Fiatalon (akár nagyon fiatalon) már kismamák, anyukák! (beszélgetés)
Lezuhiztam..közben is jött,de nem esett jól a víz. Anyós már küldene kórházba :) Én kivárom ha lehet itthon tényleg a legutolsó tűkanyart és csak akkor megyek be ha már itt az idő.
Jó neked hogy olyan gyorsan sűrűsödtek. Én most fekszek kicsit rápihenek a mai éjszakára. Kitartok itt amíg lehet...mint a Titanicon a zenészek..az utolsókig "húzom" :)))
Hamarosan jövök!
Tarts ki Dittti!
Lehet hogy 2 óra múlva már mehettek is a kórházba.
Nekem elég gyorsan sűrűsödtek a fájások. Sőt az volt a furcsa, hogy egyből beállt 4 percesre. 2 órahosszán keresztül 4 percesek voltak, majd 3, 2 végül már egybefüggő.
Még mindig 7-8-9-10-5-7-8 stb percenként jönnek a fájások. Előtte már bekeményedik a pocakom és közben is eltorzul. Írom őket rég, de semmi rendszeresség. Elviselhetőek még, a derekam is fáj közben, megmozduni rém rossz. Anyukámat még elengedtem színházba. Apa meg netezik, nem viszi túlzásba az aggódást. :) MÉG!
NEm tudom elképzelni hogy ezeből valaha rendszeres és 5 percesek lesznek. áá..
Hello.. akkor Te szülsz..
Tök jó...
A fórum remekül eltereli a figyelmedet.
Majd szépen elnavigálunk így... Hehe igazi fórumbaba lenne...
Most 10 percenként jönnek. Érdekes. Lehet lezuhanyzom és el is múlnak :)) kíváncsi leszek :)
nem izgulok, most már kezdem elhinni, hogy egyszer kibújik :)
Hajrá Ditti!
Reméljük ma már tényleg kibújik Noel baba!
Vandus is pontos volt, ha jól számoltam akkor jan. 3-án fogant és okt. 3-án született :)
Amúgy lehet valami Párod megérzésében. Én szept. 28-ra voltam kiírva, Párom és Anyukám is folyton azt hajtogatták, hogy 3-án, pénteken fogok szülni. 2-án este elvittünk Anyuékhoz a kutyám megőrzésre, mert teljesen abban voltunk, hogy másnap szülök. Hát így is volt, ahogy elterveztük! :D
Remélem neked is így lesz :)
Ez tök jó!
Izgulok értetek!
Hali!
Nekem erős menszi szerű görcseim vannak, bekeményedik a pocakom is és fáj a derekam közben. Kb 3-4 perce én és a nyákdugóm külön utakba kezdtünk :) éjszaka óta mennek jönnek a fájások. Api megmondta h ma szülök (kb egy hónapja 22-vel jön) Remélem a jana álma beteljesül :)
Nekem sem fájt a derekam, sőt a menzeszgörcseim sem voltak az a hej de erősek. Még vártam volna, de 4 perces fájásaim voltak.
Szülés után pedig borzalmasan fájt a hasam ahogy Máté szopizott. De tűrtem a fájdalmat.
Szóval, szerintem még bírtam volna vagy 1-2 napig vajúdva.
Már a finisben vagy:)
Gyere ki Noel!
Jana!
Reméljük tényleg teljesül az álmod!
Na ha péntekre megszületik a Noel, akkor adósod leszek Jana egy nagy tábla csokival :)
érdekes is lenne, eléggé fájnak ezek a görcsök, néha megfeszülök mint krisztus a kereszten tőlük. Persze nincs bennük semmi rendszeresség, mert szinte állandóan jönnek. És ahogy mocorog az Úrfi, az is fáj. Szóval jó lenne tudni most mi van :) Hogy van Ábel? Isteni idő van, de én valahogy azt érzem, hogy éjszaka fogok szülni. Bár a fene bánja, csak szüljek már egyszer :)
Mgagi, hogy vannak a gyerekek? Milyen volt az éjszakátok? Nem hiába szeszélyes a tavasz, ilyenkor nem könnyű megfázni. Nekem is folyik az orrom, egyszer fázok-egyszer elönt a melegség. Tényleg nem lehet kitalálni mit vegyek fel, ha elmegyek itthonról.
Ez jó jel,lehet a holnapi napodat le kell mondani,mert akkor már Noelozól :-))
Rendszeresek a görcsök?
További ajánlott fórumok:
- Milyen előnye van, ha egy nő fiatalon szül?
- Anyává válni fiatalon
- Tényleg elítélendő ha valaki fiatalon szül?
- A fiatalon(17-18év) összejött párok kb hány százaléka marad együtt végleg szerintetek? És mitől függhet főként?
- Mi a véleményetek arról, ha valaki fiatalon (16-23 évesen) szül?
- Gyermekvállalás - fiatalon pénztelenül vagy 30 felett tehetősen