert egyzser istenesen felfáztam tőkle, meg m,eg szokott "fázni" a forgóm... na az nagyon gáz, amikor az ember csontjai fáznak... pedig van szigetelés elég ;)

Nyanyó,

azért nyáron disznót vágni mindig neccesebb :) akkor jó gyorsan kell doglozni :D

de a friss malachúsi nagyon jó :) nyami :P

még nem olvastam az energialétráról, da lassan megteszem ;)

megyek, rendbevágom a vendégszobát, mert öcsém és a nője jönek hétvégézni hozzánk

legyen szép a napotok!

kitartás! holnap itt a hidegfront :D

❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook