Fiatalon szeretnék anya lenni. (beszélgetés)
Őszintén szólva, ha én most teherbe esnék főleg apám reakciójától tartanék.
Bár ahogy elnéztem, nagyon elvolt ma a barátnőm kisfiával, (bnőm annyi idős mint én vagyok), és látja, hogy egyre több korombelinek itt a faluban már jönnek ezek a dolgok, talán könnyebben fogja felfogni.
az jó hír ha nem hullik
nem tudom hogy milyen lenne a reakció
mikor a szüleimnek bejelentettük hogy esküvő lesz apu kijeentette hogy még nem akar nagypapa lenni
azért remélem hogy örülni fognak olyan rossz lenne ha az első reakciójuk nem olyan lenne mint szeretném
én is
remélem hogy te is minnél hamarabb a gyógyulás útjára lépsz
Szerintem általában minden pasi ilyen.
Bár ha a páromat bántja valami akkor rajta lehet látni!
Remélem, hogy nemsokára jó hírekkel fogsz szolgálni!
tudod milyenek a férfiak, nem túl érzelgős és nem az a tipikus romantikus pasi hanem olyan igazi férfi nem beszél az érzéseiről soha.
de ő is nagyon várja már
a múltkor látta hogy csüggedek emiatt és azt mondta hogy neki az isten megmondta hogy lesz gyerekünk csak azt nem hogy mikor.
egyébként elég érzékeny hamar megbántódik de ő ezt nem tudja hogy én tudom
köszi most rám fér teljesen új erőre kaptam amióta szedem a gyógyszert de megint csüggedek, hogy nem fog sikerülni
pedig már annyira várom :(
Hú, nagyon drukkolok!!!!!!!!!
Nálunk ma itt volt barántőm, a kisfiával (aki 8 hónapos) és a férjével és grilleztünk fini husikat. Nagyon jó kis délután volt!
És nálad mizu?
Mit csináltál ma?
nem tudom most lesznek az én vizsgálataim, a férjem már túl van rajtuk és ő egészséges
még 3 nap és kiderül hogy lesz e most baba
tegnap inditottam egy fórumot jó anyósok-rossz anyósok címmel hát betelt 3 oldal pillanatok alatt:)
angi986 miért nem jön össze a baba?
helló csajok
képzeljéte mi az anyósomék mellett lakunk és soha nem volt baunk. imádom és szerencsésnek érzem magam emiatt
nagyon sajnállak titeket, és remélem a jövőben nem lesz ebből komolyabb problémátok