Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
Ha elbuknál, akkor is tudni kell talpraállni. De ez nem csak erre vonatkozik, hanem az életben minden másra! Ne mondj olyat, hogy nem tudnál újra!!!
De miért is buknál bele, mikor itt vagyunk mi, és bíztatunk Téged?! Nem okozhatsz csalódást! Ki kell tartanod! Nagyon ügyes vagy! És ha ezt sikerül véghezvinned, akkor talán meg is gyógyulsz!
Tehát edd a fahajat! :DDD
A tésztákat Én is imádom:-))
Ha most hozna nekem vki biztos meg is enném:-))))
Az sajnos mindenkit utolér:-(
Sok-pici ferde szemű kínai,miden hol sokan vannak.
Nálunk is már annyi ilyen bolt van,h csak na.
Igen.....a forgalom nagyon visszaesett!!!!!
Meg rengeteg kínai is lett nálunk....meg háááát a VÁLSÁG!!!!!!!
Akkor már profi vagy benne.
Nem megy úgy a bolt azért szörnyű?
Na az jó:-DDDDDDDDDDDDD
Olyan félve írtad le.
Baba ne gondolj arra,h nem fog sikerülni!!
Eddig is ügyes voltál,ezentúl is az leszel.
Ha esetleg mégis elcsábulnál akkor ez lesz a jutalom napod,h eddig milyen jó voltál.
Mindenki elcsábul időnként:-))))
Mi jót dolgozol amúgy??
Vagyok ám.....de csendes figyelő vagyok.....
Látom ÜGYESEK vagytok........remélem nem bukom el,mert nem tudom hogy lenne-e ERŐM újra kezdeni!!!!!!!
BIZTOS hogy NEM!!!!!!!
Ígérem,hogy ERŐS leszek!!!!!!!
Akkor elhiszem, hogy félsz.
Hát sajnos ez a mai világban így megy. Ha valamiben nem felesz meg eléggé, akkor keresnek mást, aki ügyesebb. Nem számít hány gyereked van, sőt.. semmi.
Tavaly még márciusba volt egy rohama,akkor meg lett emelve a gyógyszeradagja.
Én hallásvizsgálaton voltam és hallókészülékeket is adtam el csak nem eleget így kerestek helyettem mást.
Most egyenlőre csak a levegőben logók:-(
Próbálok keresgélni.
Köszi! Már nekem sincs sok türelmem. Eléggé ingerült vagyok. És mostanában itthon töltöm ki. Minden nap fejfájással jövök haza. Elég bajom van velük.
De elvileg az a daganattól volt nem? Nem szabadna rohama legyen. Csak ha visszanő a daganat. Vagy tévedek? Csak nem lesz semmi gond már. Mi is a szakmád? Írtad, hogy eü-s vagy.
Minden elismerésem a Tied,nekem nem lenne türelmem hozzájuk főleg úgy,h viselkedés zavarosak.
És sajnos a mai világba ez még csak rosszabb lesz!
Nagyon sokszor még mindig bennem van a félsz,h mikor jön megint a roham.
Na hello! Én is megjöttem végre. Péntek :DD Jupppíííííí! :D
A tegnapról csak annyit, hogy annyira szenvtelen, feleselős, undorító gyerekek járnak hozzám, hogy kikészülök tőlük idegileg teljesen. Pedig szeretem a gyerekeket. De ezek nem is olyanok, mint a gyerekek, hanem nem is tudom mihez hasonlítsam őket. Olyanokat művelnek, ami normális gyerek eszébe nem jutna. És a többi szív néhány ilyen gyerek miatt. Na mindegy. Kikészültesm, elkeseredtem. Elgondolkoztam azon, hogy fel fogok mondani, keresek máshol állást, de nemingen van. Mára már jobban vagyok. Ma is elbőgtem magam, de ma előttük. Akkor észrevették magukat és egy kicsit visszavettek. Elegem van. Ennyi volt.
Nem harapós voltam, hanem nagyon rosszkedvű.
Doresz! Örülök, hogy túlélted a napot Bencével :) Nyugi! Nemsokára el tudja majd mondani, hogy mi a gond és elmúlik ez az időszak is :)
Ancsika! Nem semmi. Én biztosan nem éltem volna túl agyvérzés nélkül azt, amit Te! Biztosan halálra aggódhattad magad a párod miatt.
Anett! Legalább tudod már mi a gond, segítenek is rajtad, aztán lehet, hogy nem is kell majd diétázgatnod folyton. Jó lenne, ha lemenne a gyógyszer segítségével a felesleg. Örülök, hogy sikerrel jártál és nem kell annyit kutakodni tovább.
Minike! Ne add fel! Egyszer csak összejön valami. Vagy a suli, vagy a munka :)
Vicus! Gratulálok az extra tornához!
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim