Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül fórum

Fogyjunk együtt :) módszertől függetlenül (beszélgetés)

❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
2119. Luciferia
2013. szept. 27. 22:29

Köszi a tanácsot Katagi! Legközelebb előre gondolkodom, és betárazok majd update tésztából, hogy legyen itthon mindig. Vettem egy-két hónapja 2 csomaggal, de elkopott :P A főzelék se rossz ötlet, csak a hüvelyesekben relatíve sok a ch. Tudom, hogy grillezett hús salátával lenne a legoptimálisabb, de egyiket se szeretem :(

Most fejeztem be Norbi duci tornáját. Egész délután csak netezgettem, cikkeket olvastam itt, és tök bűntudatom volt. Aztán megelégeltem és nekiálltam tornázni. Ez a duci torna nagyon jó, nem nehéz, még a nálam ducibbak is meg tudják csinálni megállás nélkül, olyan táncolós, tingli-tanglis. És Norbi végig mosolyog meg viccelődik, teljesen feltöltött pozitív energiával, tök jókedvűen mozogtam én is. 40 perc az egész, de úgy elröppen, hogy észre se veszitek :)

Úgyhogy most nagyon jól érzem magam, mert megcsináltam! Nincs bűntudat!! :))))

Nekem a következő fogadalmam, hogy karácsonyig nem eszek csokit. Persze az update kakaós csiga, meg túrós-barackos papucs, túró rudi stb jöhet, hiszen az update. Na de semmi Milka és társai :)

Egy hónap múlva, azaz október 27-én már 85 kg szeretnék lenni. 8 kilót kell fogynom addig. Úgy érzem, hogy menni fog :)

Annyira boldog vagyok mindig tornázás után. Furcsa, hogy mégis milyen ritkán csinálom. A nagy kajálások után meg mindig elefántméretű bűntudatom van, és totál rossz kedvem lesz, mégis megteszem. Érdekes a "duci agy".

De most ugyanazt az elszántságot érzem, mint nemrég, mikor lement az az 5,5 kiló. Meg fogom csinálni!

Katagi, elég szigorú a diétád, mármint nem egy paprikáscsirke nokedlivel :) Nem semmi a kitartásod, minden tiszteletem a tiéd :D

Jó éjt mindenkinek :)

2118. Katagi
2013. szept. 27. 21:06

Vegyes napom volt. Kaja szempontjabol talan jo vagyok. Reggel ket szelet wasa kenyer pulykasonka, sok zolddel. Ebed zoldsegleves brokkolibol, zoldbabbol, gombabol, karfiolbol. Vacsira a maradek. Tizorai es uzsi cerbona szelet. Ja es volt egy par virsli. A gepemet ujra kell telepiteni. Nekem az az irodam ugyhogy most gondban vagyok.

Luceferia: meg fozeleket is csinalhatsz sajet magaval suritve vagy nem buzaliszttel, illetve teljes kiorlesuvel. Vagy teljes kiorlesu teszta paradicslmszosszal. Rakott zoldsegek barna rizzsel vagy zabpehellyel. A krumpli sem veszelyes ha fozod es nem kiloszamra eszed.

2117. Luciferia
2013. szept. 27. 17:19

Sziasztok.

A rosszkedvem töretlen, de egész jó napot tudhatok magam mögött.

Reggel lemértem magam mégis, mert úgy éreztem, hogy "újra kell kezdeni" ezt a diétát. 93 kg vagyok, hát nem úsztam meg a büntetést valóban.

A mai menüm: reggel egy fél szelet dobostorta (jól indul :), mellé a maradék kakaó, mert a macskusznak nem jött be. Ebéd lecsó volt, de nem lett valami finom, úgyhogy két részletben ettem meg. Most egy virslis croissant és egy sajtos pogi (update) volt a vacsim, ha éhes leszek, van még lecsó, de már kezd a fülemen kijönni. Nem nagyon tudom, hogy mit főzhetnék, ami nem hízlal annyira.

Innivalóm mára egy 2 literes cukormentes energiaital az egészség jegyében... Ja, délelőtt ittam 3 cl Fütyülős mézes áfonyapálinkát. Munkahelyi "kötelesség" sajna :)

Holnap nehéz napom lesz kaja szempontjából, mert reggel 9-től hajnalig fogok dolgozni, gőzöm sincs, hogy mi legyen a menü. Alkoholizálás biztos lesz sajna, mert ha meghívnak valamire, azt el kell fogadni, és ha light colát merek kérni vagy ásványvizet, ott helyben lincselnek meg :( Vasárnap meg zárva az update bolt, ááá...

Tudnátok mondani valami egyszerűen elkészíthető kaját, ami kcal és ch szegény? Hús és saláta kizárva :(

2013. szept. 27. 07:23

Sziasztok!

Helena- a profilváltásomnak igen egyszerű a magyarázata...évek óta tag vagyok itt Hoxánál, természetesen fogyási szándékkal, nagy elhatározással jöttem ide, ill. most jut eszembe, hogy az alapcsapat előtte egy másik női oldalon volt, de azt átalakították és képtelenség volt bejutni a topicba, így találtunk rá Hoxára és itt is maradtunk...nos, a lényeg az, hogy a fogyásból sok-sok év alatt semmi nem lett, a naplómban már több száz bejegyzésem volt különböző kudarcokkal, nyafogásokkal, sőt ennél sokkal rosszabb dolgokkal is, idő közben elveszített családtagjaim miatti kesergésekkel....de fogyás sehol...úgy éreztem, ebből elég, nem untatok senkit a hülyeségemmel, így egy gyenge, de elszánt pillanatomban töröltettem a tagságomat azzal a már akkor is tudott szándékkal, hogy egyszer visszajövök! 3 napig bírtam, aztán ismét regisztráltam...ennyi a történet...

Luciferia- az üdítőkkel érdemes óvatosnak lenni, bár látom most nem csinálsz vele léböjtöt... én annak idején az első gyerekem születése után jártam meg, a védőnő tanácsára ittam literszám, hogy legyen bőségesen tejem, a férjem nagykerből hordta haza kartonszám, aminek az lett a vége, hogy híztam egy csomót, a tejem viszont elapadt abban a pillanatban, a fiam betöltötte a 3. hónapot. (érdekes, hogy ez a lánykámnál is épp így volt...) Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy az üdítőtől szűnt meg a tejtermelés, de az biztos, hogy nagy mértékben hozzásegített a hízáshoz, még most is azokat a kilókat nyögöm.

Én ha csak tehetem, kerülöm a gyümölcsöt, engem kifejezettem hízlal, nekem a 90 napos alatt sem jöttek be a gyümölcsnapok, más látványosan fogyott a gyüminap után, nekem másnap mindig többet mutatott a mérleg...a ch-tól meg rosszul leszek, de ez egy másik történet! :-)

Szóval csak megerősíteni tudom, hogy óvatosan a gyümölcsökkel, igen magas a ch tartalmuk!

Kitartás999- én nem csináltam még léböjtöt, de azt mondják, évszakonként egy-egy néhány napos tisztítókúra hasznos! És ami ellent mond annak, amit a gyümölcsökről az előbb írtam, az őszi tisztítókúrákhoz kifejezetten ajánlják a szőlőt, persze akkor, ha az emésztést nem gyorsítja fel annyira, hogy az már kellemetlenséget okozna..:-)

Szép és sikeres napot mindenkinek!

2013. szept. 26. 21:57

Koszonom szepen a hozzaszolasokat! :)

En azert kezdtem el ezt a tisztitokurat, mert mar "elegem lett magambol" az evesi rohamaimbol, attol hogy nem tudom mit csinaljak, bunoztem, akkor meg buntudatom lett, rossz kedv, es jottek a gondolatok: " már ugy is mindegy" meg " 1x nem art meg"- csak az baj, hogy utobbi idobent tul sokszor hangoztak el ezek a kijelentesek... Remelem, hogy ez a kura segit ujra ratalalni onmagamra, kicsit helyre rakja bennem a dolgokat.

Nalam utobbi idoben sokszor elofordult, hogy nem is voltam annyira ehes, de ettem, hogy ne maradjon ki az etkezes, es aztan meg sokkal tobbet ettem, mint amennyit szabadott volna, egyszeruen nem tudtam abbahagyni...tapasztaltatok ti is mar ilyet? :/

2114. helena66
2013. szept. 26. 21:38
Igen, én is próbálkoztam, még a juharszirupot is végig csináltam, a harmadik nap után már nem akartam rágni, éhes se voltam. Azután egy darabig még diétáztam,azután sajnos visszaestem. akkoriban azért csináltam, mert gyűrtem a 90 napos és nem mentek a kilók, valahol azt olvastam, fogyózás előtt hasznos a tisztító kúra. tényleg sokkal erősebb lettem utána.
2113. Luciferia
2013. szept. 26. 20:56

Én léböjtkúráztam pár hónapja. 5 napig csak paradicsomlét, és különböző gyümölcsleveket fogyasztottam. Az elején 100%-os Cappyt, Siót, később váltottam Light Sióra, mert akkor tudtam meg, hogy a gyümölcscukor hízlal. Egy falatot nem ettem azidő alatt. 2,5 kilót fogytam akkor, de utána megettem egy hűtőt, szóval szerintem nem érdemes. Bár azt mondják, hogy a fogyókúra kezdete előtt érdemes beiktatni 1-2 napos tisztítókúrát. Úgy még nem csináltam, úgyhogy nem tudom :)

Én tojásos lecsót csináltam végül (a változatosság kedvéért), de nem lett valami finom. Ja meg ittam 2 dl kakaós tejet. Akartam venni a macskámnak tejet, de fél literes kiszerelésben nem találtam, az 1 liter meg sok lett volna, mert én szökőévente egyszer iszok tejet. Úgyhogy vettem neki ezt a kakaót, de naná, hogy megdézsmáltam... :) Kb 18g ch volt a 2 dl, annyi belefér.

Nincs kedvem kimozdulni, úgyhogy valószínűleg haspréseket fogok csinálni. A múltkor szétszedtem a "hasazógépet", mert egy idő után nagyon könnyen ment a mutatvány, és abban a hitben voltam, hogy biztos rosszul csinálom, azért. Szerelhetem össze :)

2013. szept. 26. 20:19

Ti szoktatok tartani par napos lebojkurat? )viz, tea, zoldsegleves)

Mi a velemenyetek, illetve tapasztalataitok ezzel a kuraval kapcsolatban?

2111. helena66
2013. szept. 26. 19:51
Először is nagyon örülök neked Rosella, bár nem értem mire jó a profilváltás. Szép estét mindenkinek, eddig jó vagyok evésben, mozgás ma a fürdőszobai takarítás volt, jó sok vegyszergőzzel. Most fejeztem be, az orrom facsarodik, köhögök. A kezeim pedig olyanokká lettek, mintha téglagyári munkás lennék, legközelebb maszkban és gumikesztyűben fogom végezni ezt a munkát. Veszik is holnap maszkot, kesztyű az van, szép lila. csak hát utálom, nem nagyon szeretek benne dolgozni. A fejem még fájdogál. Sajnos már többször előfordult, hogy akár egy hétig is tartott. Nagyon rossz. most minden egyszerre jött, nem ittam aznap eleget mikor kezdődött, a munkahelyi napom erős volt, jött a front és közben a mensesem. Hát ennyi. És a hab tortán,hogy szombaton 24 órázok. Tehát a hétvégén is igen jól kipihenem magamat. Mindenben zavar és egyre rosszabbul viselem a fájdalmat. A gyógyszerektől pedig sz.r a gyomrom. Amúgy jól vagyok, mert négyes lett a fiam matek dogája, nagyon jónak számít ez nála.
2110. Katagi
2013. szept. 26. 15:34

Az en napom amilyen jol indult,olyan pocsekul folytatodik. A szgepem elszallt, nem is sikerilt eletre kelteni... most is telrol irok, bocsi azvekezetek miatt. Koszi a gratulaciot. Mivel itthonrol dolgozom, van amikor tudok reggelbtornazni. Jol is esik. Csak ma duhomben ket kocka csokit befaltam.

A gyumolcsot epp most olvastam, hogy delutan nem kellene. Marad a "kecsketap".

2109. Luciferia
2013. szept. 26. 14:46

Én ma elég kedvetlen vagyok, nem úgy alakult a délelőttöm, ahogy terveztem.

Tegnap totálisan megszegtem a diétát, úgyhogy ma igyekeztem nem félrekajálni. Reggelire egy túrós-barackos papucsot, és egy virslis croissant-t ettem. Most egy vega pizzát, meg egy vaníliás pudingot. Minden update!

Nem nagyon akarok ma már enni, de estére úgyis éhes leszek, lehet veszek tojást vagy nem tudom... majd meglátom.

Katagi - de, húzós árban van az update :) Ha megtehetem, akkor ott vásárolok, ha nem akkor meg... hát az necces na :) Akkor eszek tojást, lecsót, ilyeneket. Ma pozitív élmény ért, pont akkor jött egy vásárló, amikor én mentem. Szegény nő vagy kétszer akkora volt mint én, lihegett is nagyon. De jó volt látni, hogy tenni akar azért, hogy ne legyen túlsúlyos. Meg hát nőből vagyok én is, azt is jó volt látni, hogy van nálam kövérebb is... :D Amúgy is kivénhedt csatakancák járnak oda, kilónyi sminkben, magassarkúban tipegve, tökéletes frizurával, szóval frissen összerakva. Ha vékony lennék, akkor se tudnék olyan jól kinézni mint ők fiatalabb verzióban, mert a jelenlegi anyagi helyzetem nem engedné, szóval jó volt látni egy "normális" embert is :D Sajna az update egy divat is.

Mindenesetre gratulálok a kitartásodhoz Katagi, én az ilyen salátás trutyikat képtelen vagyok megenni, inkább nem eszek semmit :) A gyümölcsökkel vigyázz, mert sok bennük a ch. A gyümölcscukrot állítólag azonnal elraktározza a szervezet... :S

A mai innivalóm a szokásos cukormentes üdi és energiaital volt.

A mérlegre nem álltam rá, mert úgy érzem, hogy a bűnözéseket nem tudom megúszni bűnhődés nélkül, és nem akartam, hogy még ez is elvegye a kedvem. Majd hétfőn lemérem magam.

Mozogni abszolút nincs kedvem, de megpróbálok alkotni valamit.

Ne haragudjatok, ha lehangoltalak titeket. Sajna vannak sz** napok is. Legközelebb vidámabb leszek :)

2013. szept. 26. 10:59

Sziasztok!

Helena! Remélem jobban vagy! Én is rögtön az időjárásra gondoltam...legalább is engem nagyon megviselnek ezek a majdnem hogy szélsőséges napi változások, főleg az évek múlásával...szóval remélem már jól vagy! :-) (Felfedem magam...régen "nyanyóca" voltam ...:-)

Katagi-ez igen! Gratula a reggeli tornához! Nekem ilyesmihez még nincs se lelki, se fizikai erőm...:-/

Tegnap (is) megszegtem egy kissé az életmód váltásomat, a kaja ugyan rendben volt, de a pezsgő...na az már nem!!! De vége az idei név és szülinap dömpingnek, nekünk az ápr.-május és az aug,-szept. ilyen, ekkor gyűlik össze a legtöbb és mind a gyerekeimé,(+ az én névnapom) de legközelebbi ilyen eszős-ivós alkalom a karácsony lesz, addig semmi okom megszegni a diétát! Remélem, tudom tartani!

2107. Katagi
2013. szept. 26. 08:21

Jó reggelt! A mai napom 30 perc tornával indult, sőt előtte 20 perc gyaloglás:bolt meg vissza. Reggeli 2 kis szelet rozskenyér, csmell sonka, paprika, póréhagyma, salátalevél, 4 dl tea. Ebédre hal lesz párolt zöldséggel.

Helena! Remélem, mára enyhült a fejfájásod! Nem irigylem azokat, akik érzékenyek az időjárásra (ha ez az volt). Én is az vagyok, de csak a meleg frontra, akkor is inkább szétesett vagyok, nem tudok koncentrálni. Kellemes fogyós napot mindenkinek!

2106. helena66
2013. szept. 25. 21:47
Szép estét mindenkinek, mai menüm mogyorókrémes fekete kenyér, körte, tavaszi felvágott, paradicsom, sült csirke mell, mogyoró, kamilla tea és kb. 4db. kávé. Ez nem valami egészséges napi menü. Így szépen sorba egész nap a kávé elosztva. Délután a fejem nagyon nagyon megfájdult. Vettem be bogyókat, de most sem az igazi. A szemgolyóim is fájnak. Pedig a mai mozgásadag fürdőszoba súrolás lett volna. Na ez elmaradt.Remélem reggelre kialszom a fájdalmat.
2105. Katagi
2013. szept. 25. 18:03

Me reggelire almás zabkását ettem (1,5 %-os tej), tízórai és uzsi 1-1 körte, ebéd tonhalas saláta (saláta, uborka, paradicsom, póréhagyma). Vacsorára joghurtot tervezek.

Nem húzós árban az update kaja? Kíváncsi vagyok a tapasztalataidra. Néha szoktam venni, ha más nincs a közelben.Tényleg finom.

2104. Luciferia
2013. szept. 25. 11:53

Jajj de jó, hogy ennyien lettünk! :))))

Én reggel bőségesen bevásároltam az update boltban. A mai menüm: reggelire ettem egy virslis croissant-t, meg egy sajtos rudat tojásos salátával. Aztán betoltam egy tejszínhabos, vaníliás csokikrémet is. Pukkadásig vagyok :D Mára van még egy krémtúróm és egy barackos joghurtom. Minden update! Majd kiszámolom, de ez kb 100g szénhidrát lehet.

Az innivalóm cukormentes meggy üdítő, és szintén cukormentes energiaital :)

Azért vettem ennyi nasit, mert ma reggel 9-től este 10-ig a munkahelyen vagyok, és itt inkább unalomból eszek. És ha már eszek, legalább cukormenteset... :)

Na megyek ablakot pucolni :D

2103. Katagi
2013. szept. 25. 11:43
Sziasztok! Helenatól értesültem a csoportról, arról, hogy mindenki fogyózik a saját elve szerint, és megosztja a tapasztalatát, érzéseit, kérdezget. Jómagam 158 cm-hez 68 kg vagyok és 47 éves. Ez utóbbi megnehezíti a fogyást... Próbáltam a 90 napost, a Dukánt, de a lemondás egy-egy ételről nem megy, és nem az édességre gondolok, hanem a gyüm-zöldség, tejtermékek. A szénhidrátró le tudok mondani, illetve reggel teljes kiörlésű kenyér vagy zabkorpa formájában fogyasztom. Remélem, olvasgatva titeket sikerül egy kicsit tovább folytatnom a diétát.
2013. szept. 25. 10:45

Sziasztok!

Tegnapom egy kis krumplifőzelékes bűnözéstől eltekintve jól sikerült! Nem kellett volna....főleg azért bosszant, mert egész nap jól bírtam, erre este bekever a főzelék....:-/

Ma sütés-főzés, mert igazából ma 20 éves a fiam, szombaton meglepi buli volt, ma igazi, családias ünneplés, négyesben....

2013. szept. 25. 09:38

Sziasztok!

én uj forumozo lennek, olvasgattam a hozzaszolasaitokat, es sok energiat adott!

A fogyokurat mar regota csinalom, de valahogy par kilo minusz utan leall, pedig semmit sem csinalok maskepp, ugyanugy folytatom. az egesz nyaram azzal telt, hogy reggel 8km-t futottam, este 40 perc torna. es 163 centimhez 74 kilo vagyok, egész nyaron ez ment, es annyira tanacstalan vagyok. Orvosnal is voltam, nincs-e valami egeszsegugyi problemam, de a kivizsgalasok utan el lettem "rendezve" annyival, hogy nincs semmilyen egeszsegugyi problemam, ami a fogyokuram sikeresseget meggatolna.

Hat msot itt vagyok, es bizom benne, hogy talalok egy "sorstarsra" aki mar rajott ennek a problemanak az orvoslasara, illetve azon dolgozik.

2100. Luciferia
2013. szept. 24. 23:15
Ügyes vagy Helena!! :) én most végeztem a lépcsőzéssel, csak 7,25 perc volt a 3x3 emelet, de le is izzadtam. Fujtatok mint egy rinocérosz :)))) Na de lesz ez még jobb is!
2099. helena66
2013. szept. 24. 22:39

Sziasztok, ma egészen jól ment a kaja, de sajna megettem egy reggeli gyerek maradék délutánra kimeredt vajas kenyér szelet felét, mire észbe kaptam mit tettem. A többit kidobtam, de nem éreztem lelkiismeret furdalást, azt viszont igen naugyeténylegstresszevő vagyok. Munka utáni fáradtság, fejfájás, nyomi nap után a kajavigasz.Na ezt kell átírni itt belül az agyamban. Enni csak éhség esetén, normálisat. Azután elmentem tornázni, befizetett órára,ahol komplettálódott a fejfájásom. Vajon miért fáj gyakran. Azt olvastam minap,hogy az elhízás oka lehet a kialvatlanság és számos egyéb bajt is okoz a szervezetek az alváshiány. Napi 7-8 óra alvásra van szükség. Mikor? Este lefekvéskor beállítom a telefont,aki kijezlzi a tervezett ébredésig hátra levő időt általában 5,5-6,5 óra időtartam között van. A jövő hét programja ez lesz, napi alvás min. hét óra. Kicsit jobban kell szervezni a napjaimat. A jövő hétig kitalálom hogyan lehet. Ja és tegnap sütöttem reform gluténmentes csokis-meggyes sütit. Egészen jó lett. Nem ettem belőle tegnap, de ma megkóstoltam és tényleg csak kóstolás volt. Minden reggel mérem a súlyom, nekem bejön, mert tudom ma is figyelni kell, mert még nem vagyok az egészséges súlyomnál.Szóval nekem ez bejön, nem dühít, nem kedvetlenít, motivál.Nahh még nem eléggé....

Ma végre megvolt a hasizom is. Kitartás mindenkinek!

2098. Luciferia
2013. szept. 24. 22:27

Április 9 azért még messze van, de a heti fél kiló fogyás igazán nem megerőltető, és ez jó :)

Nekem ma megint sikerült bűnöznöm wááá :D A tojásos tésztán kívül ettem még egy kis dobozos Jogobella Lightot. Bűnözés egy cukros energiaital volt (ez a gyengém), egy citromos sör, meg 6 cl Bailey's. Hát evvvvan. Ja meg egy fél csomag sós mogyi.

Lesz ez még így se, nem fogom fel "bukásnak", főleg hogy régebben kb 3x ennyit ettem egy nap :)

Otthon még vár a lépcsőzés, más programot is el tudnék képzelni így este 11 felé, de aki délelőtt nem csinálta meg, az így járt :P

Szép estét mindenkinek!

2097. b14860a2c4 (válaszként erre: 2096. - Luciferia)
2013. szept. 24. 13:33

:D

Legalább 15 kg-ot szeretnék fogyni! A kalóriabázis szerint ezt ápr. 9.-ig heti 1/2 kg-os fogyással elérhetem! A heti 1/2 kg nem sok...ennél csak több lehet! :-)

2096. Luciferia
2013. szept. 24. 13:03
Azt, hogy jó hogy itt vagy, nem kérdésnek szántam Rosella :DDDDD képzelj oda sok-sok felkiáltójelet :)
2095. Luciferia
2013. szept. 24. 13:01

Tincsike, a 175 cm-hez képest az nem sok kg :))) Mennyit akarsz fogyni?

Szia Rosella! Jó, hogy itt vagy? Te mennyit szeretnél fogyni?

Szia sipumsipum :) De jó, hogy ennyien lettünk :D

Helena, nálad mi a helyzet? Nekem ma kimaradt a lépcsőzés, mert elszöszmötöltem az időt, és készülődnöm kell már melóba :( úgyhogy majd este, ha hazajöttem, biztos sok kedvem lesz hozzá... :D

Tegnap gyalog jöttem haza, viszont este még ettem 2 tükörtojást, mert elég éhes voltam.

Ma tojásos tésztát csináltam. Kb 15 dkg update tészta, 4 tojás, 1 evőkanál olaj. Két adag lett belőle. Ez lesz a mai kajám, de lehet bevállalok egy joghurtot is, bár úgyse lesz időm elmenni a boltba :D

Na rohanok is, mert el fogok késni a melóból!

Hajrá csajok!! :)

2013. szept. 24. 12:39

Sziasztok!

Régebben tagja voltam ennek a Helena által emlegetett jó kis csapatnak, de aztán eltűntünk! Ha nem gond (vissza)csatlakoznék! :-)

Én két hete paleozom, eddig nem nagy sikerrel, mert mindkét hétvégén ünnepeltünk, lányom 17., fiam 20. szülinapját...nem hagyhattam ki egyiket sem, ennek viszont az volt az ára, hogy amit hét közben "lepaleoztam", az hét végén szinte mind visszajött..:-/

Most kb. ott vagyok a súlyommal, ahol 2 hete, bár közben volt egy jó periódus,ami megcsillantotta előttem a fogyás reményét!

Úgyhogy visszajönnék, ha nem gond!

Kitartást és sok sikert mindenkinek!

És szép napot! :-)

2093. Tincsike13 (válaszként erre: 2092. - Sipumsipum)
2013. szept. 24. 11:48

Gratulálok a Manócskádhoz :3 :)

Nem tudom, le lehet e fogyni szoptatás alatt :D nincs gyerkőcöm, de ezek szerint jó úton haladsz a fogyizásban, ha tejcsi is maradt, és még sikerült is izmosodnod (fogyni) :)

Nem tudom, de én nem mérlegelem magam :D (annyit)... Annó mikor futni (nah jó nem maratonokat :D ) jártam, nálam is egyre többet mutatott a mérleg, így inkább centiztem...Comb, csípő stb...Voltam xy kg futkorászás előtt, utána jó pár kg-val több, de viszont cm-ben kevesebb...

Én most 175cm/70kg nem olyan durva mint voltam :D De a hasam nah az kritikus pont o.O Azt szívesen elajándékoznám :P

2013. szept. 24. 10:43

sziasztok!

nagyon örülök, h fellendült itt az élet :D

én szültem egy gyereket áprilisban... :D

édes falat, még szoptatom.. és nagyon remélem, h ez az egyik oka, h nem mozdulnak lefelé a kilók...

sokan azzal jönnek, h jajj hát a szoptatás alatt lehet fogyni, hát ló****t :P én vagyok az ellenpélda...

ha nem eszek, nincs tej... rengeteget ittam, az meg úgy átmosott, h folyton a wc-n ültem.. még sétából is vissza kellett fordulnom... -.-

sokat küzdöttem a tejért, és úgy tervezem, h a télen még mindenképpen szoptatom Kolost :) persze már hozzá is táplálok, nagyon szeret kanalazni, de azért a fő kaja a tej :D

úgyhogy eszek

mondjuk most már rendelem magamnak a kaját, mert sajna kenyéren és párizsin éltem, ez volt a leggyorsabb...

én igaz, h a kenyér barna, de ha csak azt eszik az ember, akkor az sem jó...

július óta tornázni járok, 1 óra sztep-aerobik hetente 2szer :D imádom, még a tejem is több tőle, komolyan :)

jó kimozdulni egy kicsit

egyelőre nagyon nem ugrálok meg hát a hájam is lobog.. és még érzem a császár-sebem, úgyhogy csak módjával megy az ugri-bugri...

de remélem idővel majd tudok azt is :)

amúgy mióta járok 3 kg-val többet mutat a mérleg :'( , de mindenki azzal nyugtat, h az úgyis izom... hát legyen, ámen... mondjuk én is látom, h a lábam brutál izmos kezd lenni :D meg látszik hamar, ha az ember 110kg-val ugrál :D jeee

amúgy a ch a legnagyobb mumus, tuti!! talán emlékeztek rá (Helena, Luci), hogy meséltem, h az Atkins-szel milyen hamar lefogytam 10 kg-t :) ami persze vissza is jött...

na, majd többször felnézek

sok sikert nekünk csajok!!!! :*

2013. szept. 23. 20:50

Szerencsére nem szeretem az édességeket :) A zöldségeket és a gyümiket azt imádom!!! Igyekszem vigyázni mit eszek, még is van rajtam fölösleg bőven :/ o.O Eddig 19kg folytam le (89kg-ból) Most már egyszerűen nem megy le több, eleve már az is elég nehéz, h csak legalább tartsam a súlyom! Igyekszem ellen állni a kisértéseknek, de ez mikor éjszaka korog a gyomrom arra ébredek :D Fúúú iszonyat!Falnak megyek tőle... Lusta vagyok :D be kell valjam! Nem mozgok vagy is nem eleget szerintem...Nem zabálni azt könnyebb, hála a kutyáim könyörgő szemeinek, nah azoknak a pofiknak nem lehet nemet mondani, hogy az utolsó falatokat ők kapják meg :D és ugyacsak velük mozgok, ez az esténkénti séta, de ennél több aztán nincs :/

Update kajákat nem veszek, inkább próbáltam a táblázata szerint étkezni :) Tényleg sajnos nagy ára van, ezt nem engedhetem meg magamnak. Kenyeret nem eszek, nah de a tészta o.O Imádom! :(

A diétákat én sem tudom betartani a kötöttségek miatt, meg sajnos allergiás vagyok a tejtermékekre :/ Tej, sajt, túró nah amit meg imádok aztán szenvedek miatta az a sajt :( (Szója tejet és ebből készült termékeket vásárolok, ez miatt pl. az update kajákat már nem tudom megvenni :( Vagy ez vagy az de mindd a kettő már rettentő nehéz, finanszírozni.) Elég sok diétában ezt kell enni, háát pótolni nem nagyon tudom mivel, ha meg igen az meg heteken, hónapokon át, borzasztó egyhangú :(

2090. Luciferia
2013. szept. 23. 20:48

Jajj nem bírtam ki :)))) Ráálltam a mérlegre, és 2 kilóval kevesebbet mutatott! Juppiiiiii :)

Most 92 vagyok, a cél 50-55 kg, de persze nem egyben, hiszen azt úgyse bírnám... Most a 85 kg a célom, ahonnan indultam kb :) Akkor már nem éreztem magam annyira kövérnek, és akkor sokkal több pasi is próbálkozott :) Van 4 nadrágom, amit egyszer megvettem "majd belefogyok" címszóval, szeretném hordani azokat is :) Újat nem fogok venni csakazértse, úgyhogy vagy befagy a fenekem télen, vagy belefogyok!! :D

Hajrá csajok! Sikerülni fog!!! :)

❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook