Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Fiatalon szeretnék anya lenni. (beszélgetés)
Nóri mit mondtak a munkaügyibe?
És a párod is szeretne már babát?
Felőlem jöhet :)
Bár előbb szeretném ha elvenne feleségül a párom és a lakáshelyzetet meg kell oldani...
és ha úgy alakul jöhet a baba is?
Sziasztok
Ági te, hogy állsz?
ti csajok, hogy vagytok?
Sziasztok!
Most bennem van egy elhatározás, hogy ha elfogy a fogamzásgátlóm, nem íratom fel újra :)
Már megint fel vagyok fázva és viszketek is mellé, ez valószínűleg a gyógyszertől van... Lesz ami lesz, de nem akarom tovább szedni!
Hát nem tom :). 2 hét múlva kiderül, hogy megjön, vagy sem :).
Hát a naplódat olvasva nem is tudom mit kívánjak... Legyen csoda! :) És legyen picuri a pocidban:)..
óéjt
holnap tanulok mert szerdán vizsgázom
Karácsonyra kaptam öcsémtől 2 vitorlás halat, és szegényeim a gömb akváriumban nem érzik jól magukat és nem akarom,h meghaljanak, ezért veszek egy nagyot!!
akváriumot? minek?
én el vagyok
ma sem jött meg
néha néha van olyan érzésem, hogy minnyá megjön de el is múlik
Amúgy semmi. Ma nem találkozunk párommal, holnap meg lehet, h veszek egy nagy akváriumot.
szorítok, hogy sikerüljön eljutni addig
HÁt erre szerintem kicsi az esély, de majd kiderül :-)
akkor az is lehet, hogy az év végére elkezditek a projektet?
Hát ez jó kérdés, szilveszterkor azt mondta a párom,h ő nagyon örülne annak, ha idén szülinapjára már lenne baba (az decemberben lesz), de erre nincs esély....
és előre láthatóan mikor kezdtek hozzá?
Nem, mi először szeretnénk egy lakást, de ehhez előbb munkahelyet kell keresnem.
Valamint ma kezdtem el megint diétázni
Hogy vagy Nórám?
ti nem kezditek a babaprojektet?
Reméljük a legjobbakat!!!!
itt is vagyok megítram a zh-t
nem volt könnyű, de remélem sikerült
szia!
tegnap nem írtam, mert nem voltam net közelben.hát a mensim megvan most is, bár nem olyan erősen, de megvan.
látom neked meg ma nem kell megjönnie!!!
szorítok! :)
majd írj, jah és egy kalappal.
és holnap kellene nem megjönnie
További ajánlott fórumok: