Feminizmus - Jó ez így? (beszélgetés)
Igazad van.
Hatvanasként (a húszas éveimre visszagondolva) nekem kicsit soványka a srác, de még belefér. És igen, valami magabiztosság kétségtelenül lesüt róla. Gyönyörű? Talán. Inkább az az arc, amelyik kíváncsivá tesz.
"Én azt becsülöm egy nőben ha szerény, esendő. Mert meg tudta őrizni a nőiességét. "
Szóval az a nőies, aki esendő?
Aki férfi nélkül csak csetlik-botlik az életben, mert döntésképtelen?
Én azt becsülöm egy nőben, ha karakán, jó fej és megáll a lábán, mert a szakmájában is penge.
(Az összehasonlító képeiden a fekete hajú srác is olyannak néz ki, aki nem fél a rosszabb tapasztalatoktól sem, kíváncsi és bevállalós. Különben meg jó a dzsekije is.) Nem ismerem, lehet, hogy egy bunkó, de valószínűleg tudja, hogy kell pár élethelyezetet kezelni.
Szenteg mi folyik itt?😂😂 Na akkor mondok neked valami haver mert a többiekkel ellentétben amugy en a korosztalyod vagyok. (Bocsi ha valaki meg rajtam kivul igen, de paratoknal olvastam hogy 40-50 fele vagytok)
Naszoval.. Vagy te meg van ez a pasi akit mutattal
A te kepeidbol sut hogy nem tudod hogy kell ferfinak lenni csak vigyorogsz mint a pék kutyaja a meleg zsemlere es szerinted ez igy oke. Nem, szerinted sem oke mert latszik a kepeiden hogy nem vagy magadban biztos 🙄 Ellenben ott a masik srac aki meg egy erett felnott ferfi es lejon a kepeibol hogy tudja mit akar az elettol es tudja a sajat korlatait hatarait is. Az hogy egyebkent tipikusan egy gyonyoru ferfi, mert az ezt hiaba is akarjuk tagadni nem jelent semmit. Mert hiaba nezne ki igy ha kozben idejonne vinnyogni ahogy te teszed.. a kutya nem figyelne ra o is el lenne kuldve melegebb eghajlatra.
En azt tanácsolom neked kapd össze magad. Nem kell szepsegidealnak lenned eleg ha leadsz a szurrealis igenyeidbol es megprobalsz normalisan viselkedni
Na csok 😘
A másik ember tisztelete alapvető tulajdonság, de nem egyedül domináns egy kapcsolatban. Tisztelheted a tanárodat, a bolti eladót, takarítót, banki ügyintézőt, de nem akarod feleségül venni, mert nem szereted. Ugye érzed, hogy a tisztelet önmagában kevés? Pusztán ebbe nem lehet beleszeretni. Annál inkább sok másba, úgymint modor, egyediség, stílus, testi vonzalom, hasonló gondolkodás a világ dolgairól. Írásaid alapján leginkább az utóbbi hiányozhat nálad, vallásos típusú lány elég kevés akad. De emiatt nem minősítheted a többieket, akiket életre neveltek, és nem elvont teológiai képzésben részesültek.
Elavult vallásos tanokat mereven követve nem vagy "naprakész".
Lehet pont ő rontotta el. Anyaédespicifia....nem tanította meg neki nilyen az élet.
Gondolj bele az ízlésébe. Nem a gyerek a hibás, rossz volt a minta.
Nem verik bele?
Magadnál vagy te?
Remélem, valakinek sikerül beléd vernie, hogy tiszteld a másik embert, köztük a nőket is.
Igen valamennyire visszanyalt a fagyi, átestünk a ló túloldalára a feminizmussal, de ahogy te gondolkodsz, az messze nem egészséges.
Az a nőtípus, akit te keresel, az az alázatos, a férfit szolgáló nő, aki csendben tűr, meg balf@sz, vagyis esendő, meg szerény, nincsenek igényei és vágyai, a saját értékeit semmire sem tartja, csak szolgál, na az nem normális! Az a nő szenved, meggyötört a lelke. Neked ilyen kellene??? Tetszene?
Fordított helyzetben te lennél ilyen? Jól éreznéd magad?
Gyerekes gondolkodásod van. Éretlen vagy. Semmit sem tudsz a kapcsolatokról, a vonzalomról, a szexualitásról.
A keresztény életszemlélet csak egy alap. Arra építeni is kellene tudni valamit!
Te már dühös vagy a mai átlagos nőkre, mert egyik sem áll meg neked. Kellene valamilyen pszichológiai segítséget keresned, sürgősen, nehogy tragédia legyen belőle.
Már hogy lenne megalázó? Te melyik bolygón élsz?? A szex nem egy jutalom amit ki kell érdemelni, meg amivel a férfiakat díjazzuk...🤦♀️🤦♀️🤦♀️ A nőknek is vannak testi szükségleteik, vágyaik, két felnőtt ember csak el tudja dönteni hogy mit szeretne egymástól.
Nem verik bele egy nőbe se??? Szerinted ezt bele kéne "verni" a nőkbe??? Jesszusom...
A férjem Egyetem alatt katolikus koleszban lakott ami tele volt olyan kaliberű srácokkal mi te. Kedvesek voltak, volt párjuk, nem voltak"rossz fiú" kategória.
Nálad más gond van de nagyon nem érzed.
Nem tudom hogy papolhatsz tiszteletről mikor láthatóan nem tiszteled az embertársaidat.
Egy idegen ember képeit posztolgatod, elhordod mindennek holott szerintem egyáltalán nem ismered ...
Egyébként tudod, hogy gusztustalan dolog valakit közprédává tenni, ha nem tud róla?
Már azon gondolkodtam, a régi és mostani állítólagos fotókat, valahonnét kiollózottak, és te vagy az arab csődőr. Csak valahogy muszáj volt felhívni a figyelmet a különdbségre.
Nagylányok vagyunk, meg tudjuk védeni magunkat.
Te jártál vele? Ha nem, honnan tudod, milyen?
Amúgy nem házasságról, hanem szexről volt szó.