Férfiak véleményére vagyok kiváncsi (beszélgetés)
Ó, persze, hogy felkeltetted!!!
Annál is inkább hiszen már visszafordíthatatlanul elkezdtem magam is hasonló szépségem elnyerni.
Tudod a kor... pláne ha az ember lánya amúgysem maga a matyóhímzés.
Az emberek túlzott mértékben el vannak foglalva a külsőségekkel és csupán arra hagyatkoznak amit látnak és az alapján ítélnek.
A sikeremben biztos vagyok igen:))))
Engem sokan szeretnek szerencsére :)
Látod látod a Te érdeklődésedet is felkeltettem :)
Előszőr megdöbbentél? :D
Direkt úgy csináltam. :D
Egyébként készséggel elhiszem, hogy gyönyörű a lelked, sőt én csípem is az ilyen fizimiskákat, csak szexelni ne kelljen az ilyenekkel. Bár azt mondják, sötétben minden tehén fekete, illetve nincs csúnya nő, csk keveset ittunk. :DD
Szuper vagy!!!
de biztos így is a sikered??? Mi a tapasztalatod?
Neeee már:DDD
De hidd el belül a lelkem gyönyörű :)))
Hát, hallod, neked fizetni kell a szexért, nem is keveset! Rád nem az érvényes, amit az előbb írtam.
:D
A férfi agyak sem egyformák.
(Még hogy nem a fejben kell keresni! Hát akkor hol? Más terület a tudóskodás, mérnökösködés, művészeteskedés, alkotás, feltalálóskodás és megint más a szex. Jaaahhhhhhh.... Értem! :D)
Szóval nem egyformák a férfiagyak sem. És minden nőre másképpen néznek. Csak a magam nevében mondom, hogy nyilván csak akkor szexelni, ha az ember valóban akarja mindenféle húzodozás nélkül. Tehát nem ciki a "most még nem". A türelmi időn lehet morfondírozni, meg sem kísérlem. Tényező a nő szépsége. Egy szép nő tovább húzhatja az időt, egy csúnyácska nemigen, mert akkor a koma keres valaki mást. De csak a külsőség számít? Jó esetben nem csak az. Kicsit türelemre illetve kűzdelemre késztetni a férfit szerintem növeli a nő értékét. A túl könnyen kapható nő nem oly érdekes.
További ajánlott fórumok:
- Jólesik kiírni magamból, kíváncsi vagyok a véleményekre is, mit gondoltok?
- Benne leszek a Vacsoracsatában! :-) Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
- Kíváncsi vagyok a véleményetekre...
- Szült valaki a mostanában a Máv Kórházban? Kiváncsi vagyok a véleményetekre!Köszönöm
- Kíváncsi vagyok kívülállók véleményére
- Kíváncsi vagyok a véleményekre