Fogyjunk együtt az új év 1. napjától. (beszélgetés)
A tejföl az Update szerint is 1-es, így bármikor ehető. Attól biztosan nem fogsz hízni. :)
Csak a cukor és a fehér liszt a bűnös...
Nem tudom mennyibe kerül a szaloncukor és a liszt.
Az Update webáruházban meg tudod nézni...
Mennyibe kerül az a liszt és szaloncukor?
A tejfölt nem is merem enni, mert állítólag sok kcal-t tartalmaz.
Menni fog a töltött képoszta is kenyér nélkül, hidd el!
Rakj rá jó sok tejfölt, és észre sem fogod venni, hogy nem ezsel kenyeret :)
Át fogom gondolni, hogy mi lesz az ünnepi menü, és próbálok majd úgy főzni, hogy az Update-be is beilleszthető legyen.
Még soha nem próbáltam ki az Update lisztet, de lehet karácsonyra veszek, és abból fogok sütit csinálni, valamint egy doboz Update szaloncukorral is meg fogom lepni magam :)
Nem félek az ünnepektől. Sose értettem, hogy miért kellene akkor többet enni, mint máskor. :)
Persze, könnyen elszaladhat a ló, de ha belegondolunk, akkor sem kíván többet a szervezet. :)
Sziasztok!
sajnos nincs időm mindent visszaolvasni, de itt vagyok. :)
Mindenkinek kitartás és sikeres hetet kívánok! :)
Hogy haladtok?
Én legközelebb november 20-án szeretnék mérlegre állni... nem lepődnék meg, ha kicsi visszajött volna, mert az utóbbi 1 hétben volt kis csoki meg süti is...
Múlt héten 4x sikerült tornáznom meg hétvégén nagytakarítás volt, ami felért akár több tornával is. :)
Hétfőn tornáztam a héten, tegnap nem, de ma újra torna! :) Kacérkodom a szabadban futás gondolatával...
Ti hogy álltok a mozgással?
Most a mindenszentekre gondolsz?
Nálunk a gyerek még holnap és pénteken megy suliba, a szombatot még 6.-án ledolgozták. Jövőhét meg szünet.
Most a 4 nap alatt számtalanszor volt gond hogy elcsórta a kajámat, így nem tudtam mit egyek. Pl tegnap.
Most marad a kőkemény diéta, utána meglátjuk. Addig amennyi csak lemegy, menjen az le.
Karácsonyra bele se merek gondolni mi lesz, de kis adagba tán csak fog menni a kaja.
Bár még belese tudok gondolni h pl a töltött káposzta hogy fog menni kenyér nélkül.
Vasárnapi kis feszültségnek nevezhetném. mindenki finomat kajált stb, én meg...
Este a vacsi után 3 kicsi szelet pirítós kenyeret megettem a többiekkel pici vajjal kenve.
Ma reggelre + 60 dekám lett, de eleve már a tegnapi napom a reggelivel el lett cseszve.
Ma a reggeli ismét joghurt volt müzlivel, ebéd főtt kaja lesz, vacsi megint mint a reggeli.
Most nagyon fáj a hasam...
A mai napom egy katasztrófa volt, már a reggelit nem szabadott volna elkezdenem megennem.
Reggelre ha 1 kiló plusz nem les, akkor meg se lepődök.
Akárhogyan próbálom megcsinálni a táblázatot a naplóba, valamiért nem engedi. Így csak a beírás marad most itt.
acuko 69/70/69/69kg
ancsi79 69/67,3/0/65,5kg
babywasser 107,8/105,5/105,5/103,7kg
bogi0424 0/0/92/0kg
Hegyipatak80 75/74,5/74,5/75kg
Juvava 65/64,5/63,2/62,4kg
Kata218 77/75,2kg nem közölte de itt van
Katus3 76/76/75,5/75kg
kispogácsa 0/92,9/92,4/92,9kg
lhoney 87/87/86,5/85,2kg
Pitego 105/105,5/104,7/105kg
Szepeci 74/73,3/0/0kg
Szöszi71 64/64/64/0kg
TabulaRasa 77/77/76/76kg
Zsanzi88 76,8/76,8/0/0
Zsuzsanna5 68/68/67/68kg
Kebaka 0/0/65,3/64,5kg
Anyóca2 0/0/59/0
Ahol az elején 0 szerepel, az később kezdte, ahol a végén szerepel a 0, az nem közölte a mérését.
Kata218 nem közli rendszeresen, mert nem mérlegel, neki megértem!
A többieknél ahol nem lesz mérés a többi heteknél, azt kihúzom a listából.
Sokszor magam se tudom mit egyek vagy mit ne.
Eddig nem mentek a dekák lefele, tegnap meg ma reggel meg lement 1,9kg
Hirtelen abba gondoltam bele h biztos a diéta miatt van e ez vagy valami más bajom lehet...tényleg sokszor nem tudom hogy lenne jobb
A vasárnapi müzli joghurt gondolom kevesebb kcal volt, ezért ment le 1,1kg, de a tegnapi nap után már csak 0,8kiló ment le. Gondolom ez is le fog kicsit lassulni.
Ezen az ultra loss shake-en nagyon gondolkodom vacsora helyett
Mostúgy vagyok edzéssel, hogy a 30 percet lefutom, utána súlyzós edzések lesznek (kül és belső comb, hasizom, láb)
Sziasztok Csajok!!!
Tegnap 12 óráztunk a munkahelyemen és úgy estem haza így bocsi de az eredményküldés el maradt , nem sok a változás , de ez is valami!!! Tehát: 76 kiló 60 deka :) Ez van... remélem most már újra el indul lefele ez már annak a jele , hogy nincs stagnálás és ingadozás. Jó pihenést mindenkinek!!!
Sziasztok!
Nem tűntem el olvaslak titeket, de egyszerűen nem jutok el az írásig. A felújításunk a finisébe ért, nem soká vége. Egyébként meg ez a hosszú ünnep betett nekem. Két születésnapi giga evészet, úgy hogy sajnos vissza a starthoz. (-0kg).
Szeretnék végre valami tornát beiktatni, remélem összejön. Sokan olyan jól álltok, muszály behoznom a lemaradást :-)
Ez olyan kevés tápanyag, hogy szerintem lehet vele sokat fogyni, de ezzel a jojoeffektus fog fennállni, meg szerintem nem egészséges csak ennyit enni: semmiféle gabonaféle sincs, gyümölcs-zöldség minimális (pont télen kell sokat enni ezekből) - szerintem egy akkora sokk a szervezetnek, én biztos nem próbálnám ki.
Olyan jól csinálod. Élvezed a mozgást. Nyugi egy-két hónap, és a mozgástól (főleg a futás nagyon jól szabályozza) az inzulinműködésed hatékonyabbá válik, és kevesebb ételt fogsz kívánni, pluszban megindul a fogyás!
Szerintem csak így tovább! Ügyes vagy!