Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
Majd a naplómba fogok feltenni szerintem.
Az is jó kezdésnek. A séta. Mondjuk én a munkában nem ülök le egy percre sem, rohangálok a kölykökkel és utánuk is, így nekem ez már nem elég, hogy sétálgatok. Ma is kellene valamit tornázni, mert bűnöztem. Megittam egy energiaitalt, amit nem szabadna, de nagyon fáradt voltam és nem tudtam figyelni a munkára sem. Ezért ezt most beiktattam.
De nem baj, mert most meg pörgök ezerrel :D
Nívea:az biztos:)))))Ha meg van a ruha,mindenképp mutass róla képet!Úúgy szeretem nézegetni őket:)
Hát úgy néz ki a héten még nem tudom megvenni a tornabérletet,mer csomó számla stb van,de most újra azt csinálom h 1-2megállóval előbb leszállok és addig is sétálgatok:)
Jó reggelt!
Én nem értek ehhez a témához, de azt tudom milyen szar arra várni, hogy lehessen gyereked. És Te még rosszabb helyzetben vagy, mint én, mert nálam csak anyagi okok vannak(remélem), Nektek meg egészségügyi. De bízzunk benne, hogy megoldják a problémátokat, aztán pakolhatjátok a kakis pelenkát :DDDD Kelhettek fel éjjel a sírásra és feldagadsz, mint egy lufi :DDDDD Én ezt kívánom Nektek az Új Évre! :DDDDDDDDDDDD
Hú remélem jó lesz az inzulinod!ha már a cukrod ilyen jó,csak nem lehet gond az inzulinnal!
lépek aludni!
jó éjt mindenkinek
Hali,most jöttem a tornáról.Meglett a laborom:)))))
Kicsit nyugodt vagyok,kicsit nem.Éhgyomri cukor 4,65 az jó, 120' 4,62 insulin éhgyomri 2 és a 120' lemaradt.Az a legfontosabb.Egy ebben jártas csajszi szerint később szokott meglenni,de ráírják a leletre,h készül.És nincs.Tényleg ilíen balf......k egy terheléses vizsgálaton elfelejtik.
A hormonjaim jók,egyedül a progeszteronom alacsony,etttől van a mensi előtti barnázás,és az insulin rezisztencia velejárója.Prolactin még készül,de visszamegyek holnap és megkérdem mikor lesz meg,meg az insulint is,mert már bevagyok jelentkezve a nődokihoz,és akkor lemondom....a csajszi szerint ha a terhelés alatti insulinom kevesebb az éhgyomri,akkor rezisztenciám van,de nem vagyok pcos,csak ebből alakul ki.Na de majd a dokim mondja el mi a helyzet.
Majd holnap akkor megcseréled :)
Velem az a nagy baj, hogy estére kívánom meg mindig a szénhidrátot. Még akkor is, ha reggel eszek. Rendes falánkság jön rám, hogy ezt is ennék, azt is ennék és az ünnepek alatt ettem is...
Most olyan finomat főztem. Azaz sütöttem. Ajánlom Mindenkinek! Sütőzacskóba tettem krumplit, gombát, répát és fokhagymát. Erre tettem pici sót és borsot, meg paprikás krumplifűszersót, de abból is picit. Lezártam és megsütöttem. Nagyon finom. Be is nyomtam már.
jó nem igazi bűnözés:)csak annyi h ma 1 pici tiramisut reggeliztem pirítós helyett:)ebéd főtt zöldség volt és most vacsi zöldséges tészta pici fasírttal:)este 6után no kaja!
Epres hogy vagy?
Ej! Lusta voltam, csak a felét bírtam megcsinálni. De igazából unatkoztam közben, többet nem választom ezt a dvd-t.
Én is próbálkoztam a Norbival, de csak húst és 1-es kódú kajákat enni nagyon költséges volt. Nem tudok akármit megenni. Így inkább másképp próbálkozok tovább.
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim