Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
ugy mondanám, nem esztétikus:))
pipi a 16 éves fiam szülinapjára, discot kért,... szerinted?
Nem tudom neked mennyire lóg, a nőnek nagyon csúnya volt, majdnem leért a combjáig.:) Á, nem is, de persze, meglehet plasztikázni.
igen ezért is választottam a box-ot... és ott mit mondanak mütét?
Arra szoktam tornázni, a boxos nagyon jó, főleg ha befeszítesz közben. Ha van 1 kilós súlyzód, akkor még jobb. Az is visszahúzódik valamennyit állitólag. egyébként rendszeres éjszakai nézője vagyok pl, a realiti tv plasztikai műsorának, meg a discoverin is szokott lenni. Láttam ilyen karosat is.:)
Szerintem nekik senki nem jó, mindenkin van mit lefaragni, különben nincs bolt!:))
végül is a csíkok nem zavarnak, de a sok fogyástól a felső karomon angyal szárnyak na ez már naon zavar, nem is hordok ujjatlant, csak könyök alattit,meg a könyökömnél sem szép meg van lóg va a bőr... de ez van...
na jóvan ám,... na ezért sem baj, hogy nem tudtam elküldeni, ugyis azt válaszolták volna,hogy fogyak lmég -60kg-ot
Érdekes, az engem nem zavar a csík. sőt, olyan mint a szeplőim nyáron. :)
Szerintem a császárok miatt ilyen. Sima szülések után szépen visszament a hasam, császár után, meg mint egy félidős..
Alul csak bőr. Na most jött meg ez a fittszar, hát azt írja, hogy az ideális súlyom 69, 1. Akkor még van 15 kg-m.:DDDDDDDDDD
látod van rá megoldás sajnos gyermekek kihordása nem mindekinél egy formán alakitja a testet...anyám 4 gyerekt szült és semmi változás nem volt rajta... nekem meg tele van a hasam csíkkal
pipi ezért ne legyél depis... ez korrigálható, így vagy ugy..orvosnál voltál vele, mit mondtak... csak bőr, vagy zsír/husi is?
Lelkileg is nagyon,meg esztétikailag is. Felvettem egy 99 ben viselt gatyát, össze is ment a derekamon, de kidudorodott ott alul, hát olyan undorítót énmég nem láttam. Bele vagyok betegedbe:((
HA jocinak sikerült, akkor nekem is menni fog:DDDDDD Ha nem akkor már el van döntve az a fránya plasztika.Ugyis szeretek aludni:)))
téged nagyon zavar ez, lelkileg vagy csak esztétikailag zavar?
Miről beszélsz sellőlány? Gondolom uszonyaid nőttek?:DD
hm talán, de ídő kell hozzá...
a 16 éves fiam karikázik 3 napja azt mondja szálkásitó hatása van, karikázás után nagyon kockás a hasa, egyébként is de akarika után nagyon..
Te jó ég,most veszem észre ,hogy egy fogyiversenyen vagyok???:DDDDDD
Én inkább nem dicsekszem:)
Igen. Volt 6 terhességem, ebből 1 vetélés, egy hal. szülés, 3 gyerek egy halál. A 2 császár, inkább az első galyravágta a hasamat, most hogy lefogytam ott maradt egy pukli.Az nagyon zavar,meg ami fölötte van még has. Szerinted megy le valamennyit a karikától?
detto ez van velem is:(
bőr miatt nagy a has?
Ühüm. És stagnálok vagy 8 hete. Igaz semmit nem teszek a fogyásért, de ilyenkor nem is nagyon menne. Majd meglátjuk, a vak is azt mondta:))
Csak a hasam ne lenne ilyen nagy, férjem meg tegnap megvette a karikát, azóta nem jött haza.:)
a tiedet sem látom:)) pipi 85 vagy?... az nem sok
NEkem is:) Egyébként ha nem fogyok, de alakulok, és a karika majd segít remélem, az sem tragédia azt hiszem:DD
Akkor egy 10 es és utolértél. HA, addig nem fogyok még egy kicsit. Ugyhogy ma este torna 7 kor:))
azért nem látható, mert ugy gondoltam, hogy eldugom mivel sok kérdezős levélke jött:-
Nem is látom a márlegelődet. Mos tmennyi is vagy?:)
Jaj te ne tedd ezt velem,még vagy 10 kilót le kell vakarni magamról.:))
Nem értek semmit. Te elmentél fürödni, és azóta ott áztattad? Az urad dettó? Milyen jól megy egyeseknek....:DDDDDD
:DDD
fuuu ez ám az alapos kényeztetős tisztálkodás:))
ejjha :DDDDD
vizuális tipus vagyok :DDDD
További ajánlott fórumok: