Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Vicus az nem jó mert akkor meg állandóan előfog jönni,de egy allerg.teszt nem ártana bár az is lehet,h nem mutat ki semmit de mégis az vagy valamilyen szinten.
Minike azért nem irigyelek Téged sem.
Rajtad elég sok felelősség van a gyerekek miatt.
Na nem mindig tornáztam Én 2x csak mostanában és tavaly októberben volt ilyen időszakom:-)))
Nivea leányom ma mi lesz:-)))?????mármint sport terén.
Többi leányzó????
Baba ha nekem ilyen gépem lenne már olyan combom lenne,h megirigyelhetné Réka is/Rubint/.
Tessék leporolni és elkezdeni,ha unatkozol közbe nézd a tv-t.
Jó reggelt Mindenkinek!
Vicus! Sajnálom, hogy allergiád lett. Az nagyon kellemetlen. És tényleg egyfolytában könnyezik tőle a szem. Hátha segít az a szemcsepp, vagy valami gyógyszer, akkor majd tudod hordani a kontaklencsét. Szerencsére ez is csak szezonális, ha elmúlik, akkor tudod hordani(ha tényleg ez a baj).
Anette! Majd mesélj, hogy mi volt!
Minike! Ki kérdezget? A gyerekek? Az nagyon idegesítő lehet. Főleg így, ha nem is tudsz úgy válaszolni, ahogy szeretnél a nyelvi nehézségek miatt. Már nem sok van hátra, kibírod! Számold a napokat, úgy hamarabb eltelik :DDD Én is számolom a szünet miatt :D
Baba! Hajrá a leg magic-kel! Nem halogatni!
Anett,nagy drukk holnapra,remélem minden rendben lesz,a torniban nagyon ügyi vagy!
Doresz,nagyon szupi h.így birod:))De jó,h.végre megkaptad:))
Nívea,köszönöm,aranyos vagy:))A háttérképet akkor nem tudom..bocsi:((
És látom,te is belehúztál a torniba:))Szupiii!!!
Doresz,elvileg arra van a mályva tea,de nálam nem hat,Baba a szűzteát issza és azt mondja az jó.
Ancsika,allergiás a szemem valami fűfélére,kaptam szemcseppet rá.Hát meglátjuk..Én a szemüveget utálom,nem csak azért mert hülyén áll,hanem nem érzem magam benne valahogy biztonságban,nekimegyek mindennek,és a multkor majdnem leestem a buszról...:((
Holnap reggel,megyek megint taposni,este meg a kozmetikushoz,átüti a multkori szájtetkót,mert nem lett tul látványos.
Csajok en most vegeztem elaludtak vegre a gyerekek. Rohangalok mint pok a falon, idegbajt kapok, es erre meg rajon alig biros angolul es mindenre megkerdezik h mert....aaaaa.
Most ha nagyon aktiv lennek tornaznak, de en keptelen vagyok keddenkent tornazni,alig varom h furodjek es nezzek vmit ,vagy tanuljak mer az is kikapcsol.
Ancsi nem tudom te h birsz 2x tornazni en ha nem tartok piheno napot minden tok faj egy ido utan.
Igen, Anyu! :DDD
Igazad van, na! Nekem van időm. Csak egy ideje fájt a hátam. Ezért nem bírtam ülni se, állni se, nem akartam tornázni sem. Csak feküdni. De már elmúlt. Néha jön rám.
De már nem nyavajgok, inkább csinálok valamennyit. Még ha csak ducitréning és 20 perc, akkor is. Több a semmitől. Majd alakulok.
Ohhhhhh de ügyi vagy:-)
Ha egy kicsit belehúzol a sportba sokkal hamarabb megindul a fogyás.
Nekem már lelkiismeret furdalásom van ha nem tornázok,de ez már nálam elvonási tünet is:-))
Én igyekszem Titeket kicsit inspirálni a torna miatt hiszen az elengedhetetlen egy fogyókúrában.Sokan az idő hiányra fogják,h nem tornáznak!
És azt mondom,h mindenre van idő amire csak az ember akarja.
Jó most nem dolgozom de mikor dolgoztam ezt csináltam évekig és még a család is el volt látva:-)))
Baba drága neked is kellene vmi gyengét mozogni már!!!
Oksa Úgy lesz!!!!!!!!!!
Puszi Nektek!!!!!!
Csak azért mozogtam, mert nem fájt a hátam :D
Én egy picit többet tekertem. 30 körül. Nem mértem, a települések között ennyi, meg amíg a táblától áttekertem a falun a házunkig. Ez kb. 30 km.
Holnap is megyek :) Remélem. Ha a párom nem lesz lusta. Meg nem esik.
Nagy erőt adsz nekem. Már olvasom mennyit mozogsz, aztán tiszta ciki semmit sem csinálni :D
Betűid öröm szemeimnek :D
De ne hadakozz velünk! Ancsika seggberúg, ha mégegyszer azt írod, hogy el vagy keseredve :D
Nézd meg! Én tegnap éhes voltam, mert ettem a sok light-os kaját. Erre nem hogy fogytam volna, hanem híztam is :DDD Ráadásul tegnap neveztem be a fogyiversenyre is :DDD Jól nekiindultam :DD hihi :D
Nem szabad keseregni meg nyavajogni, sajnálni magad. Inkább pattanj szobabicóra vagy valami. Aztán a többi alakul.
Lányok csak elmentem még bicajozni is,de most csak 20 km volt.
Vicus hátha tud adni vmi újabb lencsét a doki,de lehet, h nem fogod bírni a lencsét??
Olyan szép szemüvegek is vannak már.
Baba ne bosszants fel:-)))
Dorisz drága ez a cucc amit iszol???
Nívea látod megy ez a sport ha akarod:-)
Anette milyen suli ez??Eü??
Hi-hi több kérdésem nincs:-)
Sziasztok Mindenkinek!!!!!!
Jó hogy van ez a fórum,ITT őszintén ÖRÜLÜNK egymás SIKEREINEK is,és figyelemmel kísérjük egymást!!!!!
Még egyszer köszönök minden biztató szót.......tényleg NÉLKÜLETEK már rég feladtam volna!!!!!!!!
Elvagyok keseredve,DE NEM ADOM FEL!!!!!!!!!!
Igen. Azt mondják az jó is. Én még nem próbáltam :D
De sokan esküsznek rá.
De legalább megoldódik a gondod. És vettél észre valami változást?
Én is most értem haza, bicózni voltam, azért léptem le hirtelen, mert jött barátnőm :)
Jól kifáradtam :D De nem baj. Még csinálok szerintem 50 hasprést. Csak várok, mert most ittam és nem akarok hányni :) Többet nem bírnék szerintem, de ha mégis, akkor megcsinálok 100-at :D
Itt vagyok!
Most értem haza, jól bírom, nincs semmi gond, jól vagyok, és NEM VAGYOK ÉHES!!!!!!:D
Most megyek is a du.-i adagom legurítani. Ez lesz a 6. deci
valószínű hogy nem iszom meg a napi 2 litert belőle, mert nem megy le, de így legalább több mint 10 napig bírom csinálni.
én vagyok:) csak osszepakoltam a papirjaim amiket vinnem kell a korházba holnap. lesz megint egy hormonvizsgálat( vérvétel) :( nem elég hogy magamat döfködöm még a vérem is kiszívják:(
meg tanulok délelőtt délután . 6kor fejeztem be a mai bicajozást:)
Ne szomizz Babám:)))
Tényleg szupi,h.megváltoztattad a bemutatkozó szövegedet:))Jól haladsz,én nagyon ugy látom!
Próbálok "ügyeskedni"
De azért SZOMORKODOM is!!!!!!!!
Sajnos nem,szerintem gyulladás:(
A tallózásra kattintottam,és ott kiválasztottam a képet,ami a gépemen el volt már mentve,nem tudom máshogy leírni..
Mi van a szemeddel? Ugye csak rutinvizsgálat?
Nem tudom hol kell titkosítani a naplókat. De nem is akarom. Felét nem értem az újításoknak. A háttérképet sem tudom betallózni. Hiába, nem jeleníti meg. Mi lehet a baj? Látom Neked sikerült.
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim