Férfiatlan pasik és a boldog párkapcsolat (beszélgetés)
Jól pofára is estem..:-)
Tudom, tudom, menjek inkább főzni...
Nem vagy Te egy kicsit irigy azokra a bizonyos ismerősökre??:DD
Akiknek mondjuk talán nem is olyan "férfiatlan" az, akit választottak. :D
Amúgy meg visszautasítom azt a feltételezést, hogy egy FÉRFI azért nem lép félre, mert nem tud ... :)))
Minden folt megtalálja a zsákját. Nincs tuti recept, hogy ilyennel, vagy olyannal jobb-e a párkapcsolat.
Ha magad ismered, és tudod milyen férfire vágysz, keress olyat. Fogsz találni.
Szerintem nem azon múlik, hogy megcsalja - e a barátnőjét vagy sem, hogy férfiatlan vagy férfias. Én boldog párkapcsolatot nem tudnék elképzelni olyannal, aki számomra nem férfias, sőt párkapcsolatot sem.
Az, hogy szeretné megcsalni, csak azért nem teszi egy pasi, mert gyáva hozzá, de amúgy megtenné, az kb olyan rossz, mint valaki, aki meg is meri tenni. Egy igazi férfi van annyira korrekt és egyenes, hogy nem jár gyáva módon titokban tévutakon. A tutyimutyi mindent titokban igyekszik csinálni, mert alapból fél.
A férfiatlan tutyi mutyi "friend zónás" pasik, szinte egy lánynak se kell, ami érthető is, Egy ilyen pasinak szerintem nagyon nehéz dolga lehet a nők terén. Ezért gondolom azt, hogy ha egy ilyen pasival képes lenni egy nő, annak szerencséje van, mert egy ilyen pasi nem hiszem hogy megcsalja a barátnőjét vagy lelépne.
Vannak nő ismerőseim, akik ilyen pasival képesek voltak összejönni és tény, hogy már házasok és gyermekük is van és állításukl szerint boldogok is.
Valóban egy ilyen pasival biztosabb és boldog párkapcsolatot lehet kötni?
További ajánlott fórumok:
- Boldog párkapcsolat: álom vagy valóság?
- Pénz vagy Boldog párkapcsolat?
- Létezhet olyan, hogy egy párkapcsolatban nem szereted a másikat szerelemmel és mégis boldogak vagytok együtt?
- Mi van, ha nem vagyok boldog a párkapcsolatomban?
- Filozofikus gondolatok, párkapcsolat, boldogság, férfi-nő viszony! Gyertek minél többen!
- Valóban boldognak kell lennie annak, akinek van párkapcsolata?