Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Addig üvölt majd a gyerek ha nem kapna, míg lélekszakadva rohannának a csomagokhoz, hogy megkeressék:))
eszembe jutott megboldogult nagyanyám. Mindig volt nála kézitáska, és hatalmas bugyogóval takarta a tiltott árukat.:DD
Persze, ezt ma már nem igazán tehetné meg.
Segítség:
Airberlinnel megyünk ez van odaírva.
Nos akkor nyugodtan vigyem fel a cumis üveg vacsit neki a gépre vagy ne????
Kész vagyok pont vacsi időben utazunk. Nálunk a vacsi kakaóból áll.. Van vagy 2,5 dll..
3. Tesznek-e kivételt gyógyszerek és bébiétel esetében? Igen. Az utazás folyamán gyógyszeres kezelés, ellátás ill. speciális diéta céljából szükséges folyadékok szállítása megengedett. Ide tartozik a bébiétel, tej, tápszer vagy bébiital a kísérőszeméllyel együtt utazó bébik és kisgyermekek számára. Az ellenőrző pontokon az utasoknak ezeket a tárgyakat is külön fel kell mutatniuk a kézipoggyász mellett és felszólításra igazolniuk kell ezek szükségességét (pl. receptek által, szükségesség leírása, plauzibilitás stb.).
Nem, repcsivel megyünk :)
Igazából kényszer ez a dolog, nem azt mondom hogy nem szivesen megyek. De Apa nem tud hazajönni, így muszáj menni. Lett volna helye annak a pénznek amit ott "elszórunk" :(
Köszönöm nektek!
Jelentem a vasalás is készen van, igy az anyukámnak karácsony napján már csak fel kell teritenie.
de jó,szinház, én is nagyon szeretem:))
mit néztek meg?
Köszi.:) Azért egy cukrász dícsérete nem semmi!:DDD Késő este sütöttem, most fogom eldugni.:) A mákosba tettem rumos meggyet is. Talán ez volt az első alkalom, hogy nem adta meg magát, bár az egyik mákos fiam kérésére szétrepedt, dupla töltelék van benne.:)
Ma megint sütök valamit, és azt is elteszem.Gondoltam az islert amit leírtál, vagy zserbót.
Jobb hogy dugdosni kell, minthogy húsvétkor is elővegyük, és azt ropogtassuk.:))))))
Ez aztán tényleg guszta!
Én az idén kimaradok az ilyen sütés-főzésből!
De! Mivel a Jocókám fényképezőgépet kap karácsonyra, most már én is sok-sok képet tudok majd föltenni!
pipi szép-guszta a beiglid, +jóhosszú:DD
én nég sehol sem vagyok az ilyenekkel, nem merem meg sütni mert 2 kg mézeskalácsnak lába kellt :DD
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?