Fogyi 2012 (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fogyi 2012
Hát gratula az előzéshez, (mármint a kilókban), de most nagyon összeszedem magam. a hétvégi dőzsölést megérdemelted a -16 kg miatt.
Versenyben benne vagyok. (persze nem vesszük véresen. ugye?)
Első napom letelt az 5ből. ( 5napig csak fehérje) Szirszegény joghurtot ettem, párolt halat és sült csirkemellet. Most már kezdem érezni hogy éhes vagyok ugyhogy gyorsan lefekszem.
Majd holnap jelentkezem, szia.
Szia!
Köszönöm a biztatást!
Jaj, hát ez nem jó hír, hogy 83,8 vagy. :( (Akkor megelőztelek:) ) Ez a jó benne. Az nem jó, hogy híztál. Ott volt egy nyaralás, most az esküvő. De tényleg sok múlik a kaján. Hétvégén én se kíméltem magam, pénteken: pizza, gumicukor, jégkrém, cukor üdítő. szombaton: bográcsozás, disznópörkölt, kenyér, cukros üdítők, 2 szelet süti. Hát rendesen megünnepeltem azt hiszem ezt a 16 kilót. :)
Most akkor igazán tudunk versenyezni, ha benne vagy!? :) Nagyjából egy súlyban vagyunk. :)
Sok sikert a dukanhoz. Azt mondtad, h már bevált egyszer, remélhetőleg most is befog. Én sok sikert kívánok és veled vagyok szorítok neked, hogy legyél erős és kitartó.
Szia!
Jó volt olvasni az előző hozzászólásodat. Gratulálok a 16 kg-hoz, és további kitartást. Majd meglátod, előbb-utóbb kénytelenek lesznek észrevenni a fogyásodat. Biztosan most is látványos már, de a pasik tényleg nem foglalkoznak ilyenekkel, a nőt pedig irigységből csak azért sem dicsérnek meg, vagy jegyzik meg hogy "jé mennyit fogytál!"
Ma reggel megdöntöttem a rekordot: 83.8 kg.!!!!!
A terhességen kivül soha nem voltam ennyi. Szombat-vasárnap egész nap zabáltam, hogy hétfőtől már ugysem lehet.... Az esküvőn sem kiméltem a gyomrom. Na az a lényeg hogy ma elkezdtem a dukan diétát. 5 napig csak fehérje. Joghurtot ettem ma és párolt halat. Idáig még birom, de hát ez még csak az eleje.
Mindenképpen drasztikus lépést kellett tennem, visszanéztem az esküvői fotókat, és megállapitottam hogy kövér vagyok...
Megint futok és bicajozok felváltva, aztán majd meglátjuk.
Épp holnap lesz 6 hónapja, hogy lementem a konditerembe először. Előtte milyen hihetetlen volt az, hogy le is lehet fogyni. Csak a mesékben hittem, meg csak azok tudnak lefogyni, akiknek annyi idejük van, mint a hollywoodi sztároknak. Plusz pénzük, meg edzőjük stb. És lásd jött egy pasitól egy leszólás, egy kattanás, a barátnőm meginvitálása a konditerembe és azóta megszállott vagyok. És igen le lehet fogyni! 6 hónap 16kiló. Viszonylag lassú fogyás, de 16 kiló az 16 kiló.
Meg lehet csinálni, csak akaraterő kell, kitartás, megszállottság és sok biztatás. Aztán ha már te is látod a fogyás eredményét, (esnek le a nacik)akkor már te is lassan kezded elhinni, hogy meg lehet csinálni. Szép apránként kell, lassan fogyni. Ha stagnált, láttátok volt, hogy kiborultam, de ekkor kellett iszonyat erősnek lenni és nem feladni, hanem még jobban odafigyelni.
Mára már hiányzik a sport, ha nem megyek. Hiányzik a mozgás. Előtte el se tudtam képzelni, hogy ne kocsival menjek bárhova is. Iszonyat lusta voltam. nagymamám mondta, hogy milyen könnyed mozgású lettem. :)
Vannak emberek akik észre veszik a változást, vannak akik nem szólnak, vagy azért meg nem veszik észre, vagy nem merik mondani. Tény, hogy vannak figyelmetlen emberek, de ők már csak ilyenek. Örülni kell annak ha valaki észre veszi, és az iszonyat jól esik ha dicsérnek. Vissza igazolás arra, hogy jó az amit csinálsz, jó úton vagy.
Ha valaki nem veszi észre a 16 kiló fogyást, akkor a 32 kettőt se fogja szerintem észre venni, nem!?
Vagy azt jelenti, hogy nem kilóban mér engem , kövéren is elfogad (neki mindegy hogy te hány kiló vagy), vagy egyszerűen ennyire segg hülye... :)(Tegnap találkoztam egy ismerőssel, aki a fogyás kezdete előtt látott és most, és tőle vártam volna, hogy mondd valamit, de semmi..mondjuk pasi, miért is várnék el tőlük ilyet, hogy észrevegyék)
Mindenkinek köszönöm a biztató jeleket, szavakat, azt, hogy olvastok engem.
Köszönöm még egyszer! És nem adom fel, csak néha kiborulok :)
November 15 a szülinapom, addigra 75 szeretnék lenni, az előírt 70 helyett. A 75 is szép eredmény. Szóval a harc folytatódik a kilókkal szemben! Szép napot mindenkinek!
Lemértem magam, mert nem biztos, hogy holnap tudok menni kondiba.
83,2 mutatott.
fogytam :0,5 kilót
összesen :16,1 kg
Akkor ezek szerint jól telt a nyaralás, jó időtök is volt biztos. Hát én idén nem voltam Balatonon, szerintem nem is fogok, tavaly is 2 szer voltam benn. Akkor még nem volt önkritikám, most van.
Múlthét hétvégén kerti party, holnap is pizzás kerti party... ezek miatt böjtölök hétközben, h hétvégén bűnözhessek. Meg most a meleg miatt amúgy sem kíván az ember annyit... Ma pl. 3-szor ettem, és most vacsorára csak egy nagy tejfölt. :)
Hát most meg halál ez a kondi... Iszonyat meleg van.
Hála isten csomóm jól van, kilók apadnak lefele. :) Bár sajna szülinapomra nem lesz meg a 70. De legalább fogyok :)
Jó bulizást szombatra és akkor újult erő hétfőtől :)
Szia!
Na végre előkeveredtem. Visszaolvastalak a fórumon, örülök hogy nem kell műteni a csomódat, és látom megint fogytál. gratulálok hozzá! Még jó hogy nem adtal fel akkor amikor olyan sokáig stagnáltál. Látod megérte kivárni hogy ujra elinduljol lefelé a mérleg nyelve.
Nyaralás jó volt.Sok volt a teppedés a Balcsi parton evés is volt, nem is kevés, de nem hiztam. (hála Isten) Szombaton esküvőre megyünk, utána teljes erőbedobással fogyi. Megpróbálom a Dukant.További jó fogyizást!
Igaz, hogy nem értem el a kitűzött célomat, 08.18 ra a 80 kilót, de a mai mérlegelés 83,7 kilót mutatott, vészesen közeledik a 80. :)
Ismét fogyok. Happy! Jó hétvégét!
Hétfő és Kedd 60 perc a futópadon, 5x 5-6 perces futásokkal. Utána meg lábra, csipőre, combra, fenékre edzés.
Szerda 30 perc a futópadon, 5-6 perces futásokkal, majd egy egész testet átmozgató edzés, végén pedig 30 perc ellipszisen.
Milyen érdekes ha pár kiló lemegy rólam, nekem is mindig a mellalatti rész lesz kisebb.
A hasam a leggázosabb. Az megy le a legnehezebben.
Alakulsz?-alakulsz?
Ennek örülök.
Na örülök a fogyásodnak!!!
Látod eljött az az idő amikor ujra indult a fogyásod.Mindent bele továbbra is!
Egyébként 172 cm magas vagyok.
84,4 :) fogytam 60 dekát :)
Elindult. Nagyon feldobódtam.
Ibolya, hidd el és már mondtam is az életmódváltás a kajával kezdődik. A fogyást a kaja 80 % ban, 20 %-ban a sport befolyásolja. Hiába sportolsz, ha össze-vissza zabálsz. Szerintem neked most esett le, saját bőrödön kellett megtapasztalni ezt, mire leesett. Bár általában minden ember a saját a kárán tanul, hiába tanácsol neki bárki bármit. Remélem még időbe esett ez le neked.
Én szorítok neked, hidd el, hogy ha csak a kajára odafigyelsz és ha csak 30 percet mozogsz már kevesebbet fog mutatni a mérleg. Nekem volt olyan 2 hetem mikor nem tudtam menni kondiban májusba, de odafigyeltem, hogy mit eszek, 3 kilót fogytam ezalatt. Ez mutatja, hogy a kajára kell nagyon oda figyelni
Én nem néztem utána semmiféle diétának, mert tudom, hogy nem tudom tartani. Így saját kútfőből eszek. Olvasgass utána a diétáknak. Mindenkinek más válik be. De a kondiban az edző szerint egy diéta minimum 8-12 hétig kell, hogy tartson. Ezt azért vedd figyelembe.
Kértem az ő tanácsát is a stagnálással kapcsolatban. Annyit mondott, hogy kicsit növeljem a padon a sebességem. Meg is tettem már 2-3 napja a futásaim 5-6 percesek a 3-4 helyett. Hála istennek meg volt az átlendülés.
Hello
Tudatosság.- ez az ami miatt elbuktam ezt a fogyókurát. Nem vagyok tudatos. Nem tudatosan eszem, hanem össze-vissza. Nem vettem komolyan. Hiába volt meg a mozgás. Az étkezésre nem igazán figyeltem. Azt hittem hogy a 110 perces bicajozás, és a 60 perces kocogás majd csodákat művel, és lefogyok. Hát ez nem elég, ha a kajára nem figyelünk oda. Most már elhiszem hogy a mozgás mellett a táplálkozás a fontosabb ahhoz hogy lefoggyak.
Ugyanott tartok ahol a fogyókura elején, tehát sehol.
Ne kövessétek el azt a hibát amit én . Figyeljetek oda a kaja adagokra.
Jövő héten szerdán nyaral a család, ugy hogy nem igazán fogok fogyózni, bár azon a héten talán felszedni sem kellene még 1-2 kg-ot.
Nagy kedvvel és lelkesedéssel kezdetem neki, tavasszal, hogy nyárra lefogyok, ez most sajnos nem jött össze. Kezdtem a Norbi-val, folytattam a kalóriaszámlálással, és utána jött a több mozgás.
Nálam valami mégsem működött.
De most megfogadom hogy nyaralás után teljes erőbedobással teljes életmódváltás. Nem akarom hogy télen is ennyit mutasson a mérleg, vagy még többet.
Nézegetem a dukán diétát a neten, mit hallottatok róla? Van valami tapasztalat?
Most már valami keményebb diétára van szükségem hogy eredmény is legyen.
Kellemes hétvégét, majd még jelentkezem.
82,1 kg a reggeli súlyom. azt hiszem átváltottam hízókúrára!!!!!
Egyenlőre ennyi. Padlón vagyok. Majd jövök..
Hát ő kevesebbet evett. Vett otthonra kis kézi súlyzókat, azokkal mocorgott. Aztán T...ó diétázott. Séket ittam, abból is 1-et evett meg felesbe 1 nap. 110-120-ról indult, nem elárulja el a kezdősúlyát :)
Szombaton megtudom a jelenlegi súlyát. :)
Ő combos-fenekes fajta,mert a felsőtestéből iszonyat sok lement. Én meg csípős-hasas.