Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
Te kened vágod ezeket a tornákat!!!!!
ÜGYI VAGY!!!!!!
Hát még ha súlyzó is van a kezedbe.
Én ma a Czanik testvérektől csináltam hasonlót súlyzóval és érzem az oldalamba.
Oh ez nekem megvan sőt Billytől elég sok minden.
Ez kb 35 perces has.
Na Én ezért nem lennék tanár,meg lehet,h le is ütném a kölyköt amit meg nem szabad.
Akkor most lazíts kicsit.
Hát én nem éreztem reggel semmit sem a levegőben. Csak felidegesítettek a gyerekek. Szabályszerűen rosszul lettem. Fájt a fejem, hőhullámok, hányinger meg tiszta vörös volt az egész fejem. Még a kollégák is észrevették meló után. Már most jól vagyok.
Voltak gondjaim. Jártam vele dokihoz, de gyógyszert nem írt fel, mert fiatal vagyok. Hát ez van.
Szia!
Örülj neki, hogy rendesen megnézik :)
Biztosan nem szívják ki feleslegesen vért belőled :D
De jó sokára lesz meg?!
Olyan sokára lesz kész????
Te kis vámpír ha még nem is ittad meg:-)))
Szia!
Vmi van a levegőben mert Én meg olyan nyomi és semmilyen hangulatú vagyok!
Vmi font lesz.
sziasztok, megjöttem
ma voltam vérvételen. hormonvizsgálatot, meg pisivizsgálatot csinálnak majd az otthagyott cuccal:)
május 20. án mehetek érte.
nem tom mért kell egy nyomorult hormonvizsgálathoz 5 üveg vért levenni... bár néztem, olyan szép színe volt :D
Sziasztok Csajok!
Hogy telt a napotok?
Én ma teljesen kikészültem. Gyanús volt, hogy a héten minden rendben ment. A fene enné meg. Tök szarul lettem. Felment a vérnyomásom. Na de vége van legalább.
Kajában ma is jó voltam, most ebédeltem. De azért még tudnék enni valamit :DD
Tornához viszont nagyon nincs kedvem. De erőt sem érzek magamban. Ma nem fog menni szerintem.
Nem fogsz:-)))
Pár nap és megszokja a szervezeted.
Emlékszem erre az érzésre!
Próbálj sétálni, vagy gyorsgyalogolni. A futógépen is lehet biztosan. Vagy nem?
Most mennem kell dolgozni. Szép napot! Puszi!
Okés! :)
Szép napot Neked is! Puszi!
De még mennyire hogy használ. Nem terveztem hogy megyek bárhová is nlegalábbis nagyon messzire nem. Max bolt itt helyben, meg ilyenek...
Amúgy nem csak magába iszom, hanem salaktalanító teával együtt. A két filtert egy vízbe teszem, szal nem tom melyiktől kell, de kell.
Olyan mozgás kellene, amitől nincs izomláz, mert az is méreg ugymond, és akkor a szervezetem nem a zsírban lerakódott dolgokra koncentrál... Hát nem tudom... Gondoltam már arra is hogy leszarom, és rendesen Rékázom tovább, mert az égeti a kalóriát, és több a fogyás, de nem merem, mert nem akarom viszaszedni ha vége, meg lehet kimúlnék energiahányban. Igaz ebben a lötyiben van kalória 100g-ban kettőötvenvallamennyi, és napi 2,5 decit kell belőle inni. Hát nem tom. Még dilemmázok. Da ma tuti nem Rékázok, hogy múljon az izomlázam. Aztán lehet du. megyünk "osanba" és veszek vmi jógát, vagy hasonlót.
ja ertem ,csinalj vmi konnyebb tornat ameddig birod.
En ma se fogok semmit csinalni , sulibol mire haza erek. NA de most megyek is puszi nektek
Jaaj, tudom miyen amit en szoktam teat inni az kegyetlen, sirni tudnek ugy faj a hasam, de csak azt hat. Malyva teabol mar csinaltam azt h 1.5dl vizbe 2filtert raktam es nem hatott. De jo legalabb jol kitisztulsz:)
MEr nem szabad tornazni a kura alatt?
Szia!
:D Akkor neked használ a mályva? :DDDD Még jó, hogy felébredtél! Gondolj bele, ha nem keltél volna fel időben :DDD
Azt javaslom, ha most is iszol, akkor ne indulj sehova ma :D Nehogy befoss valahol útközben :DD
Remélem fogod bírni és nem leszel rosszul tőle! Drukkolok Neked! Kitartást! ügyi vagy Te!
Próbálj meg magadtól valami mozgást csinálni: lábemelés, pár hasprés, meg ilyenek. Szerintem ilyen szobabicó vagy a taposón a legkönnyebb fokozat nem vészes. Csak ne csinálj sokat! Vagy egy könnyed séta vagy kocogás. Nem? Vagy ez is sok?
Na igen. Válaszolj valami marha egyszerűt. Szerintem az sem baj, ha hazudsz :D
Vagy csak mondd azt, hogy csak mert :D
Tök jó, hogy ma kint fogsz tanulni. Ha lenne itt park, akkor én is kimennék olvasni. Elmennék biciklivel, aztán ott olvasnék.
Ha valamit csinálsz, vagy otthon sem vagy, akkor eszedbe sem jut enni :) De ha otthon ülsz, akkor tuti a kaján jár az eszed. Ezért szeretem én is a hétköznapokat, mikor dolgozok. Vagy az olyan hétvégét, mikor valahova megyünk(kivéve a horgászat, mert ott akármennyit eszek, mindig zabálnék többet). Büszke lehetsz magadra, hogy tegnap csak ennyit ettél vacsira!
Hát...hát... Lemondta a párom a bringázást. Így az ma kimarad. Ma is suliba kell mennie. Meg holnap is. Így majd pénteken tudunk eljutni az országútra :DD
Majd valamit kitalálok azért itthonra. Ha hazaérek, akkor megoldom. Esetleg valami javaslat? :D
Hello Lányok!
Már "megettem" a reggelimet...
Huh, én nem tudom mi van ebben a mályva teában (persze mályva) de hajnal 4kor úgy fel kellett kelnem wc-zni mit a sicc!!!! Most is kell innom egyet, nem tom mi lesz velem...összecsinálom magam tőle.... :D
Annyit kell pisilnem, hogy nem is tudom hol van bennem ennyi víz! Remélem ezek a mérgek már. Még jól vagyok, nem fáj a fejem meg semmi extra, aztán lehet du. már nem lesz ilyen jó.
Nem hiszem h ma tornázok, mert elvileg nem lehet a kúra alatt, csak lájtosat, de olyanom meg nincs...
Jo reggelt!
MA ujra szep az ido , koran bemegyek varosba ,szoli,aztan kiulok vmi parkba, tanulgatok addig se hazba ulok.
Nivea: igena gyerekek kerdezgetnek vmit mondtok nekik es az mer ,mer ,mer:) mint altalaba a gyerekek ez meg nem is lenne baj ha tudnek valaszolni:)
Tegnap ebedre tesztet ettem (12korul)3kor ehes voltam mar de gyerekekert kellett menni,aztan jatszoter, itthon kaja, pakolaszas es elfelejtettem enni, este 9kor ettem kis repat es 5kiskanal bogyos gyumit. Tok orultem h elfelejtettem.
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim