Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Fiatalon (akár nagyon fiatalon) már kismamák, anyukák! fórum

Fiatalon (akár nagyon fiatalon) már kismamák, anyukák! (beszélgetés)

❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
285. jana523 (válaszként erre: 284. - Dittti)
2011. ápr. 15. 12:34
kényelmes kis srác az tuti... reméljük idekint is ilyen lesz..:))hagyd rá...úgyse bírja sokáig....:DD egyszer kijön..:DD
284. Dittti
2011. ápr. 15. 12:19
Még 2in1 :) Wáh..nekiláttam főzni, mosni. Vakarászok mindenfelé. Ma már hihetetlenül nem érdekel a születés. Azt csinál amit akar :)Kedden megyek újból, akkor csinálnak már vizsgálatot is. Kérdezték, hogy jóslóim vannak e, mondtam egy szál sem. Egy velem szemben ülő kismamának meg már fájásai voltak. Igaz hogy picik, de már neki feltették a fájásmérőt. Én meg nyugodtan szunnyadtam és vártam hogy Noel mozogjon. De ő is szunnyadt. :)
283. jana523
2011. ápr. 15. 10:51

ditti majd írj, hogy mi volt nst-n?? báár lehet, hogy már nem egyedül mész onnan haza..:DD!

ma kifejezetten szép idő van kiszületésre. süt a nap kellemes idő....hajrá..!!:D

282. jana523 (válaszként erre: 277. - Dittti)
2011. ápr. 14. 17:47
háát nem akarunk nagy korkülönbséget igazából gondolkodom, hogy be szedjek-e még egyszer három hónapot vagy védekezzünk addig másképp, mert nekem az ábi is úgy jött össze, hogy gyógyszer után 8-9 hóra költözött csak be a pocakba..:DD úgyhogy lehet, hogy nem szedem a következő adagot. egyébként én 2 évet szeretnék a két babó között. tehát ábi 7 hós lesz amikor abbahagyom, fél évig szerintem szinte lehetetlen, hogy jöjjön tesóka..:DD ki tudja aztán lehet, hogy megviccel minket... igazából szívesen lennék megint pocaklakó hordozó egy év múlva. az lenne a pont ideális..:DD
281. kobri29 (válaszként erre: 276. - Dittti)
2011. ápr. 14. 14:52

Én örülnék neki, ha nem akadnék fel mindenen a pocakkal, szerintem a mocorgás fog majd nagyon hiányozni. 5 hósan nekem sem volt még akkora a pocak, utána kezdett el igazán növögetni és én is kb. kéthetente tapasztalom, hogy "jé, múltkor mintha még kisebb lett volna".

Ha Mocorka nem viccel meg minket és nem válik hirtelen fiúvá, akkor Andrea Boglárka lesz. :)

2011. ápr. 14. 14:46

Sziasztok! Rólam nem nagyon készült kép terhesen, nem tudom megmondani miért, de nem szerettem volna. Egy-két kép azért lett, de azok sem mutogatnám túl szívesen!:D Viszont nekem nagyon picike hasam volt, még akkora sem volt, mint jana 5 hós pocakja! Amikor szülni mentem, csak néztek rám, mert azt hitték kb. fél idős vagyok :D ebből adódóan striáim sincsenek, igaz ami igaz én egész terhesség alatt kentem a hasam babaolajjal és testápolóval.

Ditti! Szerintem aranyos lett a babaszoba, igazi fiús így. :) Mondjuk mandulának tényleg sötét :D de hát majd átfestitek, valóban nagyon hamar koszosodik a fal gyerek mellett és így legalább nem lesz olyan feltűnő :D

Felvettem mindenki naplóját kedvencnek, nekem sajna nincs és nem is tervezek, mert már próbáltam, de mindig kudarcba fulladt!:D

279. Dittti (válaszként erre: 278. - UjFehérAnna)
2011. ápr. 14. 14:29

:) Nem butaság, amit írsz. Én a 16 hét körül, majd a 19 hét körül vettem észre hatalmas növekedést. De az utóbbi néhány hétben már szerintem nem nőtt. A szülésznő is mondta, hogy a 36 hét után már nem nagyon nő a pocak, csak a lakója, de azt már nem látni a pocakokon:)

A boldogság pedig nem a pocakméretünktől függ :)Ez a jó benne :)

278. UjFehérAnna (válaszként erre: 269. - Jana523)
2011. ápr. 14. 14:26
Jövőhét végén leszek 5 hónapos, de ekkora pocakom nincs. :) Bár még jövőhétig nőni fog. Képzeljétek úgy látom, hogy mindig páratlan héten nő a pocakom. Persze tudom, hogy egyfolytában nő, de akkor látom mindig nagyobbnak, páratlan hét közepén. Na majd mi is készítünk képet jövőhéten és akkor rakok fel. :)
277. Dittti
2011. ápr. 14. 14:26
jana: ez a kistesó dolog tényleg komoly? Mert olvastam, hogy beszeded a maradék gyógyszert és utána majd a természetre bízzátok. tényleg??? wow :)) Bátor..bátor..:)
276. Dittti (válaszként erre: 275. - Kobri29)
2011. ápr. 14. 14:25

kimentem az előbb és a tükörben megcsodáltam a pocakom. nem is tudom. :) tigris vagy zebra? Olyan zebrántigris szerintem :) Talán kicsit mégis hiányozni fog, ha már eltűnik :)

Hogy fogjátok nevezni majd a Pocaklakót?

275. kobri29
2011. ápr. 14. 14:18
Ditti, ne aggódj! Én 35 (+3 nap) hetes vagyok, már le-letenném a pocakot és nem csak azért, mert nem tudom, hogy zebrára vagy tigrisre hasonlít-e jobban a köldököm környékén... :)
274. jana523 (válaszként erre: 272. - Dittti)
2011. ápr. 14. 14:15
köszönöm....a végén azért lettek mivel nekem ennél kb 3 szorosa lett pedig ábel csak 3150-el született csak hááát nagy hely kellett neki...:D de azok elmúlnak komolyan szülés után sima testápolót kentem rá, semmi spécit, és 4 hónap alatt teljesen még a fenekemről is...:DD ja és nem fogyózom egy percig se....:DD szóval azok maguktól kihalványodnak..:D
273. Dittti
2011. ápr. 14. 14:15
Most olvastam a naplód. ejha, az Ábel nagyon nagyon szép kisfiú. szóval ti már főzelékezni fogtok :) Jó már nektek :)
272. Dittti
2011. ápr. 14. 14:10

Ajha, ez aztán tényleg méretes pocak. de hogy ezen semmi zebracsík nincs is :)) Én nem engedtem magam még Apinak sem póló nélkül fotózni. :))

Szép kismami voltál :)

271. jana523 (válaszként erre: 268. - Dittti)
2011. ápr. 14. 14:04
na raktam fel két képet, de ezek 5 hónapos terhes képek de el lehet, képzelni mekkorára nőtt, ha akkor ekkora volt. de keresek nagyobbat még.
270. Dittti (válaszként erre: 269. - Jana523)
2011. ápr. 14. 14:03
elhalványodnak majd idővel tudom. de eltűnni nem fognak. Sajna!
269. jana523 (válaszként erre: 268. - Dittti)
2011. ápr. 14. 13:55
nekem is striás volt a végén már de most már egy sem maradt tehát 5 hónap alatt eltűnt az összes..:DD
268. Dittti (válaszként erre: 265. - Jana523)
2011. ápr. 14. 13:12

Ábel akkor nagyon megkímélt téged :) Lehet úgy van vele, majd gyötör téged idekint, mikor éppen jön a foga vagy amikor éppen a frizurád nullázza le a pürével :)

azt a pocakos képet pedig megnézném én is, mert lehet én vagyok a hülye, de ahogy elnéztem az nst-n a velem egykorú kismamikat a pocakjuk iszonyatosan nagy. Az enyém még azaz elmegy kategória. Vagy csak lehet mert hozzászoktam nap, mint nap. :) És a másik: amikor nst-n felhúzom a pólóm és ott a zebracsíkos pocakom :) Még egyszer találkoztam csak ilyen kinézetű kismamival, a többieknek szebb volt a pocakja. Semmi csík, semmi stria. Bár ez zavar a legkevésbé. Ettől még egészséges a Bébbem :) Csak fura, hogy mennyi mázlista nő van. Én meg majd bujkálhatok a strandon ezek után már.:))

267. Dittti (válaszként erre: 266. - UjFehérAnna)
2011. ápr. 14. 13:08
Ez a "fájdalom" ez bizony annak tudható be, hogy még van helye (viszonylag több) és kiélvezik ők ezt maximálisan. Én kétszer éreztem, hogy talán most pördült át bennem, mint Csollány Szilveszter anno a gyűrűn:)) Később pedig megnyugtatlak :) azért fog "fájnia mocorgás" mert nő a babád és kevés a helye. És erre fittyet sem hányva ezerrel fog moszatolni odabent. Kinyomni egy-egy karocskát, lábacskát, popót, vagy olykor mindet egyszerre. Az a legdurvább. Akkor azt érzed, hogy az a bizonyos lufi, amit most csak pumpálgat, már elérte a maximális méretét és ki fogsz durranni. :)
266. UjFehérAnna (válaszként erre: 265. - Jana523)
2011. ápr. 14. 12:27

Köszi megtaláltam, és gyorsan el is olvastam a történetét. :)

Jó neked, én esténként vagyok rendszerint nagyon durván rosszul. Úgy feszít a hasam!!!! Olyan érzés mint ha belül pumpálnának egy lufit. De megéri ha aztán a kezemben tarthatom a gyönyörű babánkat!! :) De azért jövőhéten elmondom az orvosnak... :)

265. jana523 (válaszként erre: 264. - UjFehérAnna)
2011. ápr. 14. 12:00

ha rákanttitasz a dittire akkor látod az oldalát, ott az interaktivitásnál vannak a naplók és ott megtalálod..:DDDDDD (nem vagyok ám folyamatos olvasó..:)

nekem nagy mázlim volt mert az ábel jó baba volt ilyen szempontból nem voltam rosszul a terhesség alatt egyszer sem. a vége volt nekem nehéz mert akkor már rengeteg volt a gyomorsavam nehezen aludtam és akkor volt a hasam, hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet. na majd én is rakok fel képet még pocakosat..:DD

2011. ápr. 14. 11:44

Elolvastam a beszélgetéseteket, hát én még csak most tartok a felénél, de néha már én is megszülnék, pláne mikor nagyon rosszul vagyok, mert sajnos olyan is van, kínoz a pici fiú, még ha nem is tehet róla.

De ez a fórum tényleg jó, elvonja kicsit a figyelmet a nehézségekről. :)

Én is megszeretném nézi a falat, :) de hol kell, segítsetek kérlek.

263. jana523 (válaszként erre: 262. - Dittti)
2011. ápr. 14. 11:32
szerintem nagyon jól néz ki..:DDDD
262. Dittti (válaszként erre: 261. - Jana523)
2011. ápr. 14. 11:30

Ha nem lenne a hoxa, már eret metszettem volna párszor :) Jó tudni, hogy mások is "átszenvedtek" napokat, amikor már azt mondták ez a vége és ezután feladom :))

Egyébként feltettem a szobafotókat a naplómba. Ha esetleg kíváncsi vagy ott megnézheted milyen is az a bizonyos szoba :)

Az éhség..áá..olyan étvággyal tolok be minden kaját, legyen az gyümölcs, zöldség, leves, sült, édesség, mintha daráló lenne a gyomrom helyén. :)

261. jana523 (válaszként erre: 260. - Dittti)
2011. ápr. 14. 11:26
én ezt bent éreztem szülés közben a kórházban laza 15 óra vajúdás után született az ábel, közben meg jöttek mentek a nagyhasú nők aztán 2-3 óra gyerek kint. én a végén már úgy voltam vele, hogy még egy csecsemőt meghallok felsírni kiugrok az ablakon, nem elég, hogy egy napja nem ettem semmit, ja mert 2 körül indult meg a szülés hajnalban, én meg előző este nem voltam éhes.????!!! ritka alkalmak egyike volt..:DDD szóval ebéd volt az utolsó ábel meg másnap du. 4-kor született szóval rohadt éhes vagyok rohadtul fáj mindenem,és mellettem mindenki megszül......... úgyhogy el tudom képzelni mire gondolsz...:DDD
260. Dittti
2011. ápr. 14. 11:17

Ha-ha-ha! Ha meglátjátok a csoki falunkat tutira nem csak a kisebb falat akarnád ilyen színűre festeni :))) Megyek is és készítek róla egy remek fotót, hogy mindenki "gyönyörködhessen" ezen szoba csodálatos miliőjében :)

Zárlatot rendeltem el, anyukámnak is szóltam, NEM ÉRDEKELNEK a nemrég született babák sztorijai, nem olvasom itt sem el azokat a sorokat, ahol éppen az éjszaka befutott babákról áradoznak. NEM! Majd akkor fogok újra olvasni, ha már az enyém is itthon fog zsivajogni. Tudni sem akarok arról, hogy van más kismama is a földön és még hamarabb is megszül mint én :)

259. jana523 (válaszként erre: 258. - Dittti)
2011. ápr. 14. 11:11

dehogy ciki ez tök normális, én a végén már teljesen ki voltam akadva. lehet, hogy ez az egész nem is igaz nekem sosem lesz babám....ráadásul sok babás volt körülöttem és mindenki már babázhatott én meg simogathattam a pocakomat kösszi....:D

szóval ez tök normális lehet, hogy most már kivárja a napját, vagy nem teszik neki a csoki szín:DDDD na jóóóó ez csak viccc volt biztos imádni fogja egyébként nekem annyira megtetszett az ötlet, hogy gondolkozom a kisebb fal csokira festésében..:DD

már alig van vissza......kitartás!!!!

258. Dittti
2011. ápr. 14. 11:02

sziasztok!

Hát Noel megvárta a szerdai sorozataim :) De most lehet nagyon csúnyán hangzik amit írok: engem már zavar a pocak. Letenném. Már haragszom picit a Noelre is, mert nem hiszem el, hogy nem érzi a rosszkedvem odabent. És ha érzi, akkor miért jó mégis neki odabent? Én már nem a pocakomban hordoznám, hanem az ölemben legszívesebben. Olyan üres a lakás is. ketten apival nem lakjuk be, úgy, ahogy azt lehetne. Hiányzik belőle egy Apróság még :(( Ha hiszitek, ha nem, én már utálok bemenni a babaszobába. Annyira távolinak tűnik még a Lakója belőle. :( És a kedvem napról napra szomorúbb. Tiszta ciki tudom...

257. jana523 (válaszként erre: 256. - Mgagi)
2011. ápr. 14. 08:58

:)) ez aranyos én már nem is emlékszem, hogy mi ment lehet, hogy hajnali 3-4 körül nincs is tv adás.:DDDD csak felnőtt tartalmú?:DDDDDDDD

de azt tudom, hogy én a gyilkos elmékbe aludtam bele a szülés előtt..:DD

256. mgagi (válaszként erre: 255. - Dittti)
2011. ápr. 13. 18:16
Gondolhatod, én is szerdán mentem szülni és pont a dr. Haus ment a tévébe amikor a kórházban előkészítettek:)
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook